Benimkinin markası days comfort tu canım. 3 tane almıştım 3 Üde negatif çıktı. Kesinlikle güvenilir bir marka değil. Sözde erken gebelik testi. Sabah ilk idrarla olmasına rağmen negatifti. Normal 5 liralık testlerden vardı evde sabah 2. İdrarla yapmama rağmen çok silik bir çizgi çıktı. Akşama kan verdim değerim 16.87 çıktı. Hamileymişim
10 gün sonra canım. Çok silik bi çizgi ile öğrendimKuzum yumurtlamadan kaç gün sonra gebelik testinde çikti
Ben pcos olmadan kullandım canım. Yumurta geliştirici ve içinde folit asitte var.Günaydın canım, gynositolu araştırdım simdi, pcos icin yaziyor sende pcos var miydi? Pcos olmadan da kullanılır mı acaba?
Tesekkur ederim, doktoruma gittigimde soracağımBen pcos olmadan kullandım canım. Yumurta geliştirici ve içinde folit asitte var.
Yanılmıyo mu? Ben de az önce yaptım negatif çıktı normalde yarın adet olmam lazım,hamilelik belirtileri de hissediyodum ama o marka doğru çıkıyosa hamile değilim galibaPredictor early ise yanılmıyor diğer markaları bilemem
Ben de yarın kan vericem,geçen hafta 0.1di bakalım yarınkinin sonucu ne çıkacak.. hepimiz için hayırlısı olsunpazartesi vericem inşallah yine 0.100 yada sıfır sonucu almam inşallah
Canım bişey sorabilir miyim ben erken gebelik testi yaptım ama adetime daha 7 gün var negatif çıktı, bidaha artık pozitif çıkma ihtimalim olur mu yaniAdete 3 gün kala productor ile yaptım pozitif çıkmıştı. İsterseniz garanti olması için kan testine gidin.
7 gün önceyi ölçebilen hiçbir test yok çok erken yapmışsınız. 3 gün kalaya kadar bekleyin predictor marka erken gebelik testi ile yapın.Canım bişey sorabilir miyim ben erken gebelik testi yaptım ama adetime daha 7 gün var negatif çıktı, bidaha artık pozitif çıkma ihtimalim olur mu yani
Öyle mi yani birliktelikten kaç gün sonra kanda Çakar7 gün önceyi ölçebilen hiçbir test yok çok erken yapmışsınız. 3 gün kalaya kadar bekleyin predictor marka erken gebelik testi ile yapın.
Yada beklemek istemiyorsanız kana gidin. Erken dönemlerde idrarda çıkmaz ama kanda kesin çıkar.
Sanki ikinci çizgi gözüküyor bence varYok canım days comfort az önce normal 5 liralık testlerden yaptım 2. İdrar ile sonucu atayım sanki 2. Çizgi silik bir şekilde çıkmışEki Görüntüle 2585628
Canım senin son durum nedir. Bende adet günümde yaptım early ile negatifti bugün 2 gün gecikmem var. Sen hamile misin adet oldun mu. Teste ne kadar güvenmeliyim bilemedimYanılmıyo mu? Ben de az önce yaptım negatif çıktı normalde yarın adet olmam lazım,hamilelik belirtileri de hissediyodum ama o marka doğru çıkıyosa hamile değilim galiba
Ben o zaman adet oldum kuzumCanım senin son durum nedir. Bende adet günümde yaptım early ile negatifti bugün 2 gün gecikmem var. Sen hamile misin adet oldun mu. Teste ne kadar güvenmeliyim bilemedim
Aynen bende çok seviniyorum yaa. Allah devamını versin inşAllah hayırlısıylaBu hamile haberlerini alinca sanki kendim hamileymisim gibi cok seviniyorum Rabbim saglikla kavustursun bebislerinizeee
Çok erken daha üstelik errken gebelik diye aldığımız testler doğruluk payı düşük testler malesef. Bekleyin bir kaç gün sonra telrarlayınArkadaşlar merhaba adetime 6 gün var bu adete 6 gün varken gösteren erken gebelik testlerinden yaptım çıkmadıolsaydı çıkardı demi 10 gün önce Yumurta çatlamışti çok umutlanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?