- 30 Ağustos 2016
- 89
- 37
- 3
- 33
- Konu Sahibi silakotann
-
Bence çok güzel çıkmış bundan sonrası Allah ın takdiri. Benim adetime 3 gün kala 67 çıkmıştı şu an normal bir şekilde devam ediyoruz çok şükür. Sağlıkla alırsınız inşallah kucağınızaArkadaşlar dün adetime 3 gün vardı. Ve ben kan verdim. Bhcg değerm 110 cıktı. Evde yaptığım test pozitif çıktı hatta clearblue nun dijital testini aldım. 2-3 + sembolleri vardı. Sizce değerim düşer mi adet günümde. Nasıl şimdi değerim iyi kötü mü
Biz şu an 8+3 teyiz çok şükür. Ben iki hafta bekledim doktora gidene kadar gider gitmez de hem bebeği gördüm hem de kalp atışını aldım. 6+1 di ilk gittiğimde.Ay gerçekten mi. Çok mutlu oldum. Sizin kaç haftalık oldu peki
Olmazsınız inşallah iyi düşünün iyi olsun. O zamana kadar kendinizi çok yormayın bol bol istirahat edinMaşallah ben de bir iki hafta beklemeyi düşünüyorum eğer adet olmazsam.
Sizde haklısınız o zaman mümkün olduğu kadar ayakta kalmamaya çalışın diyelim. Gerçi şöyle bir gerçek var bebiş annesine tutunmak isterse tutunur en iyisi stres yapmadan sakince bu zamanın tadını çıkarmakÖğretmenim ve karne haftasındayım.
Çok. Güzel canım. Benim adete 3 gun kala 69,4 tu.sayilar çok önemli değil önemli olan artışının iki.kat artması.:)tebriklerArkadaşlar dün adetime 3 gün vardı. Ve ben kan verdim. Bhcg değerm 110 cıktı. Evde yaptığım test pozitif çıktı hatta clearblue nun dijital testini aldım. 2-3 + sembolleri vardı. Sizce değerim düşer mi adet günümde. Nasıl şimdi değerim iyi kötü mü
Teşekkür ederim cevabınız için :)Benim 30 gün, son adetimden 33 gün sonra idrar testinde silik çizgiyi gördüm.
Benim adet döngüm 28 adete 3 gün kala erken gebelik testinde çıktı benimKızlar bişey sormak istiyorum adet dongunuz kaç gün ve idrar testinde ne zaman çıktı
Canım benim de adetten 2 gün önce 88 çıktı şimdi 5+4 olduk keseyi bile gördük sana da hayırlı olsun :))Arkadaşlar dün adetime 3 gün vardı. Ve ben kan verdim. Bhcg değerm 110 cıktı. Evde yaptığım test pozitif çıktı hatta clearblue nun dijital testini aldım. 2-3 + sembolleri vardı. Sizce değerim düşer mi adet günümde. Nasıl şimdi değerim iyi kötü mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?