- 13 Şubat 2024
- 101
- 20
- 13
- Konu Sahibi birmeselemvr
merhaba adet takvimi programında yumurtlama gününü gösteriyor ya o şekilde takip edip hamile kalan var mı merak ettim ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çogu kişi öyle takip ediyo hamile kalanlarda vzr daha bilimli oluyolar yumurtladıkları günü ve ogünleri daha çok degerlendirme yapıyorlar. Ben şahsen hiç takip vs yapmadımmerhaba adet takvimi programında yumurtlama gününü gösteriyor ya o şekilde takip edip hamile kalan var mı merak ettim ?
uygulamayla ne zamandır deniyorsunuz ilk defa mıBunu bende çok merak ediyorum pepapp kullanıyorum yumurtlama günlerimi ordan takip edip deniyoruz ama doğru mu acaba diye hep bir şüphedeyim adet günümü tam tutturuyor genelde uygulama
3 aydır takip edip deniyoruz ama tabi her zaman gününde olmuyor ilişki yumartlamanın 1-2 gün öncesi ya da 1-2 sün sonrası olduğu oluyor takvimd göre adet tarihim tam günü denk geliyor ama her kadının yumurtlama günü farklı olabileceği için acaba doğru mu gösteriyor diye düşünüyorumuygulamayla ne zamandır deniyorsunuz ilk defa mı
Gebelik henüz belli değil bekliyorum ama takvimdeki tarihler uyumlu yumurtlama ve adet dönemleri tarihler tutuyor ovulasyon testiyle de extra kontrol ettim baya iyi bence bu arada Flo kullanıyorummerhaba adet takvimi programında yumurtlama gününü gösteriyor ya o şekilde takip edip hamile kalan var mı merak ettim ?
Ben orkidin uygulamasını kullanıyorum periosfer. Regl döngümü girince adet tarihlerim neredeyse hep tuttu çok nadir 1 ya da 2 gün gecikme yaşadım normal zamanda. Hamilelik için de ordaki tarihleri değerlendirdim. En yoğun gösterdiği gün genelde akıntım oluyordumerhaba adet takvimi programında yumurtlama gününü gösteriyor ya o şekilde takip edip hamile kalan var mı merak ettim ?
Evet canım doğru, bende o şekilde denedim ve oldu çok şükürBunu bende çok merak ediyorum pepapp kullanıyorum yumurtlama günlerimi ordan takip edip deniyoruz ama doğru mu acaba diye hep bir şüphedeyim adet günümü tam tutturuyor genelde uygulama
Biz de programa göre denedik bakalım inşallah güzel haberler alırızGebelik henüz belli değil bekliyorum ama takvimdeki tarihler uyumlu yumurtlama ve adet dönemleri tarihler tutuyor ovulasyon testiyle de extra kontrol ettim baya iyi bence bu arada Flo kullanıyorum![]()
İnşallah darısı başımıza :) tebrik ederim.Evet ben yıllardır regl günüm için kullanıyorum o uygulamayı. İlişki günlerini de kaydettim hep. Gebelik düşünmeye başlayınca da yumurtlamayı ordan takip ettim, Ocak ayını o takvime göre güzel değerlendirdik ve hamileyim :) önceki ayları da aslında ona göre değerlendirmeye çalışmıştık ama yorgunluk hastalık vs hiç Ocak ayı gibi olmamış.