- Konu Sahibi Kahvelisever
-
Nasıl yani 5 ekim 2021 cinsiyet belli değil miDoktor yanilmiyorsa kız :)
Hayir yani siz erkek dediginiz icin oyle dedim kesin kiz suanlikNasıl yani 5 ekim 2021 cinsiyet belli değil mi
Size özelden mesaj yazdım geldiyse bir bakar mısınız ?Hayir yani siz erkek dediginiz icin oyle dedim kesin kiz suanlikhc erkek denmedi hep kiz dendi kesin dendi ama niyeyse gebeligimin basindan belli istikrarla bende erkek hissediyorum dogana kadar pek inanmiycam galiba
Merhaba hanımlar
Yeni öğrendiğim bir yöntem ile hamile kalmadan önceki adet tarihini söylerseniz ben de size bebeğinizin cinsiyetini söyliyim bakalım ne kadar doğru çıkıyor birlikte teyit edelim !
Bugün öğrendim kız dedi doktorKız diyorum. Öğrendiniz mi acaba ?
Sağlıkla gelsinBugün öğrendim kız dedi doktor
Banada tagminde bulunurmusunuz 23 subat 2022Merhaba hanımlar
Yeni öğrendiğim bir yöntem ile hamile kalmadan önceki adet tarihini söylerseniz ben de size bebeğinizin cinsiyetini söyliyim bakalım ne kadar doğru çıkıyor birlikte teyit edelim !
Sizin için net bir şey söylemicem maalesef.Banada tagminde bulunurmusunuz 23 subat 2022
11.04.2022Merhaba hanımlar
Kız diyorum. Siz ne hissediyorsunuz ?
Kesin erkek diyorum :)) Netleşince yine yazar mısınız ?
Tabi ki yazarım
18 Nisan 2022 diyelim ?
4 ekim 202118 Nisan 2022 diyelim ?
Artık kesinleştiEki Görüntüle 3085598
11+4 günlük. Doktor erkeğe benziyor dedi ama değişebilirmiş daha haftası küçük değişebilir dedi. Kız hissediyordum bakalım hayırlısı olsun
13 haziran 2022 :)Merhaba hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?