• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Merhaba 21 ocakta ilişkim oldu ama boşalma vs olmadı 16 şubat regl olmam gerekiyor fakat olamadım dün sabah test yaptım ama negatif 8. Gün bugün hala olamıyorum testte çıkmamış olabilir mi ilişkinin üzerinden 1 ay geçti testte kesin çıkar mıydı sizce çok stresliyim
adetleriniz genelde düzenli midir? genelde bu kadar gecikmeye testte çıkar ama geç döllenme gibi durumlarda daha geç çıkabiliyor

adetleriniz genelde düzenli midir? genelde bu kadar gecikmeye testte çıkar ama geç döllenme gibi durumlarda daha geç çıkabiliyor
Genelde düzenli ama böyle ara ara gecikmelerim oluyor 3-4 ayda bir falan ama ilişkim bir ay önceydi 2 test yaptım bir sabah bir akşam ikisi de negatif sonuç verdi yarın 8.gün gecikmede

muhtemelen hamile değilsiniz bu kadar gecikmede silikte olsa çıkardı bence
Ya bende öyle düşünüyorum ama olamadıkça da başka birşey düşünemez oldum 8 gün çok fazla genelde 3-6 gün gecikme yaşardım en fazla 3 aydır sa gerçekten düzenli oluyordum testte çıkmama gibi birşey olabilir mi ki anlamadım test için mi acaba erken yaptım diyorum ama ilişkimin üstünden 1 ay geçti dün yaptım çıkardı herhalde yaaa :(

Ya bende öyle düşünüyorum ama olamadıkça da başka birşey düşünemez oldum 8 gün çok fazla genelde 3-6 gün gecikme yaşardım en fazla 3 aydır sa gerçekten düzenli oluyordum testte çıkmama gibi birşey olabilir mi ki anlamadım test için mi acaba erken yaptım diyorum ama ilişkimin üstünden 1 ay geçti dün yaptım çıkardı herhalde yaaa :(
en iyisi kan sonucu verir muhtmelen hamilelik yoktur içiniz rahatlamış olursunuz yok mu verme şansınız

en iyisi kan sonucu verir muhtmelen hamilelik yoktur içiniz rahatlamış olursunuz yok mu verme şansınız
Ya beklemek istemiştim olurum diye hep ama olamıyorum yani ondan test aldım oda negatif biraz daha mi beklesem yoksa hemen versem çıkar mi bilemedim korkuyorum da çıkar diye:(

Ya beklemek istemiştim olurum diye hep ama olamıyorum yani ondan test aldım oda negatif biraz daha mi beklesem yoksa hemen versem çıkar mi bilemedim korkuyorum da çıkar diye:(
devlet hastanesinde acile giderseniz almazlar kan ama kadın doğum veya özele acile gidip verirseniz hemen çıkar korkmayın bence belirsizlik daha çok strese sokar geleceği varsa da stresten olamazsınız

Hayır geri çekilme değildi ama zevk suyundan da hamile kalma oranı var diyorlar ve 8 gündür olamıyorum :(
Bir de bir haftadır regl olacağım gibi ağrılar oluyor kasığımda bir iki gündür de belim sızlıyor ara ara oluyor bunlar hep bi ara tam regl oldum dedim öyle ağrıdı ama yok birşey sanki hiç olamayacakmışım gibi hissediyorum tık yok

Testte çıkardı değil mi 1 ay geçti ilişkimin üstünden o şekilde yaptım idrar testini
Orasını Allah bilir geç döllenme falan olmadıysa çıkardı tabii ama sakin ol çok çok düşük bir ihtimal boşalma olmadan hamile kalmış olman

Kızlar selam 21 ocakta ilişkim oldu ama boşalma vs olmadı 16 şubat regl olmam gerekiyor fakat olamadım dün sabah test yaptım ama negatif 8. Gün bugün hala olamıyorum testte çıkmamış olabilir mi ilişkinin üzerinden 1 ay geçti testte kesin çıkar mıydıııı
regl olursun 2-4 gune,, bi arkadasimin 15 gun kaymis, oluyor bazen

Testte çıkardı değil mi 1 ay geçti ilişkimin üstünden o şekilde yaptım idrar testini
maydonoz çayı iç su kaynat kaynamış suyun içine maydonozları at demlensin 15-20 dk sonra iç günde 2 bardak fazlasını içme 3-4 gün tekrarla karnını da sıcak tut gerekirse ılık su torbası koy

Back
X