Yumurtlama döneminde olabilirsin dedi doktor ama 2.5 çıkması ümitlendirdi0-4 arasi normal diyorlar ama yumurtlamis olabilir misin ? Adete 12 gun kaldi dedigin icin ortasini yeni gecmis gibisin
Ortasını yeni geçmiş ne demek yani:)0-4 arasi normal diyorlar ama yumurtlamis olabilir misin ? Adete 12 gun kaldi dedigin icin ortasini yeni gecmis gibisin
Yani yumurtluyor olabililirsin bu gunleri degerlendirirsen ay sonuna mujdeli haber gelir insallah.Ortasını yeni geçmiş ne demek yani:)
İnşallah çok teşekkür ederimYani yumurtluyor olabililirsin bu gunleri degerlendirirsen ay sonuna mujdeli haber gelir insallah.
Doğru ama işte adete 12 gün var daha o yüzden yani2.5 umutlanılacak bir değer değil.
Ovülasyon testi yok maalesefEvde ovulasyon testi varsa bi bak bakalim. Bazi kadinlar dongunun ortasinda degil sonuna dogru olabiliyor. Benim bu ay 15 inde oldu bi tik gec yumurtlama olmustu. Senin de oyle olabilir
Zaten şuan yumurtlama oluyorsa ne ara döllendi de değer yükseldi? Siz ovulasyonla takip edin uygun günleri değerlendirin. Adetiniz gecikir ise o zaman kan verin.Doğru ama işte adete 12 gün var daha o yüzden yani
Haklısınız ama galiba bazı insanlar adetin ertesi günü hamile kalmış bir an öyle olabilir mi diye düşündüm doğrusuZaten şuan yumurtlama oluyorsa ne ara döllendi de değer yükseldi? Siz ovulasyonla takip edin uygun günleri değerlendirin. Adetiniz gecikir ise o zaman kan verin.
Öyle olsa bile üzerinden en az 12 gün geçmeli ki testlerde çıksınHaklısınız ama galiba bazı insanlar adetin ertesi günü hamile kalmış bir an öyle olabilir mi diye düşündüm doğrusu
son âdet tarihim 12 Eylül ilişki tarihi 19-20 EylülÖyle olsa bile üzerinden en az 12 gün geçmeli ki testlerde çıksın
Yumurtlama beklenen adetten 14 gün önce oluyor ve sizin yumurtlamaniz 2 gün önce olduysa gebelikten bahsedilemez. Bence hala yumurtlamadan kaynaklı kasik ağrısı devam ediyor. İnşallah gönlünüzce bir sonuç alırsınızKızlar çok ağrılı kasık sancısı adetmiş gibi şiddetli ağrı ile acile gittim adetime 12 gün var beta 2.5 çıktı böyle olur da yükselen var mı yada düşen
Amin inşallah çok teşekkür ederimYumurtlama beklenen adetten 14 gün önce oluyor ve sizin yumurtlamaniz 2 gün önce olduysa gebelikten bahsedilemez. Bence hala yumurtlamadan kaynaklı kasik ağrısı devam ediyor. İnşallah gönlünüzce bir sonuç alırsınız
Benim de adetime o kadar varken 1.20 ydi. 8 gün kala erken gebelik testi yapmıştım pozitifti. 1.20 den 5 gün sonrası 60 küsür çıkmıştı betam. Tabi kanamam olduğu için doktor progestan vermişti bebek varsa tutunur yoksa bıraktığın zaman adet olursun demişti bebekmişKızlar çok ağrılı kasık sancısı adetmiş gibi şiddetli ağrı ile acile gittim adetime 12 gün var beta 2.5 çıktı böyle olur da yükselen var mı yada düşen
Çok umut oldu bu yorum bana inşallah vardır benimdeBenim de adetime o kadar varken 1.20 ydi. 8 gün kala erken gebelik testi yapmıştım pozitifti. 1.20 den 5 gün sonrası 60 küsür çıkmıştı betam. Tabi kanamam olduğu için doktor progestan vermişti bebek varsa tutunur yoksa bıraktığın zaman adet olursun demişti bebekmiş
Ben sadece yumurtlama gününü değerledirmiştim. Kısmet böyleymiş. Umut her zaman olsun, olumsuz olsa da ben her zaman bir dahaki ay var diye diye hep kendimi pozitif tuttum. Ama beklemediğin anda geliyor gerçekten ben enfeksiyon da olmuştum. Betam az yükselmişti falan. Allah sana da isteyen herkese de nasip etsin inşallahÇok umut oldu bu yorum bana inşallah vardır benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?