Kan ver canım kesin sonuç alırsın en azındanGerçekten mi benim de 8 gün gecikmem var ama testler negatif siz kaç gün geçince negatifti
Kan ver canım kesin sonuç alırsın en azından
İnşallah almazsınpazartesi vericem inşallah yine 0.100 yada sıfır sonucu almam inşallah
İnşallah almazsınNe zaman bu sonucu aldın?
Adete 3 gün kala productor ile yaptım pozitif çıkmıştı. İsterseniz garanti olması için kan testine gidin.Merhaba arkadaşlarAdet günüm 9 şubat bu sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım fakat negatif. Baktığımda neredeyse erken gebelik belirtilerinin hepsi var. Artık psikolojik olabileceğini düşünmeye başladım. Adetine 3 gün kala erken gebelik testi yapıp negatif çıkan sonrada gebe olduğunu öğrenen arkadaşlar var mı ? Bu erken gebelik testlerinin adete bu kadar yakın yanılma payı var mı?
Benimkinin markası days comfort tu canım. 3 tane almıştım 3 Üde negatif çıktı. Kesinlikle güvenilir bir marka değil. Sözde erken gebelik testi. Sabah ilk idrarla olmasına rağmen negatifti. Normal 5 liralık testlerden vardı evde sabah 2. İdrarla yapmama rağmen çok silik bir çizgi çıktı. Akşama kan verdim değerim 16.87 çıktı. HamileymişimAdete 3 gün kala productor ile yaptım pozitif çıkmıştı. İsterseniz garanti olması için kan testine gidin.
İkinci çizgi var canımYok canım days comfort az önce normal 5 liralık testlerden yaptım 2. İdrar ile sonucu atayım sanki 2. Çizgi silik bir şekilde çıkmışEki Görüntüle 2585628
Yaaa maşallah çok sevindimBenimkinin markası days comfort tu canım. 3 tane almıştım 3 Üde negatif çıktı. Kesinlikle güvenilir bir marka değil. Sözde erken gebelik testi. Sabah ilk idrarla olmasına rağmen negatifti. Normal 5 liralık testlerden vardı evde sabah 2. İdrarla yapmama rağmen çok silik bir çizgi çıktı. Akşama kan verdim değerim 16.87 çıktı. Hamileymişim
Adetime 3 gün vardı canım geç döllenme mi oluyor bu değer ? Hiç bilmiyorumYaaa maşallah çok sevindim
Ben testte macera aramadım direkt productor aldım ve tek test yaptım. Güvenilirliğinden emin gibi birşeyim. Pozitif çıkınca ertesi gün kana gidip 123.3 görmüştüm.
Kuzum sen geç döllenmişsin bu arada muhtemelen. Hadi hayırlı olsun
Teşekkür ederim bu aradaYaaa maşallah çok sevindim
Ben testte macera aramadım direkt productor aldım ve tek test yaptım. Güvenilirliğinden emin gibi birşeyim. Pozitif çıkınca ertesi gün kana gidip 123.3 görmüştüm.
Evet canım test doğruymuşİkinci çizgi var canım
Sen adetten kaç gün önce öğrendin peki?Yaaa maşallah çok sevindim
Tebrik ederimMerhaba evet yaptırdım pozitif çıktı değerin 16.87
Teşekkür ederimTebrik ederim
6.gun kanda saptadık, ama ovulasyon gunumu bilmiyordumGerçekten mi benim de 8 gün gecikmem var ama testler negatif siz kaç gün geçince negatifti
Harika haber inşallah sağlıkla ilerler canım, hepimiz i için dua et nolurMerhaba evet yaptırdım pozitif çıktı değerin 16.87
İlaç mı kulalndın kendiliğinden mi oldu acabaTeşekkür ederim
bhcg bebıs yoksa hıc bısekılde artmaz ^^ sadece bebıs rahme yapıstıktan sonra yukselen bı degerMerhaba yaptırdınız mı kan testi. Ya bi de bu idrarde çıkan çizgi adet dönemine yaklaşınca çıkabiliyormuş hormonlardan dolayı. Çocuk olmasa bile
Dua ederim tabi canımHarika haber inşallah sağlıkla ilerler canım, hepimiz i için dua et nolur
Bundan 3 ay önce gebelik planladığım için kızımda gittiğim kadın doğumcuya gittik. Smear falan yaptı temiz çıktı çok şükür. Planlı olduğu için folidays folik asit kullanıyordum. Doktorum daha kolay hamile kalmam için gynositol isimli bi ilaç tavsiye etti fakat ben almadım. Önce denemek istedim hamile kalmazsam alırım diye düşündüm. Rabbim nasip etti çok şükür almama gerek kalmadı. Sadece folik asit kullandım yani benİlaç mı kulalndın kendiliğinden mi oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?