Evet benımde genelde 20 21. Günde çatlama oluyor pcos var normal her zman aynı tarihte catlama yaşamazsın zatenMerhabalar,ben de bu ay beş gün 1x1 klomen kullandım ve adetin 11.gğnü doktorum duphastona başladı ama kontrolde yumurtaların tembel dedi çatlatma iğnesi de vermedi,sonrasında adetin 22.günü kasık ağrım var diye gittiğimde bir tane 20mm yumurta olduğu söylendi.Adetin 22.günü 20mm yumurta normal mi sizce,böyle bir durum yaşayan varmı?
Bende pcos yok normalde adetlerim de 26 yada 28günde bir olurdu.Bu ay klomen ve duphaston kullandım kontrolde doktorumun umudu yoktu yumurtaların tembel dedi ama sonrasında kasık ağrım çok olunca gittim kendi doktorum izindeydi başka doktor baktı o da 20 mm yumurtan var dedi ama başka doktorun hastası olduğum için yorum yapamayacağını sadece kist,iç kanama tehlikeli birşey olursa diye baktım ama sıkıntı yok bir de 20mm yumurtan var dedi ama 22.günü normal mi diye sorduğumda yorum yapamayacağını söyledi.Evet benımde genelde 20 21. Günde çatlama oluyor pcos var normal her zman aynı tarihte catlama yaşamazsın zaten
Keşke çatlatma iğnesi verseydi garanti olurdu en azından ama dediğim gibi her ay aynı günde yumurtlama olmaz bu ayda sende böyle olmusBende pcos yok normalde adetlerim de 26 yada 28günde bir olurdu.Bu ay klomen ve duphaston kullandım kontrolde doktorumun umudu yoktu yumurtaların tembel dedi ama sonrasında kasık ağrım çok olunca gittim kendi doktorum izindeydi başka doktor baktı o da 20 mm yumurtan var dedi ama başka doktorun hastası olduğum için yorum yapamayacağını sadece kist,iç kanama tehlikeli birşey olursa diye baktım ama sıkıntı yok bir de 20mm yumurtan var dedi ama 22.günü normal mi diye sorduğumda yorum yapamayacağını söyledi.
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim,inşallah sağlıklı bir yumurtadır da kendiliğinden çatlamıştır.Bir şey daha sorsam şimdi adetin 22.günü yumurta 20mm ise tahmini 24.günü çatladı ise bir sonraki adet tarihi çatlama olayından 14 gün sonra olduğu için normal olandan sekiz gün sonra olur demi?Yani adet gecikti diye strese girmeye de,gebeyim diye çok umutlanmaya da kaptırmayayım demi kendimiKeşke çatlatma iğnesi verseydi garanti olurdu en azından ama dediğim gibi her ay aynı günde yumurtlama olmaz bu ayda sende böyle olmus
Evet gecikebilir ama bazen yumurta çatlamıyor normal adet gununde adet olabiliyorsunCevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim,inşallah sağlıklı bir yumurtadır da kendiliğinden çatlamıştır.Bir şey daha sorsam şimdi adetin 22.günü yumurta 20mm ise tahmini 24.günü çatladı ise bir sonraki adet tarihi çatlama olayından 14 gün sonra olduğu için normal olandan sekiz gün sonra olur demi?Yani adet gecikti diye strese girmeye de,gebeyim diye çok umutlanmaya da kaptırmayayım demi kendimi
Bilgileriniz için tekrar teşekkür ederim,normalde beklenen adet tarihim yarın,önümüzdeki bir hafta sabırsızlıkla geçecekEvet gecikebilir ama bazen yumurta çatlamıyor normal adet gununde adet olabiliyorsun
Sen doktorun ne dedıgıme bakıyorsun pcosluyum yıllarca bebegın olmaz dediler proxyfemin incir kuru ve dogal fitil kullanarak hamile kaldım Allaha bırakınBende pcos yok normalde adetlerim de 26 yada 28günde bir olurdu.Bu ay klomen ve duphaston kullandım kontrolde doktorumun umudu yoktu yumurtaların tembel dedi ama sonrasında kasık ağrım çok olunca gittim kendi doktorum izindeydi başka doktor baktı o da 20 mm yumurtan var dedi ama başka doktorun hastası olduğum için yorum yapamayacağını sadece kist,iç kanama tehlikeli birşey olursa diye baktım ama sıkıntı yok bir de 20mm yumurtan var dedi ama 22.günü normal mi diye sorduğumda yorum yapamayacağını söyledi.
Simdi ikincisi için bır seyler yapıyorumBilgileriniz için tekrar teşekkür ederim,normalde beklenen adet tarihim yarın,önümüzdeki bir hafta sabırsızlıkla geçecek
14 yıldır uğraşıyorum,her seferinde tedavilere Rabbime olan umudumdan belki bu defa vesile edecek diye toparlanarak başladım,yoksa gerçekten çok yorucu bir süreç,desteğin için verdiğin moral için teşekkür ederim.Sen doktorun ne dedıgıme bakıyorsun pcosluyum yıllarca bebegın olmaz dediler proxyfemin incir kuru ve dogal fitil kullanarak hamile kaldım Allaha bırakın
Hayırlısı,sağlıklısı ile en güzel şekilde bir an önce nasip olur inşallah,şimdi hangi tedaviyi alıyorsunuz ya da neler yapıyorsunuz?Simdi ikincisi için bır seyler yapıyorum
Rabbım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasıp etsin inşallah. Hiç uzulme olacak Rabbım kesesi boldur elbet seninde payın ıvınde vardır dua et14 yıldır uğraşıyorum,her seferinde tedavilere Rabbime olan umudumdan belki bu defa vesile edecek diye toparlanarak başladım,yoksa gerçekten çok yorucu bir süreç,desteğin için verdiğin moral için teşekkür ederim.
Bende pcos vardı dıye 2 yıl önce proxyfemin glukufen cylo verdı bende bır kadında aldığım dogal fitilleri ve incir kuru deneyerek yaptım tıbbı ılavlara subatta başladım haziranda da dogal olana başladım temmuzda haöıle kaldım 8 temmuzHayırlısı,sağlıklısı ile en güzel şekilde bir an önce nasip olur inşallah,şimdi hangi tedaviyi alıyorsunuz ya da neler yapıyorsunuz?
Simdi çocuk emziriyorum ve sadece proxyfemin ve incirler havuç kurumu kullanıyorum kadında yine fıtık aldım 2 temmuzda doktora gideceğim horöonlarda duzensızlık varHayırlısı,sağlıklısı ile en güzel şekilde bir an önce nasip olur inşallah,şimdi hangi tedaviyi alıyorsunuz ya da neler yapıyorsunuz?
Cocuk emziriyorum hormon habı ve seker habı alamıyorum inşallah sizde guzek haber alırsınız ebeler gıdın baktorom nerde kalıyorsunuz acabaSimdi çocuk emziriyorum ve sadece proxyfemin ve incirler havuç kurumu kullanıyorum kadında yine fıtık aldım 2 temmuzda doktora gideceğim horöonlarda duzensızlık var
Tekirdağ’a yeni taşındım kimseyi de tanımıyorum burada,benim prolaktinim de yüksek incir prolaktini daha da yükselttiği için kullanamıyorum yoksa faydası çokmuş yumurta kalitesine.Cocuk emziriyorum hormon habı ve seker habı alamıyorum inşallah sizde guzek haber alırsınız ebeler gıdın baktorom nerde kalıyorsunuz acaba
Evet aynen öyle bende su an onu yapıyorum hata yapıyorum ama gebe degılken benimde sut prolaktın yuksektı pzel bır klınıge gıtmıstıöçm bana ılac verdı düzelmistiTekirdağ’a yeni taşındım kimseyi de tanımıyorum burada,benim prolaktinim de yüksek incir prolaktini daha da yükselttiği için kullanamıyorum yoksa faydası çokmuş yumurta kalitesine.
Tekirdağ’a yeni taşındım kimseyi de tanımıyorum burada,benim prolaktinim de yüksek incir prolaktini daha da yükselttiği için kullanamıyorum yoksa faydası çokmuş yumurta kalitesine.
Proxyfemin kullam dogal ekstre yumurta geliştirirEvet benımde genelde 20 21. Günde çatlama oluyor pcos var normal her zman aynı tarihte catlama yaşamazsın zaten
Proxyfemin kullam dogal ekstre yumurta geliştiriniz duymadım proxyfemini,doktorum da bana maca tablet diye bir bitkisel tablet önerdi şimdi onu kullanıyorum,bitince diğer ay da dediğiniz proxyfemine bakayım,inşallah gerek kalmaz da bir hafta sonra hamileyim diye yazarım size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?