• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet takvimi uygulamasıyla hamile kalanlar

merhaba adet takvimi programında yumurtlama gününü gösteriyor ya o şekilde takip edip hamile kalan var mı merak ettim ?
Çogu kişi öyle takip ediyo hamile kalanlarda vzr daha bilimli oluyolar yumurtladıkları günü ve ogünleri daha çok degerlendirme yapıyorlar. Ben şahsen hiç takip vs yapmadım

Bunu bende çok merak ediyorum pepapp kullanıyorum yumurtlama günlerimi ordan takip edip deniyoruz ama doğru mu acaba diye hep bir şüphedeyim adet günümü tam tutturuyor genelde uygulama

uygulamayla ne zamandır deniyorsunuz ilk defa mı
3 aydır takip edip deniyoruz ama tabi her zaman gününde olmuyor ilişki yumartlamanın 1-2 gün öncesi ya da 1-2 sün sonrası olduğu oluyor takvimd göre adet tarihim tam günü denk geliyor ama her kadının yumurtlama günü farklı olabileceği için acaba doğru mu gösteriyor diye düşünüyorum

merhaba adet takvimi programında yumurtlama gününü gösteriyor ya o şekilde takip edip hamile kalan var mı merak ettim ?
Gebelik henüz belli değil bekliyorum ama takvimdeki tarihler uyumlu yumurtlama ve adet dönemleri tarihler tutuyor ovulasyon testiyle de extra kontrol ettim baya iyi bence bu arada Flo kullanıyorum 🌸

Ben orkidin uygulamasını kullanıyorum periosfer. Regl döngümü girince adet tarihlerim neredeyse hep tuttu çok nadir 1 ya da 2 gün gecikme yaşadım normal zamanda. Hamilelik için de ordaki tarihleri değerlendirdim. En yoğun gösterdiği gün genelde akıntım oluyordu

Eğer düzenli yumurtlayan biriyseniz yeterli olur, ben içim rahat etsin diye yumurtlama testlerinden de kullandım, uygulamayla senkron olduğunu görünce daha emin oldum.
Period Calendar uygulaması kullanıyorum, gebelik yumurtlama testleri takip edilebiliyor, ilişki günlerini işaretleyebiliyorsunuz, vit takviyelerinizi takip ediyor çok yönlü bi uygulama

Evet ben yıllardır regl günüm için kullanıyorum o uygulamayı. İlişki günlerini de kaydettim hep. Gebelik düşünmeye başlayınca da yumurtlamayı ordan takip ettim, Ocak ayını o takvime göre güzel değerlendirdik ve hamileyim :) önceki ayları da aslında ona göre değerlendirmeye çalışmıştık ama yorgunluk hastalık vs hiç Ocak ayı gibi olmamış.

Gebelik henüz belli değil bekliyorum ama takvimdeki tarihler uyumlu yumurtlama ve adet dönemleri tarihler tutuyor ovulasyon testiyle de extra kontrol ettim baya iyi bence bu arada Flo kullanıyorum 🌸
Biz de programa göre denedik bakalım inşallah güzel haberler alırız

Evet ben yıllardır regl günüm için kullanıyorum o uygulamayı. İlişki günlerini de kaydettim hep. Gebelik düşünmeye başlayınca da yumurtlamayı ordan takip ettim, Ocak ayını o takvime göre güzel değerlendirdik ve hamileyim :) önceki ayları da aslında ona göre değerlendirmeye çalışmıştık ama yorgunluk hastalık vs hiç Ocak ayı gibi olmamış.
İnşallah darısı başımıza :) tebrik ederim.

Back
X