- 15 Kasım 2020
- 515
- 601
- 53
- 37
- Konu Sahibi Kahvelisever
-
Beni bağlamaz kimsenin çocuğunun cinsiyeri o yüzden araştırmadım:) böyle bir iddiam da yok biliyorum diye.Ama illa bişey dememi istiyorsanız erkek olsunÇin takvimine göre bakmıyorum malesef. 17 ocak için siz söyleyin öyleyse cinsiyeti nedir ?
Bağlamıyorsa yorum yapmayın o halde. Kimsenin burada kesin bi iddiası yok bu cinsiyet olacak şu olacak diye. Sadece tahminde bulunuyoruz ki çoğu doğru çıkıyor. Yorumunuzda tutmadı malesef.Beni bağlamaz kimsenin çocuğunun cinsiyeri o yüzden araştırmadım:) böyle bir iddiam da yok biliyorum diye.Ama illa bişey dememi istiyorsanız erkek olsun
2022Hangi yıl ?
Kesin olarak bir şey söyleyemiyorlar ama genital çıkıntının duruşuna bakarak, kemik yapısına göre falan aşağı yukarı bir tahminde bulunuyorlar. Biz tahmininiz varsa öğrenmek istiyoruz dedik o yüzden söyledibende cuma günü ikili teste gidicem 13+1 oluyor söyler mi acaba cinsiyet :)
Kız diyelim.
Merhaba cnm benim Sat 23 nisanMerhaba hanımlar
Yeni öğrendiğim bir yöntem ile hamile kalmadan önceki adet tarihini söylerseniz ben de size bebeğinizin cinsiyetini söyliyim bakalım ne kadar doğru çıkıyor birlikte teyit edelim !
Bana bakarmısınızMerhaba hanımlar
Yeni öğrendiğim bir yöntem ile hamile kalmadan önceki adet tarihini söylerseniz ben de size bebeğinizin cinsiyetini söyliyim bakalım ne kadar doğru çıkıyor birlikte teyit edelim !
Rüyasını gördüm demiştinz sankı,Benim bebeğime erkek demiştiniz cinsiyeti öğrendik bi kızım olacakmış
Son adet tarihiniz neydi acaba bidaha yazarmısınız ?Benim bebeğime erkek demiştiniz cinsiyeti öğrendik bi kızım olacakmış
4 şubatSon adet tarihiniz neydi acaba bidaha yazarmısınız ?
Karıştırdınız galibaRüyasını gördüm demiştinz sankı,
Olablr, belkı başka uyeydi, rüyada cinsiyet görülünce inanmamk mı lazım ya da inanmamak mi onu teğet etmek istedimKarıştırdınız galiba
Kız diyorum. Netleşince yazarmısınız ? Gönlünüzdeki olsun.19 Mart 2022 son adet tarihim benimkine de bakabilir misin
Kız diyorum. Netleşince yazarmısınız ? Gönlünüzdeki olsun.3 mayıs 2022 son adet tarihi
13 nisan son adet gördüğüm tarihMerhaba hanımlar
emin olmamakla birlikte erkek dicem.13 nisan son adet gördüğüm tarih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?