• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 12 gün kala beta

Be
Ben sadece yumurtlama gününü değerledirmiştim. Kısmet böyleymiş. Umut her zaman olsun, olumsuz olsa da ben her zaman bir dahaki ay var diye diye hep kendimi pozitif tuttum. Ama beklemediğin anda geliyor gerçekten ben enfeksiyon da olmuştum. Betam az yükselmişti falan. Allah sana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah🥰
bende çok az enfeksiyon çıktı yumurtlama gününüz adetin kaçıncı günüydü acaba

Benim de adetime o kadar varken 1.20 ydi. 8 gün kala erken gebelik testi yapmıştım pozitifti. 1.20 den 5 gün sonrası 60 küsür çıkmıştı betam. Tabi kanamam olduğu için doktor progestan vermişti bebek varsa tutunur yoksa bıraktığın zaman adet olursun demişti bebekmiş🥰
Hangi hamilelik testi yapmistiniz hayırlı olsun.

Benim de adetime o kadar varken 1.20 ydi. 8 gün kala erken gebelik testi yapmıştım pozitifti. 1.20 den 5 gün sonrası 60 küsür çıkmıştı betam. Tabi kanamam olduğu için doktor progestan vermişti bebek varsa tutunur yoksa bıraktığın zaman adet olursun demişti bebekmiş🥰
Belirtiniz var mıydı peki. Benim yumurtlamadan sonraki 4. Günüm dünden beri baş dönmesi kasık ve bel ağrım var sanki adet olacakmışım gibi bat 13 Ekim

Belirtiniz var mıydı peki. Benim yumurtlamadan sonraki 4. Günüm dünden beri baş dönmesi kasık ve bel ağrım var sanki adet olacakmışım gibi bat 13 Ekim
Evet benim göğüslerde ağrı, sağ böbrek ağrısı yapmıştı ben öyle anlamıştım çünkü 1 hafta sürdü adet öncesi bu kadar uzun sürmezdi asla benim adete 8 hün kala erken gebelikte çıkmıştı

Canım benim son adet tarihim 13 Eylül 21 eylülde ilişki oldu 22 eylülde yumurtlama oldu adete 10 gün kala testte pozitif gördüm inşallah Seninde öyle olur ❤️
Amin inşallah teşekkür ederim bu akşam tekrar kan verdim beta 1 e düşmüş 4 gün önce 2.5. Tu

Back
X