• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet süresinin kısalması

Bir iki defa bende de oldu.bu sene hemde..normalde bes alti gun.uc gunde temizlendim.gecti sonra..ama yinede doktora gorunun.

Kızlar merhaba,

Jinekoloji bölümüne de açtım ama buradan daha çabuk yanıt alırım gibime geldi. İnternette araştırdım çok fazla birşey bulamadım.

Belki daha önce yaşayan vardır diye sormak istedim. 29 yaşındayım. Son 4 aydır adet sürem 5 günden 2-3 güne düştü. Ayrıca eskiden geldiği kadar yoğun bir kan gelmiyor adeta damla damla geliyor. Pedi değiştirdiğimde sadece çok az bir kısımda kan görüyorum.

Daha önce yaşayan var mı? Acil yorumlarınızı bekliyorum :(

canım bende 31 yaşındayım ve son 1 senedir aynı durum sözkonusu benim de 6 gün sürerdi şimdi 4.5 5 e düştü
aslında normal haline döndü ama
bir değişiklik var eskiye nazaran
bende bu durumu geciktirici kullandığım dan kaynaklı diye düşündüm
özellikle yaz aylarında kullanıyorum
ama aslına bakarsan yaşın da etkisi vardır
hoş
menapoz için çok erken ama
sanıırım hazırlık aşamaları
:1::1::1::1::1::1:

Evet canım bir de kasıklarımda ağrı oluyordu.Adetim az ve çamur gibi geliyordu.Doğum kontrol hapı tedavisi uyguladı adet düzenleyici ve yumurtalıkları parçalayıcı olarak.Zaten kist parçalanamayan yumurtaların kalıntısıdır.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anladım canım aynı şeyler bende de söz konusu. hemen gideyim doktora :(

Bir iki defa bende de oldu.bu sene hemde..normalde bes alti gun.uc gunde temizlendim.gecti sonra..ama yinede doktora gorunun.
öyle yapacağım, teşekkürler :)

canım bende 31 yaşındayım ve son 1 senedir aynı durum sözkonusu benim de 6 gün sürerdi şimdi 4.5 5 e düştü
aslında normal haline döndü ama
bir değişiklik var eskiye nazaran
bende bu durumu geciktirici kullandığım dan kaynaklı diye düşündüm
özellikle yaz aylarında kullanıyorum
ama aslına bakarsan yaşın da etkisi vardır
hoş
menapoz için çok erken ama
sanıırım hazırlık aşamaları
:1::1::1::1::1::1:
hayııırrrr daha evlenip çocuk yapacağım olamaz :)

Arkadaşım bende konu açtıştm nrmalde 6 7 gündür 2 aydır 3 gün sürdü.çok korkmuştm ama strestenmiş.hçbşeym çıkmadı.

aynı sorun bende de var
ben doktora gitmedim ama
dediğin gibi süresi azaldı ve yoğunluk baya azaldı neden olabilirki acaba :44:
benim 7 günden 4 güne düştü hatta bazen 3
yakında 1 saatte biticek :1:

Arkadaşım bende konu açtıştm nrmalde 6 7 gündür 2 aydır 3 gün sürdü.çok korkmuştm ama strestenmiş.hçbşeym çıkmadı.
Inşallah bende de çıkmaz bişey :(

aynı sorun bende de var
ben doktora gitmedim ama
dediğin gibi süresi azaldı ve yoğunluk baya azaldı neden olabilirki acaba :44:
benim 7 günden 4 güne düştü hatta bazen 3
yakında 1 saatte biticek :1:
Canım sen de ihmal etme bir doktora git.

Back
X