• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 1 gün kala ilişki ve 5. günde gelen parçalı kanama? Yerleşme mi adet mi?

slavinius

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-1
Puanlar
1
Merhabalar, kafam çok karışık, yardıma ihtiyacım var. Beklenen adet tarihimden 1 gün önce (1 Mart) geri çekilme ile bir birliktelik oldu. Normalde adet öncesi göğüslerim çok şişer ve ağrır. Bu olaydan 4-5 gün sonra (5 Mart) aynı regl sancısı gibi bir ağrı geldi ve gitti ayrıca gün boyu süren bir kanamam oldu. Kanama çok yoğun değildi, ped doldurmadı ama sildiğimde sulu pembe/kahverengi geliyordu ve içinde iğne ucu kadar kırmızı doku parçaları/noktalar vardı. Ayrıca akıntım vardı çok suluydu.

Şu an ağrı yok ayrıca beklenen reglden bir hafta önce şiş olan göğüslerim 2 Mart'tan beri indi. Şu an (7 Mart) ne ağrım var ne de kanamam, her şey durdu. 6 Mart günü 8 9 sularında tekrar regle benzeyen bir ağrı geldi. Regl belirtilerim de var, iştahım açıldı özellikle tatlı. İnternette yerleşme kanaması diye okudum ama ilişkiden sadece 5 gün sonra yerleşme olur mu? Üstelik göğüslerim sönmüşken ve kanamada parça görmüşken hamilelik ihtimali var mıdır? Yoksa stres/üşütme kaynaklı yarım kalmış bir adet mi yaşıyorum? Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar, kafam çok karışık, yardıma ihtiyacım var. Beklenen adet tarihimden 1 gün önce (1 Mart) geri çekilme ile bir birliktelik oldu. Normalde adet öncesi göğüslerim çok şişer ve ağrır. Bu olaydan 4-5 gün sonra (5 Mart) aynı regl sancısı gibi bir ağrıyla gün boyu süren bir kanamam oldu. Kanama çok yoğun değildi, ped doldurmadı ama sildiğimde sulu pembe/kahverengi geliyordu ve içinde iğne ucu kadar kırmızı doku parçaları/noktalar vardı.

O gün o kanama olurken şiş olan göğüslerim tamamen indi ve ağrısı bıçak gibi kesildi. Şu an (7 Mart) ne ağrım var ne de kanamam, her şey durdu. İnternette yerleşme kanaması diye okudum ama ilişkiden sadece 5 gün sonra yerleşme olur mu? Üstelik göğüslerim sönmüşken ve kanamada parça görmüşken hamilelik ihtimali var mıdır? Yoksa stres/üşütme kaynaklı yarım kalmış bir adet mi yaşıyorum? Şimdiden teşekkürler.
İlişkiden 5 gün sonra yerleşme olmaz canım zaten yerleşme kanaması da öyle bişi değil parçalı gelmez . Sen adet olmuşsun

İlişkiden 5 gün sonra yerleşme olmaz canım zaten yerleşme kanaması da öyle bişi değil parçalı gelmez . Sen adet olmuşsun
Canım bir türlü ped dolacak kadar gelmedi sebebini anlayamadım. Üşüdüğüm için mi oluyor onu da anlamadım. Düzensizlik için vitamin kullandığım zaman da kesilmişti 1 ay olmamıştım ama sonra düzenli hale gelmişti.

Canım bir türlü ped dolacak kadar gelmedi sebebini anlayamadım. Üşüdüğüm için mi oluyor onu da anlamadım. Düzensizlik için vitamin kullandığım zaman da kesilmişti 1 ay olmamıştım ama sonra düzenli hale gelmişti.
Hormonal düzensizlikten olmuş her şey etkileyebilir hastalık stres ilaçlar vs olabilir yani

Back
X