- 8 Nisan 2022
- 1.706
- 1.192
- 83
Sürekli bir regl olacakmış hissi sizde de mi devam etti.Şişkinlikle beraber gaz da oldu mu ?İnanır mısınız benim tek belirtim o şişkinlikti ne yapsam gitmiyordu ki karnım dümdüzdür. Artık olacaksam olayım regl diyordum ki gecikme ve testle öğrenmiş oldum
Evet şişkinlikle beraber gaz devam etti evet. Normalde hiç gazım olmaz aşırı gazım varSürekli bir regl olacakmış hissi sizde de mi devam etti.Şişkinlikle beraber gaz da oldu mu ?
Normal test yaptım hiçbişi çıkmadıEvet şişkinlikle beraber gaz devam etti evet. Normalde hiç gazım olmaz aşırı gazım var
Ben hep erken gebelik testi yaptım.Normal test yaptım hiçbişi çıkmadı
Ben regl oldum bugün sonraki aylarda inş :)Ben hep erken gebelik testi yaptım.
Allah hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallahBen regl oldum bugün sonraki aylarda inş :)
Siz tekrar test yaptınız mı ayyy çok heyecanlandım ben sizin içinnAllah hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah
21 aylıkYaaasizin şu an ne kadarlık oldu
Evet bu sabah tekrar erken gebelik testlerinden yaptım ikinci çizginin rengi koyulaşmıştıSiz tekrar test yaptınız mı ayyy çok heyecanlandım ben sizin içinn
Maşallah21 aylık
Amin teşekkür ederim daha ilk denemelerim biraz daha hazır olurum inşAllah hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah
Tekrar yaptım bu sabah çift çizgi koyulaşmıştı. Ama kan testi için çarşamba gidicemSiz tekrar test yaptınız mı ayyy çok heyecanlandım ben sizin içinn
Şimdiden hayırlı olsunTekrar yaptım bu sabah çift çizgi koyulaşmıştı. Ama kan testi için çarşamba gidicem
Siz tekrar test yaptınız mı ayyy çok heyecanlandım ben sizin içinn
Şimdiden hayırlı olsun
çok teşekkürleristeyen herkese nasip olsun inşall
Çok teşekkürlerŞimdiden hayırlı olsun
Varsa çıkar canım, inşallah vardırMerhabalar adetime 2 gün var yarın test alıp yapsam sabah ilk idrarla eğer var gebelik çıkarmı çünkü salı günü adet günüm pazartesi yapsam belli olurmu
MerhabaMerhabalar adetime 2 gün var yarın test alıp yapsam sabah ilk idrarla eğer var gebelik çıkarmı çünkü salı günü adet günüm pazartesi yapsam belli olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?