Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evett olabiliyor birebir aynı oluyor belirtileri bazenMerhaba kızlar adetime daha 6 gün varken şiddetli adet sancısı çekmeye başladım bu gebelik belirtisi olabilir mi sancı aynı mı yanıyor gibi sanki karnım erken diye test yapmadım
Benim bugün adetim ilk günü olan yoğun sancı gibi sancı oldu bu kadar erken olmazdı hiç yerleşmeden felandır inşallahEvett olabiliyor birebir aynı oluyor belirtileri bazen
Bende 6 gün sora adet olucam.1 nisan dış gebelik sonucu sağ tüpüm alındı.pcos var.bendede aynı sol tarafta batm asancı var .Femera kullanıyorum bununıa beraber bu ay ovlyasyon testi kullandm.ama geç geldiği için testler 16 cı günde başladım test yapmaya.çok istiyorum bebek inşallah olur yaaMerhaba kızlar adetime daha 6 gün varken şiddetli adet sancısı çekmeye başladım bu gebelik belirtisi olabilir mi sancı aynı mı yanıyor gibi sanki karnım erken diye test yapmadım
İnşallah Allah gönlümüze göre verir bende 14 nisanda kürtaj oldum pcosum Ovulasyon testleriyle takip ettim bu ay hayırlısı olsunBende 6 gün sora adet olucam.1 nisan dış gebelik sonucu sağ tüpüm alındı.pcos var.bendede aynı sol tarafta batm asancı var .Femera kullanıyorum bununıa beraber bu ay ovlyasyon testi kullandm.ama geç geldiği için testler 16 cı günde başladım test yapmaya.çok istiyorum bebek inşallah olur yaa![]()
5 gün kala öğrenmiştim ben ya olmazsa yarın bir test al canım inşallah beklediğin o güzel haberi alırsınMerhaba kızlar adetime daha 6 gün varken şiddetli adet sancısı çekmeye başladım bu gebelik belirtisi olabilir mi sancı aynı mı yanıyor gibi sanki karnım erken diye test yapmadım
Seninle aynı zamanda öğrenmiştik yine aynı zamanda bu sefer sağlıklı nasip olsun inşallah ikimize de bekliyorum bu sefer umutlanmak istemiyorum adetim gecikirse test yaparım5 gün kala öğrenmiştim ben ya olmazsa yarın bir test al canım inşallah beklediğin o güzel haberi alırsın![]()
İnşallah geldi mi pekiBenim bugün adetim ilk günü olan yoğun sancı gibi sancı oldu bu kadar erken olmazdı hiç yerleşmeden felandır inşallah![]()
Reglimiİnşallah geldi mi peki
EvetReglimi
Yok Olmadım ağrım da hafifledi 6 gün var zaten daha
Aaa yerleşme de olabilir peki lekelenme falan oldu mu ?Y
Yok Olmadım ağrım da hafifledi 6 gün var zaten daha
Yok olmadı sarı akıntı oluyor sadece hafif test yapsam çıkmaz şimdi erken bekliyorum bakalım vardır inşallahAaa yerleşme de olabilir peki lekelenme falan oldu mu ?
Kan versenYok olmadı sarı akıntı oluyor sadece hafif test yapsam çıkmaz şimdi erken bekliyorum bakalım vardır inşallah
Eşim izin vermiyorKan versen
Aynen inşallah bu ay yine birlikte öğrenir ve sağlıkla ilerleriz.. ben bu ay Doktora gittim takviye v.s biseyler verdi kullandım bakalım değerlendirmelerim yeni bittiSeninle aynı zamanda öğrenmiştik yine aynı zamanda bu sefer sağlıklı nasip olsun inşallah ikimize de bekliyorum bu sefer umutlanmak istemiyorum adetim gecikirse test yaparım
İnşallah olur azerbaycanlımısın?Bende 6 gün sora adet olucam.1 nisan dış gebelik sonucu sağ tüpüm alındı.pcos var.bendede aynı sol tarafta batm asancı var .Femera kullanıyorum bununıa beraber bu ay ovlyasyon testi kullandm.ama geç geldiği için testler 16 cı günde başladım test yapmaya.çok istiyorum bebek inşallah olur yaa![]()
o zaman başkaEşim izin vermiyorbıktı artık benden yerleşme ağrısıysa bu iki üç güne anca çıkar heralde zaten
Ayniz canım bende dua gebelikden dolayı sağ tüpüm alındı 1 sende hamile kalamiyordu bu ay hapa basldik doktorla benimde adet agrilarim gibi ağrılar giriyor arada karnım fln agriyorBende 6 gün sora adet olucam.1 nisan dış gebelik sonucu sağ tüpüm alındı.pcos var.bendede aynı sol tarafta batm asancı var .Femera kullanıyorum bununıa beraber bu ay ovlyasyon testi kullandm.ama geç geldiği için testler 16 cı günde başladım test yapmaya.çok istiyorum bebek inşallah olur yaa![]()