Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım seninde mi akıntın olmuştu kahverengiEvet adet olcakmıs gibi sancı oluyor :)test yaparsanız cıkar
Negatif sonuç alıp hayal kırıklığı yaşayacam diye korkuyorum yapmayaEvet adet olcakmıs gibi sancı oluyor :)test yaparsanız cıkar
Bekledikce beklentiniz artar amaNegatif sonuç alıp hayal kırıklığı yaşayacam diye korkuyorum yapmaya
Yok bende akıntı olmadı leke vs de olmadıCanım seninde mi akıntın olmuştu kahverengi
Kaç gün gecikti adetinizYok bende akıntı olmadı leke vs de olmadı
HamilemisinizzAdetim 1 gün gecikti adet sancısı çekiyorum arada bi ağrı geliyor kesin adet olcam diyorum yok bu belirtiyi yaşayıp hamile kalan var mı bana umut olun![]()
Bugün 4. Günüm gecikmede kan testi yaptırcam negatif çıkacak diye yaptiramiyorum inşallah hamileyimdirHamilemisinizz
İnşllahhhBugün 4. Günüm gecikmede kan testi yaptırcam negatif çıkacak diye yaptiramiyorum inşallah hamileyimdir
3 haftalık hamileymisim sağolunBence hamilesiniz şimdiden hayırlı olsun![]()
Allah kucağına almayı nasip etsin..folik asitlerini kullanmayı ihmal etme3 haftalık hamileymisim sağolunAllah isteyen herkese nasip etsin
Çok tebrik ederim sizi ..3 haftalık hamileymisim sağolunAllah isteyen herkese nasip etsin
Ben de gecikmedeyim. Başka bir şikayetiniz oldu mu?İnşllahhh
Daha önce hiç başınıza gelmediyse yerleşme kanaması olabilir o da 1 pedlik fazlası olmaz yani hayırlısı inşallahBenim de iki gündür az az lekelerim var bat 30 Mayıs soğan kürü mü yaptı gebelik mi yoksa ?
İlk hamileliğim olduğu için fark edemedim sadece adet gecikmesi oldu adet olacakmışm gibi arada bi sancı girdi öylelikle öğrendimBen de gecikmedeyim. Başka bir şikayetiniz oldu mu?
Benim de adet olacakmışım gibi sancım oluyor. 33. gündeyim. Hâlen adet olmadım.İlk hamileliğim olduğu için fark edemedim sadece adet gecikmesi oldu adet olacakmışm gibi arada bi sancı girdi öylelikle öğrendim