adet sancısı öldürüyor

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
bayanlar benim adetim başladımı 7 gün sürüyor ve gittikçe artryor azalmıyor her gün daha da
fazla en son kendimi diş diplerim zonlayıp bayılana dek ağlıyorum o kadar kötü ki 2 - 3
tane iğne yiyorum bana mısın demiyor devlete gittim bakmadı bile sende vitamin eksikliği
vardır dedi ilaç yazdı kullanmadım tabiki napabilirim bu arada evli değilim canım çok yanıyor
evet başkalarındada var bu ama benim ki anormal seviyede abartmıyorum ne yapabilirim
bende kabızlıkta var aslında ama acaba böbreklerde mi sorun var diye düşünmüyorum değil bu saçma
gelsede artık kafayı yicem denemediğim hap iğne yöntem kalmadı ((((
lütfen yardım edin

yardım edin lütfen bu sancıyı çekmektense rahimimi aldırmayı bile düşündüö

Tabiki sacma degil canim. O agrinin nasil oldugunu ben bilirim. Ki benimki majezikle geciyordu sen igne vuruluyorum diyorsun. Kadin dogum uzmanina gittin mi? Arastirma hastanelerinde daha detayli inceliyorlar aslinda. Asistanlar falan oldugu icin her seyi ogrenmek istiyorlar. Hangi sehirdesin bilmiyorum ama istanbulda Lutfi Kirdar arastirma ve Marmara uni arastirma hastanelerini tavsiye ederim.

bende senin gibiydim canım istifra ishal karın ağrısı mide ağrısı hepsi bir arada olurdu. evlenince geçer dediler ama nafile geçmedi doktora gidince ilaç yazıp gönderdiler. en son bi doktor bi ağrı kesici verdi beni o düzeltti ama yinede ilacı içmediği zaman ağrılarım artıyo

yaşadığım şehirde araştırma hastanesi malesef yok devlete gidiyorum bakmıyor bile normaldir diyip vitamin yazıp yolluyor

ben 3 iğne 1 serumla falan anca kendime geliyorum

Endometriozis olabilir mi acaba? Lütfen başka kadın doğumculara da gidin vajinal muayene şart değil çünkü. Karından bakarak da birçok hastalığın teşhisi konulabiliyor cihazlar çok gelişti.

Özel hastanede kadın doğuma gidin siz

ben 3 iğne 1 serumla falan anca kendime geliyorum
bana iğne fayda etmiyordu. dexofen diye bi ilaç kullanorum adetimden önce bi kaç gün önce ara ara ağrı yokluyor adetime 1 gün kala yada 2 gün kala 1 tane içiyorum ayaklarımıda sıcak tutmaya çalışıyorum faydası oluyor sende dene bi

en yakın zaman da onuda denicem bahsettiğiniz endomertriozis nedir ilk kez duyuyorum

denicem ama ben kullandım dediğiniz ikacı galiba

Evlenmeden önce iğnelik olmuyordum ama inliyordum resmen ...kusuyordum, yerlerdeede sürünüyordum ağrıdan 2 büklüm olup kıvranıyrdum ama geçmiyordu ilaçlar işe yaramıyırdu ....dediler ki evlenince geçer ne alaka diyordum hala da diyorum ama cidden geçti

sen şanslısın demekki benim geçmedi :)

Netten araştırabilirsin endometriozis yazıp, ağrılı adete neden olan bir hastalık
şuan çiko kistim 4.5 cm belki ben evlenmeden önce daha büyüktü ve bu yüzden böyle oluyordum... tabi o zmana kadın doğuma bekar gider mi mantığıyla hiç aklıma gelmedi gitmek annemin de gelmemiş belli ki.

şuan çiko kistim 4.5 cm belki ben evlenmeden önce daha büyüktü ve bu yüzden böyle oluyordum... tabi o zmana kadın doğuma bekar gider mi mantığıyla hiç aklıma gelmedi gitmek annemin de gelmemiş belli ki.
Benim de dermoid kistim var pek çirkin bişey çikolata kistinin adı sevimli hiç değilse
Geçmiş olsun çok. Evlenince geçmesi çok ilginç benim de göğüsler için aynısını söylüyorlardı evlenince büyür diye , büyümedi

cidden artik kusmuyorum karin agrisi var o da majezik askimdan alinca geciyor...valla onlar bende de büyümedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…