Yaaa öyle mi diyorsunHayırlı olsun canım kan vermelisin
Aslında çok bir belirtin yoktu ama bebek istiyorduk karnımda çok fazla şişlik var ve yüzümde de iki tane kocaman sivilce çıktı kesin regl olucam diye düşündüm önlemimi alayım dedi çantama ped koyayayım hazırlıksız yakalanmayayım o yüzden test yaptımHayırlı olsun canım kan vermelisinbelirtilerin nelerdi
Aslında çok bir belirtin yoktu ama bebek istiyorduk karnımda çok fazla şişlik var ve yüzümde de iki tane kocaman sivilce çıktı kesin regl olucam diye düşündüm önlemimi alayım dedi çantama ped koyayayım hazırlıksız yakalanmayayım o yüzden test yaptım
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsinçok ama çokk sevindim canım bizede dua et
Bende de reglin tüm belirtileri mevcut sivilce, karın şişmesive gaz hatta hafif hafif ağrı aşırı duygusallık hatta sevinirken ağlama filan regl olucam kesin dedim. İnşallah test yanıltmıyordur beni. Önümüzdeki salıya kadar kan vericek hiç vaktim yok.Benim de reglime bir kaç gün var sanırım ufaktan regl olacakmışım gibi bir his var ama belirti de yok yani.sadece 2 gün önce felaket başım ağrıdı bende regl olucam diye düşünüyorum. Test de yapmadım ama yapsam bu şekilde görebilirim belki bende
Bende baş ağrısı ve şişlikle gaz çok.Regl olacakmış gibi kasık ağrıları gecen hafta olmuştu bu hafta pek yokBende de reglin tüm belirtileri mevcut sivilce, karın şişmesive gaz hatta hafif hafif ağrı aşırı duygusallık hatta sevinirken ağlama filan regl olucam kesin dedim. İnşallah test yanıltmıyordur beni. Önümüzdeki salıya kadar kan vericek hiç vaktim yok.
Benim son 2 gündür çok arttı gaz durumu. Karnım çok rahatsız edici şişBende baş ağrısı ve şişlikle gaz çok.Regl olacakmış gibi kasık ağrıları gecen hafta olmuştu bu hafta pek yok
Çok ihtimal vermiyorum ben sadece Şubat ayından dolayı 3-4 gün kaymıştır regl günü dedim.ilişki zamanı orta gebe kalma ihtimali vardı bende, erken gebelik testini aldım ama henüz yapmadım.3-4 gün daha olmazsam regl yapıcamBenim son 2 gündür çok arttı gaz durumu. Karnım çok rahatsız edici şiş
Aynen benimde öle oldu 8 9 gün kala senn gbi kasklarim ağrıdı şimdi hiç belirti yok 2 gün kaldı ama yapmcm 4 gün kala yamtm çıkmadıBende baş ağrısı ve şişlikle gaz çok.Regl olacakmış gibi kasık ağrıları gecen hafta olmuştu bu hafta pek yok
Hayırlı olsunAdetime 3 gün var ve bu sabah ilk idrarla birlikte Heal Point marka erken gebelik testini yaptım ilk beş dakika içinde silik bir çizgi belirdi kızlar. Sizce gebelik var mı çok şaşkın durumdayım. Lütfen yardımcı olabilir misiniz
Evet özellikle tek taraflı hassasiyet koltuk altımda hafif bir acı olduHayırlı olsuntebrik ederim. Göğüs ağrısı ve hassasiyeti oldu mu sizde?
Teşekkür ederimEvet özellikle tek taraflı hassasiyet koltuk altımda hafif bir acı oldu
Kasık da çok az olarak başladı şimdi bence regl bu bendekiAynen benimde öle oldu 8 9 gün kala senn gbi kasklarim ağrıdı şimdi hiç belirti yok 2 gün kaldı ama yapmcm 4 gün kala yamtm çıkmadı
Teşekkür ederimEvet özellikle tek taraflı hassasiyet koltuk altımda hafif bir acı oldu
ben de de kasık ağrısı oluyor hala ara ara. karın şişliğim ise hani reglden önce olur ya karnın şişer regl olunca rahatlatsın öyle bir şişlik var belki gebesindir. galiba regl ve gebelik belirtileri çok benzer. Benimde silik çizgi göründü ama yine de meraktayım hamilelik var mı yok muKasık da çok az olarak başladı şimdi bence regl bu bendeki
Ben 2 gün incedim oldum maalesef ins sen deglsndrKasık da çok az olarak başladı şimdi bence regl bu bendeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?