Adet tarihine bir hafta kala yumurta gelişir mi,gebelik oluşur mu?

tubam46

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2025
145
66
13
35
Merhabalar,ben de bu ay beş gün 1x1 klomen kullandım ve adetin 11.gğnü doktorum duphastona başladı ama kontrolde yumurtaların tembel dedi çatlatma iğnesi de vermedi,sonrasında adetin 22.günü kasık ağrım var diye gittiğimde bir tane 20mm yumurta olduğu söylendi.Adetin 22.günü 20mm yumurta normal mi sizce,böyle bir durum yaşayan varmı?

Evet benımde genelde 20 21. Günde çatlama oluyor pcos var normal her zman aynı tarihte catlama yaşamazsın zaten

Evet benımde genelde 20 21. Günde çatlama oluyor pcos var normal her zman aynı tarihte catlama yaşamazsın zaten
Bende pcos yok normalde adetlerim de 26 yada 28günde bir olurdu.Bu ay klomen ve duphaston kullandım kontrolde doktorumun umudu yoktu yumurtaların tembel dedi ama sonrasında kasık ağrım çok olunca gittim kendi doktorum izindeydi başka doktor baktı o da 20 mm yumurtan var dedi ama başka doktorun hastası olduğum için yorum yapamayacağını sadece kist,iç kanama tehlikeli birşey olursa diye baktım ama sıkıntı yok bir de 20mm yumurtan var dedi ama 22.günü normal mi diye sorduğumda yorum yapamayacağını söyledi.

Keşke çatlatma iğnesi verseydi garanti olurdu en azından ama dediğim gibi her ay aynı günde yumurtlama olmaz bu ayda sende böyle olmus

Keşke çatlatma iğnesi verseydi garanti olurdu en azından ama dediğim gibi her ay aynı günde yumurtlama olmaz bu ayda sende böyle olmus
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim,inşallah sağlıklı bir yumurtadır da kendiliğinden çatlamıştır.Bir şey daha sorsam şimdi adetin 22.günü yumurta 20mm ise tahmini 24.günü çatladı ise bir sonraki adet tarihi çatlama olayından 14 gün sonra olduğu için normal olandan sekiz gün sonra olur demi?Yani adet gecikti diye strese girmeye de,gebeyim diye çok umutlanmaya da kaptırmayayım demi kendimi

Evet gecikebilir ama bazen yumurta çatlamıyor normal adet gununde adet olabiliyorsun

Sen doktorun ne dedıgıme bakıyorsun pcosluyum yıllarca bebegın olmaz dediler proxyfemin incir kuru ve dogal fitil kullanarak hamile kaldım Allaha bırakın

Sen doktorun ne dedıgıme bakıyorsun pcosluyum yıllarca bebegın olmaz dediler proxyfemin incir kuru ve dogal fitil kullanarak hamile kaldım Allaha bırakın
14 yıldır uğraşıyorum,her seferinde tedavilere Rabbime olan umudumdan belki bu defa vesile edecek diye toparlanarak başladım,yoksa gerçekten çok yorucu bir süreç,desteğin için verdiğin moral için teşekkür ederim.

Rabbım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasıp etsin inşallah. Hiç uzulme olacak Rabbım kesesi boldur elbet seninde payın ıvınde vardır dua et

Hayırlısı,sağlıklısı ile en güzel şekilde bir an önce nasip olur inşallah,şimdi hangi tedaviyi alıyorsunuz ya da neler yapıyorsunuz?
Bende pcos vardı dıye 2 yıl önce proxyfemin glukufen cylo verdı bende bır kadında aldığım dogal fitilleri ve incir kuru deneyerek yaptım tıbbı ılavlara subatta başladım haziranda da dogal olana başladım temmuzda haöıle kaldım 8 temmuz

Hayırlısı,sağlıklısı ile en güzel şekilde bir an önce nasip olur inşallah,şimdi hangi tedaviyi alıyorsunuz ya da neler yapıyorsunuz?
Simdi çocuk emziriyorum ve sadece proxyfemin ve incirler havuç kurumu kullanıyorum kadında yine fıtık aldım 2 temmuzda doktora gideceğim horöonlarda duzensızlık var

Simdi çocuk emziriyorum ve sadece proxyfemin ve incirler havuç kurumu kullanıyorum kadında yine fıtık aldım 2 temmuzda doktora gideceğim horöonlarda duzensızlık var
Cocuk emziriyorum hormon habı ve seker habı alamıyorum inşallah sizde guzek haber alırsınız ebeler gıdın baktorom nerde kalıyorsunuz acaba

Cocuk emziriyorum hormon habı ve seker habı alamıyorum inşallah sizde guzek haber alırsınız ebeler gıdın baktorom nerde kalıyorsunuz acaba
Tekirdağ’a yeni taşındım kimseyi de tanımıyorum burada,benim prolaktinim de yüksek incir prolaktini daha da yükselttiği için kullanamıyorum yoksa faydası çokmuş yumurta kalitesine.

Tekirdağ’a yeni taşındım kimseyi de tanımıyorum burada,benim prolaktinim de yüksek incir prolaktini daha da yükselttiği için kullanamıyorum yoksa faydası çokmuş yumurta kalitesine.
Evet aynen öyle bende su an onu yapıyorum hata yapıyorum ama gebe degılken benimde sut prolaktın yuksektı pzel bır klınıge gıtmıstıöçm bana ılac verdı düzelmisti

Proxyfemin kullam dogal ekstre yumurta geliştirir

Evet ilaç bana da verildi dostinex adlı bir tablet,ilaç düşürüyor ama bırakınca tekrar yükseliyor en son bakıldığında 32 idi dostinex kullandım,aynı zamanda klomen ve duphaston da kullandım normalde bugün ya da yarın adet olacağım diye beklemeliydim ama herşey karıştı :) bir hafta önce üç gün kasık ağrısı oldu o da geçti bir adet ya da gebelik belirtisi de yok şuan,
bir hafta bekleyip adet olmazsam beta için olursam da ikinci ay klomen tedavisi için doktora gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…