Adete 2 gün kala Gebelik testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ftkz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gözünüz aydın hayırla gelsin inşallah benim de geçen ay kimyasal olmuştu bu ay da ayın 16 sında 1486 oldu beta HCG ama 18 inde karından kese gözükmedi cuma günü tekrar muayane istedi doktor

Gözünüz aydın hayırla gelsin inşallah benim de geçen ay kimyasal olmuştu bu ay da ayın 16 sında 1486 oldu beta HCG ama 18 inde karından kese gözükmedi cuma günü tekrar muayane istedi doktor
Teşekkür ederim. Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsınız

Arkadaşlar adetime 2 gün var test yaptım 10.dkda baktım böyleydi sizde görüyorsunuz değil mi gözlerim yanılmıyor değil mi
Bende reglimden 1 gün önce yapmıştım bi tık daha belirgin cikti çizgim şu an 5 hafta 1 günlük. Hayırlı olsun sağlıkla sihhatle dünyaya gelsin bebislerimiz

Evet çok yeni sanırım bende adete 5 kala silik çizgiyle öğrendim dün akşam kan verdim 20.48 çıktı sonucum.. şimdi regliye 2 gün var pzrtsi tekrar kan vericem inşallah sağlıkla artar seninkide

Evet çok yeni sanırım bende adete 5 kala silik çizgiyle öğrendim dün akşam kan verdim 20.48 çıktı sonucum.. şimdi regliye 2 gün var pzrtsi tekrar kan vericem inşallah sağlıkla artar seninkide
İnşallah çok teşekkür ederim. Sağlıkla artsın değerin sağlıkla ilerlesin

Hayırlısı olsun sağlıcakla kucağınıza alın . Bana da bi fikir verir misiniz dün reglime 3 gün kala pozitif çıktı ama kan testi vermedim 1 hafta geçsin regli öyle gideyim diye düşündüm tiroid hapı kullanıyorum bir yandan. Acaba gidip kan testi versem mi yoksa beklesem mi 2 günde bir gidip kendimi strese sokmak istemedim

Eklentiler

• D69C9AF9-14DC-4CCC-9E3E-657987FED0F9.webp
    69 KB · Görüntüleme: 415
Kızlar selam benmde adet pazartesı gunu ayın 6 sında yanı bende ayın 4 unde test yaptım sızce beta kac gıbi bi degerdedir yarın saglık ocagında verecegım kan

Eklentiler

• DCD0D7E1-DA17-4728-B27D-FF52875E03D0.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 409
Arkadaşlar adetime 2 gün var test yaptım 10.dkda baktım böyleydi sizde görüyorsunuz değil mi gözlerim yanılmıyor değil mi
Merhaba ilk yaptiginiz silik cizgili testi sabah ilk idrarla mi yapmistiniz acaba yoksa gun icinde mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…