Mrb cnm evet bende görüyorum erken olduğu için olmalı ki net çıkmamış sadece ..hayırlı olsun şimdidenArkadaşlar adetime 2 gün var test yaptım 10.dkda baktım böyleydi sizde görüyorsunuz değil mi gözlerim yanılmıyor değil mi
Çok teşekkür ederimMrb cnm evet bende görüyorum erken olduğu için olmalı ki net çıkmamış sadece ..hayırlı olsun şimdiden
Ayyy görünüyor bide adet gününüzde yapın bence kırmızı çizgiyi daha net görürsünüz sonrada 3 4 gün sonra kan testi verin inşallah betanız da güzel çıkarArkadaşlar adetime 2 gün var test yaptım 10.dkda baktım böyleydi sizde görüyorsunuz değil mi gözlerim yanılmıyor değil mi
Ben dayanamadım kan testi verdimAyyy görünüyor bide adet gününüzde yapın bence kırmızı çizgiyi daha net görürsünüz sonrada 3 4 gün sonra kan testi verin inşallah betanız da güzel çıkar
İnşallah güzel bir değer çıkar canımBen dayanamadım kan testi verdimçok tşk ederim
Ben dayanamadım kan testi verdimçok tşk ederim
Çok Teşekkür ederim canımİnşallah güzel bir değer çıkar canım
Ciktimi sonuç canımÇok Teşekkür ederim canım
Çok arada bir çizgiArkadaşlar adetime 2 gün var test yaptım 10.dkda baktım böyleydi sizde görüyorsunuz değil mi gözlerim yanılmıyor değil mi
Bir gebenin günlüğü canım kan verdim sonuç bekliyorumÇok arada bir çizgi
Siz yine de kan verin diyorumöyle sevinelim birgebeningunlugu testi mi yoksa artımed mi?
İkisi de bende çizgi çıkarmıştı hatalıydı
Yok canım çıkmadı dahaCiktimi sonuç canım
Aa tebrik ederim sen yine dr birsz daha bekle ben de 12.22 ile ogrenmistiimmSonuç çıktı kızlar çok minnakken yakalamışımhepinizden dua istiyorum 2 kimyasalım var sağlıkla ilerlesin inşallah rabbim tüm isteyenlere versin L ladygirl01 rojbininannesi Z ziyagillerdenmiyimneyim onbirmayis
Aynen canım teşekkür ederimAa tebrik ederim sen yine dr birsz daha bekle ben de 12.22 ile ogrenmistiimm
Sonuç çıktı kızlar çok minnakken yakalamışımhepinizden dua istiyorum 2 kimyasalım var sağlıkla ilerlesin inşallah rabbim tüm isteyenlere versin L ladygirl01 rojbininannesi Z ziyagillerdenmiyimneyim onbirmayis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?