9. Gün bugün sabah test yaptım yine negatif şimdi kadın doğuma geldim bekliyorum çok stresliyimregl olursun 2-4 gune,, bi arkadasimin 15 gun kaymis, oluyor bazen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9. Gün bugün sabah test yaptım yine negatif şimdi kadın doğuma geldim bekliyorum çok stresliyimregl olursun 2-4 gune,, bi arkadasimin 15 gun kaymis, oluyor bazen
Hiç kaymam olmazdı bu kadar acaba çok mu kafaya taktım bu kadar stres yapınca bu kadar etkili oluyor mu bilmiyorumregl olursun 2-4 gune,, bi arkadasimin 15 gun kaymis, oluyor bazen
negatifse regl kayıyo sadece olursın9. Gün bugün sabah test yaptım yine negatif şimdi kadın doğuma geldim bekliyorum çok stresliyim
İlişki üzerinden 1 ay geçtiyse testlerde çoktan cıkardı . 14 gün ince çizgi 21. Gün geç döllenme varsa bile artık pozitif verir. Stresten veya bu zamanlar mevsim geçişleri çok doğal gecikmelerin olmasıMerhaba 21 ocakta ilişkim oldu ama boşalma vs olmadı 16 şubat regl olmam gerekiyor fakat olamadım dün sabah test yaptım ama negatif 8. Gün bugün hala olamıyorum testte çıkmamış olabilir mi ilişkinin üzerinden 1 ay geçti testte kesin çıkar mıydı sizce çok stresliyim
Merhaba benide aydınlatır mısınız kısaca söyleyeyim adet olmuşum galiba ilişki yaşadım gebelik var mıdır kondom kullandım ama delik yırtık var mı bilmiyorumÇok çok düşük bir ihtimal ya merak etme bir şey yoktur
kondom varsa poblem olmaz yaMerhaba benide aydınlatır mısınız kısaca söyleyeyim adet olmuşum galiba ilişki yaşadım gebelik var mıdır kondom kullandım ama delik yırtık var mı bilmiyorum
Kondom kullanmışsınız regl de olmuşsunuz sorun ne anlamadım gebelik yok benceMerhaba benide aydınlatır mısınız kısaca söyleyeyim adet olmuşum galiba ilişki yaşadım gebelik var mıdır kondom kullandım ama delik yırtık var mı bilmiyorum
Yaşınız küçük sanırım bu kadar olumsuz belirtiler varken nasıl hamileyim diye düşünüyorsunuz Meryem ana falan olmanız lazım gebe olmanız içinKondom kullanmışsınız regl de olmuşsunuz sorun ne anlamadım gebelik yok bence
reglin gecikirse test yaparsınKızlar merhaba, 14 Şubat ilişki 18 Şubat regl oldum ama son iki üç gündür bacaklarımda ve vücudumda ağrı vardı klasik üşütme sandım bugün sabah bacaklarım aşırı ağrıyordu ve lavaboya zor yürüdüm gün boyuda bel ağrısı çektim. Yumurtlama dönemi vs olmadığı için ihtimal vermiyorum ama ilk denemem acaba hamilelik olur mu ?
galiba herkesin regl suresi sasti tedirgin olmatin, korundunuz mmi ice bosalma oldu muKızlar merhaba, 14 Şubat ilişki 18 Şubat regl oldum ama son iki üç gündür bacaklarımda ve vücudumda ağrı vardı klasik üşütme sandım bugün sabah bacaklarım aşırı ağrıyordu ve lavaboya zor yürüdüm gün boyuda bel ağrısı çektim. Yumurtlama dönemi vs olmadığı için ihtimal vermiyorum ama ilk denemem acaba hamilelik olur mu ?
ay ben hala olamadım 15. Gündeyim 9. Gün test verdim ilişki sonrası 33. Gün negatifti bugün yine kan verdim alttan muayene etti doktor kese göremedi ama yinede kan aldı yükselir mi değerim Sizce çok stresliyimgaliba herkesin regl suresi sasti tedirgin olmatin, korundunuz mmi ice bosalma oldu mu
sanmam stresi azaltınay ben hala olamadım 15. Gündeyim 9. Gün test verdim ilişki sonrası 33. Gün negatifti bugün yine kan verdim alttan muayene etti doktor kese göremedi ama yinede kan aldı yükselir mi değerim Sizce çok stresliyim
Hayır regl olmadım regliyken girmişiz fark edemedimKondom kullanmışsınız regl de olmuşsunuz sorun ne anlamadım gebelik yok bence
Ee regl oldun muHayır regl olmadım regliyken girmişiz fark edemedim
Merhaba düzenli bir regl döngüm var mart ayında reglden iki gün önce korunmasız ilişki yaşadık tam içeri boşalma olmadı ama çıkardığında ucunda bir iki damla gördük sanırım bu zevk suyuydu neyse ilk saat içerisinde ella içtim akşamına biraz kanamam oldu ve ertesi gün reglim başladı 7 gün sürdü nisandada regl oldum o da 6 gün sürdü ama normal reglime göre akışı biraz azdı mayıstada reglim tam bir hafta erken geldi ve ilk üç gün çok çok az lekelenme şeklinde oldu sonraki üç gün yoğun aktı ve son gün yine azaldı toplam 6-7 gün sürdü buda ama bu süreçte üç ay boyunca ara ara mide bulantıları iştah açıklığı ve karın ağrısı oluyor hamile miyim değil miyimDoğru anladınız da bende de içe boşalma olmadı. Ona rağmen gebe kaldım onu anlatmaya çalıştım.
yani 3 ay boyunca gebelik testi veya kan testi yapmadan bekleyebildiyseniz helal olsun. sanmıyorum hamile kaldığınıMerhaba düzenli bir regl döngüm var mart ayında reglden iki gün önce korunmasız ilişki yaşadık tam içeri boşalma olmadı ama çıkardığında ucunda bir iki damla gördük sanırım bu zevk suyuydu neyse ilk saat içerisinde ella içtim akşamına biraz kanamam oldu ve ertesi gün reglim başladı 7 gün sürdü nisandada regl oldum o da 6 gün sürdü ama normal reglime göre akışı biraz azdı mayıstada reglim tam bir hafta erken geldi ve ilk üç gün çok çok az lekelenme şeklinde oldu sonraki üç gün yoğun aktı ve son gün yine azaldı toplam 6-7 gün sürdü buda ama bu süreçte üç ay boyunca ara ara mide bulantıları iştah açıklığı ve karın ağrısı oluyor hamile miyim değil miyim
yani 3 ay boyunca gebelik testi veya kan testi yapmadan bekleyebildiyseniz helal olsun. sanmıyorum hamile kaldığı
yani 3 ay boyunca gebelik testi veya kan testi yapmadan bekleyebildiyseniz helal olsun. sanmıyorum hamile kaldığını
İlişki reglden bir iki gün önceydi ve sonrasında regl oldum sonraki ayda regl oldum ama mayısta bir hafta erken geldi ve lekelenme olarak başladı ilk üç gün çok azdı sonraki bir iki gün öncelerine göre yoğun aktı sonra yine azaldı ilaçtan mı acabayani 3 ay boyunca gebelik testi veya kan testi yapmadan bekleyebildiyseniz helal olsun. sanmıyorum hamile kaldığını