Yok canım days comfort az önce normal 5 liralık testlerden yaptım 2. İdrar ile sonucu atayım sanki 2. Çizgi silik bir şekilde çıkmışPredictor early ise yanılmıyor diğer markaları bilemem
Ben gördüm ikici cizgiyi inşallah vardırYok canım days comfort az önce normal 5 liralık testlerden yaptım 2. İdrar ile sonucu atayım sanki 2. Çizgi silik bir şekilde çıkmışEki Görüntüle 2585628
Yok canım days comfort az önce normal 5 liralık testlerden yaptım 2. İdrar ile sonucu atayım sanki 2. Çizgi silik bir şekilde çıkmışEki Görüntüle 2585628
Yok canım days comfort az önce normal 5 liralık testlerden yaptım 2. İdrar ile sonucu atayımPredictor early ise yanılmıyor diğer markaları bilemem
İnşallah canımBen gördüm ikici cizgiyi inşallah vardır
Bu marka için mi öyle oldu laboquick marka için ? Bilgin var mı canım ?Bu testte var gibi ama bir kaç kişide pozitif çıkıp kanda negatif çıkanlar oldu son günlerde
Evet laboquick marka da olduBu marka için mi öyle oldu laboquick marka için ? Bilgin var mı canım ?
Aaa farklı bir marka alayım o zaman. 2 dk içerisinde oluştu bu çizgi. Beklemedide. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin içinEvet laboquick marka da oldu
İnşallah canım aynen 2 dk içinde çıktı. Testi yaptım çıktım geri geldim baktım bu çizgi çıkmışİki dakika içinde çıktı diyosun pozitif olabilir bence beklemiş test değil sonuçta inşallah güzel haberleri verirsin canım
Laboquick testte gördüm 2. Çizgiyi ama yanılma payını bilemiyorum bende hiç yanılmadı ne zaman yapsam negatif mübarekİnşallah canım aynen 2 dk içinde çıktı. Testi yaptım çıktım geri geldim baktım bu çizgi çıkmış
Benim erken gebelikte çıkmadı normalde 2. Çizgi belli belirsiz çıktı bakalım kanda belli olur inşallah. Amin canım isteyen herkese rabbim nasip etsinKızlar aynı sorun bende var erken gebelik testi yaptım negatif yetmedi normal 2 tane daha test yaptım negatif inşallah yanılma payı vardır valla artık eczaneye gitmek istemiyorum 7 aydır düzenli olarak ovilasyon dönemimi takip ediyorum 2 gün sonra inşallah kırmızı kart görmem isteyen herkes e nasip etsin
Benim erken gebelikte çıkmadı normalde 2. Çizgi belli belirsiz çıktı bakalım kanda belli olur inşallah. Amin canım isteyen herkese rabbim nasip etsin
[/QUOTE Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım regli günün geçincemi test yaptın canım
Merhaba yaptırdınız mı kan testi. Ya bi de bu idrarde çıkan çizgi adet dönemine yaklaşınca çıkabiliyormuş hormonlardan dolayı. Çocuk olmasa bileBenim erken gebelikte çıkmadı normalde 2. Çizgi belli belirsiz çıktı bakalım kanda belli olur inşallah. Amin canım isteyen herkese rabbim nasip etsin
Bende gebelik olduğu halde en ufak bisey cikmamisti, hem erken testlerde hem de normal tsstlerde...bu idrar testlerine hic güvenmiyorumMerhaba yaptırdınız mı kan testi. Ya bi de bu idrarde çıkan çizgi adet dönemine yaklaşınca çıkabiliyormuş hormonlardan dolayı. Çocuk olmasa bile
Bende gebelik olduğu halde en ufak bisey cikmamisti, hem erken testlerde hem de normal tsstlerde...bu idrar testlerine hic güvenmiyorum
Merhaba evet yaptırdım pozitif çıktı değerin 16.87Merhaba yaptırdınız mı kan testi. Ya bi de bu idrarde çıkan çizgi adet dönemine yaklaşınca çıkabiliyormuş hormonlardan dolayı. Çocuk olmasa bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?