Adete 2 gün kala Gebelik testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ftkz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ftkz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2022
381
237
53
36
Arkadaşlar adetime 2 gün var test yaptım 10.dkda baktım böyleydi sizde görüyorsunuz değil mi gözlerim yanılmıyor değil mi

Eklentiler

• IMG_1897.webp
    82,6 KB · Görüntüleme: 3.395
Arkadaşlar adetime 2 gün var test yaptım 10.dkda baktım böyleydi sizde görüyorsunuz değil mi gözlerim yanılmıyor değil mi
Mrb cnm evet bende görüyorum erken olduğu için olmalı ki net çıkmamış sadece ..hayırlı olsun şimdiden

Ayyy görünüyor bide adet gününüzde yapın bence kırmızı çizgiyi daha net görürsünüz sonrada 3 4 gün sonra kan testi verin inşallah betanız da güzel çıkar

Çok arada bir çizgi
Siz yine de kan verin diyorum öyle sevinelim birgebeningunlugu testi mi yoksa artımed mi?
İkisi de bende çizgi çıkarmıştı hatalıydı

Çok arada bir çizgi
Siz yine de kan verin diyorum öyle sevinelim birgebeningunlugu testi mi yoksa artımed mi?
İkisi de bende çizgi çıkarmıştı hatalıydı
Bir gebenin günlüğü canım kan verdim sonuç bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…