Naptın canım yaptın mı test ?Canm meraba bende sana yazmak için girmistim naptin varmi bi gelisme benim normalde bugün bilemedin en geç 11 ine olmam lazım gelen giden yok birde dün sari bi akinti geldi nedenini bilmiyorum başına böyle birsey gelen varmi aranizda
Naptın canım adet oldunmu ?Merhaba canım bende senle aynı durumdayım adete 11 gün var 26-27 Nisan değerlendirdim ama bende pko varbuna takılı kalmalımiyim bilmiyorum çokda üzülüyorum artık uzun zaman oldu 4 yıla gircez.. benimde şuan yumurtlamadan 1 hafta geçti dün göğüs ağrım başladı aşırı uykum var yumurtlamadan beri bide sağ kasık ağrısı sap taraf aslında benim pko kistlerimin olduğu yumurtalık umutlanamıyorumda
Evet canım adet oldumNaptın canım adet oldunmu ?
Beninde dün olmama gerekiyodu daha olmadım. Cuma günü akintıyla hafif pembe kan geldi ped taktim ogun hicbisey gelmedi cumartesi gunude bulanik sütlu kahve akintim geldi kasıklarimda agrimaya baslamisti sokulucem heralde dedim bu sefer yine ped taktim gelen giden yok. Dunden beride kasıklarım patlıcak gibi ama hicbisey gelmiyo peceteyle sildigimde beyaz normal akinti var.Evet canım adet oldum
Test yaptın mıBeninde dün olmama gerekiyodu daha olmadım. Cuma günü akintıyla hafif pembe kan geldi ped taktim ogun hicbisey gelmedi cumartesi gunude bulanik sütlu kahve akintim geldi kasıklarimda agrimaya baslamisti sokulucem heralde dedim bu sefer yine ped taktim gelen giden yok. Dunden beride kasıklarım patlıcak gibi ama hicbisey gelmiyo peceteyle sildigimde beyaz normal akinti var.
Şimdi aldım iş çıkışı ama korkuyorum yapmayaTest yaptın mı
Yaptınız mı,mŞimdi aldım iş çıkışı ama korkuyorum yapmaya
Sabah ilk idrarla yapıcam bakalımYaptınız mı,m
Allah gönlünüze göre versin benimde bat ,21i gerçekten beklemek çok zorSabah ilk idrarla yapıcam bakalım
Ayy yaptın mı canımŞimdi aldım iş çıkışı ama korkuyorum yapmaya
Amin inşallah 2 gün oldu gelen giden yok kasıklarım patlıcak sankiAllah gönlünüze göre versin benimde bat ,21i gerçekten beklemek çok zor
Sabah ilk idrarla yapıcam bakalım canın hayırlısıAyy yaptın mı canımvarsa da hayırlısı yoksa da be kuzum yapınca yaz gönder bende burda merak ettim wallah
Hadi bakalımSabah ilk idrarla yapıcam bakalım canın hayırlısı
Sanırım hamileyim canım bu sabah 2 defa yaptım ikiside cift cizgiiHadi bakalım
TebriklerSanırım hamileyim canım bu sabah 2 defa yaptım ikiside cift cizgii
Sanırım var kızlarr
Teşekkür ederimm kan verdim az onceTebrikler
Sonucunu bekliyoruzTeşekkür ederimm kan verdim az once
Yaa çok güzelSanırım hamileyim canım bu sabah 2 defa yaptım ikiside cift cizgii
Ayyyy gözün aydın canım Allah'ım banada bu duyguyu tekrar yasatsinSanırım hamileyim canım bu sabah 2 defa yaptım ikiside cift cizgii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?