Adet tarihine göre cinsiyet !

bende cuma günü ikili teste gidicem 13+1 oluyor söyler mi acaba cinsiyet :)
Evet söyleyebilir 12+3 de öğrendim ben. Ama gibi şeklinde söyledi ve tahmini doğru çıktı. Haftası erken olduğu için gibi diyerek tahminde bulunduğunu düşünüyorum. Ama yine de tamamen doktorunuza bağlı devlet hastanesine gidiyorsanız oradaki doktorlar söylemiyormuş diye duydum doğruluğunu yine bilemiyorum:) ilk bebeğinizmiydi ?gönlünüzdeki olsun inşallah.

Evet söyleyebilir 12+3 de öğrendim ben. Ama gibi şeklinde söyledi ve tahmini doğru çıktı. Haftası erken olduğu için gibi diyerek tahminde bulunduğunu düşünüyorum. Ama yine de tamamen doktorunuza bağlı devlet hastanesine gidiyorsanız oradaki doktorlar söylemiyormuş diye duydum doğruluğunu yine bilemiyorum:) ilk bebeğinizmiydi ?gönlünüzdeki olsun inşallah.
özele gidiyorum söyler belki evet ilk bebeğim hiç önemli değil bu nedenle ama aşırı merak ediyorum :)

Aslında yüzünüz güzelleşiyor sa erkek cirkinlesiyorsa kız olma ihtimali yüksek bizim ailede öyle mesela yüzüm çok kötü olmuştu Dr cinsiyeti kız değil mi dedim evet dedi şimdide aşırı güzelleşti yüzüm buda erkek belli netlesince yazarım yine

Aslında yüzünüz güzelleşiyor sa erkek cirkinlesiyorsa kız olma ihtimali yüksek bizim ailede öyle mesela yüzüm çok kötü olmuştu Dr cinsiyeti kız değil mi dedim evet dedi şimdide aşırı güzelleşti yüzüm buda erkek belli netlesince yazarım yine
Ben de duymustum, suan da mide bulantisi kusmaktan cinsiyet gozetmeksizin cok cirkin oldugumu dusunuyorum
Erkek diyorum ama emin olmamakla birlikte. Netleşince yazar mısınız ?
Tabi yazarim :) umarim yanilirsiniz 🙂 oglum var bi de kizim olur insallah 🥰

Tabi yazarim :) umarim yanilirsiniz 🙂 oglum var bi de kizim olur insallah 🥰
inşallah canım gönlünüzdeki olsun inşallah. Bazı kişiler kız olduğunda çok bulantı olduğunu söylüyor. Bazı arkadaşlarkm erkek bebekte çok bulantı yaşamışlar. Malesef belirtilere inanamıyorum çünkü herkeste farklı belirtiler oluyor.

Back
X