Ve elimde ovulasyon testi vardı silik çift cizgi çiktiKizlar adetin gecikmesini beklemeden hamile oldugunu farkeden varmı minik kasiklarimda agri var ama adetime daha 9 gun falan var yumurtlama gununde yanlişlikla denemis olduk 2 gun sonr aşiddetli bi kasik ağrisiyla uyandim sag kasigimdi simdide hafif bir kasık agrisi var bide midem eşkiyo normalmi çunku 3 ay çocuk yasak demişti doktor daha 2. Ayimdayim
Acil bi bakin yaVe elimde ovulasyon testi vardı silik çift cizgi çikti
Yok bu hamilelik demek değil. Yumurtlama sonrası dönemdesin lh seviyen az olduğu için silik çıkmışAcil bi bakin ya
Mide bulantısı içim erkenKizlar adetin gecikmesini beklemeden hamile oldugunu farkeden varmı minik kasiklarimda agri var ama adetime daha 9 gun falan var yumurtlama gununde yanlişlikla denemis olduk 2 gun sonr aşiddetli bi kasik ağrisiyla uyandim sag kasigimdi simdide hafif bir kasık agrisi var bide midem eşkiyo normalmi çunku 3 ay çocuk yasak demişti doktor daha 2. Ayimdayim
Vücutta lh hormonu her zaman olur o yüzden ne zaman yaparsan yap ovulasyon testinde silik de olsa çizgi çıkar. Regle 10 gün kala gebelik olmaz. Spermin tüplerden yumurtaya ulaşması bile birkaç gün sürüyor. Artı yerleşme süresi varAcil bi bakin ya
Simdi tam yumurtlama donemi yaptık yani aradan 1 hafta falan geçmiştir ben o yüzden supheye dustum birde jorkuyorum tekrar dıs gebelik yaşarim diye doktorum kesinlikle 3 ay bekle dedi bel ağrilarim ılımli kasık ağrim olunca öyle korktumVücutta lh hormonu her zaman olur o yüzden ne zaman yaparsan yap ovulasyon testinde silik de olsa çizgi çıkar. Regle 10 gün kala gebelik olmaz. Spermin tüplerden yumurtaya ulaşması bile birkaç gün sürüyor. Artı yerleşme süresi var
Bilmiyorum sizin kaç gun var addtinizeBenimde adetime 10 günde var eğer hamilelik oluşuyorsa yerleşme sürecinde tahminim bugün şiddetli bel ağrım var hiç böyle olmuyordu kaşık ağrım çok hafif normal aça gebelik oluşuyor mu
10günvarBilmiyorum sizin kaç gun var addtinize
Keşke korunsaydın canım böyle strese girmezdinSimdi tam yumurtlama donemi yaptık yani aradan 1 hafta falan geçmiştir ben o yüzden supheye dustum birde jorkuyorum tekrar dıs gebelik yaşarim diye doktorum kesinlikle 3 ay bekle dedi bel ağrilarim ılımli kasık ağrim olunca öyle korktumhep ters köşe olur ya istemezsin olur istersin olmaz
Keşke şupe düşüyor içime işte tabi olursada çok sevinirim sağlikli olsundaKeşke korunsaydın canım böyle strese girmezdin
Bbacim bebim bu ovulasyon adetime 4 gun kala gittikçe koyulasiyor bi bilgin varmi karnimda şislik oldu hazimsizlik gibi dudaklarım çatliyo bu aralar bideVücutta lh hormonu her zaman olur o yüzden ne zaman yaparsan yap ovulasyon testinde silik de olsa çizgi çıkar. Regle 10 gün kala gebelik olmaz. Spermin tüplerden yumurtaya ulaşması bile birkaç gün sürüyor. Artı yerleşme süresi var
Pik değil canım. Lh hormonu vücutta her zaman olduğu için böyle çıkması normalBbacim bebim bu ovulasyon adetime 4 gun kala gittikçe koyulasiyor bi bilgin varmi karnimda şislik oldu hazimsizlik gibi dudaklarım çatliyo bu aralar bide
Bu sabahta böyle cikti silik gebelik testide goruyorum sanki bilmiyorum cok net olan ovülasyon 10ndakikad aboyle oldu ovulasyonPik değil canım. Lh hormonu vücutta her zaman olduğu için böyle çıkması normal
Pik değil canım. Lh hormonu vücutta her zaman olduğu için böyle çıkması normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?