- 12 Ocak 2016
- 217
- 71
- 18
- 44
- Konu Sahibi Crescent-hll
-
Üşütünce de doktorlar akıntınız balık gibimi kokuyor? Diyorlar o halde şimdi balıkta yemeyiniz :)))(Bir süre peynir yemeyeceğim, teşekkürler.
Hiç öyle diyen bir doktora denk gelmedim şükür. Karşılarındaki insana göre konuşuyorlardır belki de.Üşütünce de doktorlar akıntınız balık gibimi kokuyor? Diyorlar o halde şimdi balıkta yemeyiniz :)))(
Ozaman google'a balıksı kokulu akıntı yaz ve ünlü profesörlerin anlatımlarını oku veya izle densizlik edeceğine. Bu tarz kelimeler ile ifade etmeyip neyle edecekler kendilerini ? Peynir yemezmis yok karşısındaki insanlara göre konuşuyorlarmis hadi bize öyle dedi diyelim sana ne dicek akıntın parfüm gibimi kokuyor dicek çok kültürlü bir insansın ya profesör bile haddini bilerek cümle kurması gerekHiç öyle diyen bir doktora denk gelmedim şükür. Karşılarındaki insana göre konuşuyorlardır belki de.
Profesör kenarda dursun, siz haddinizi bilin yeter. Kalemim değilsiniz, iyi akşamlar. Size Google yolu göründü büyük ihtimalle.Ozaman google'a balıksı kokulu akıntı yaz ve ünlü profesörlerin anlatımlarını oku veya izle densizlik edeceğine. Bu tarz kelimeler ile ifade etmeyip neyle edecekler kendilerini ? Peynir yemezmis yok karşısındaki insanlara göre konuşuyorlarmis hadi bize öyle dedi diyelim sana ne dicek akıntın parfüm gibimi kokuyor dicek çok kültürlü bir insansın ya profesör bile haddini bilerek cümle kurması gerek
Ben yanlış yazmış-doğru yazmış tartışmasına girmedim. Önce anlayıp sonra yazsaydınız, en azından sorsaydınız.Canım ben doktorlar ne gibi terimler kullanıyor biliyorum çok şükür hepimiz bayaniz ve bu rahatsizliklar basimizdan geçiyor google a bakmama gerek yok yani bizzat kendi doktorumdan biliyorum sende insanlari eleştirecegine arastir bayan burda rahatsizligini dile getiriyor sen iģrentini. Tiksinmis olman doğru olan gerçeği degistirmez bayan doğru olan cümleyi kullandı yani umarim anlamissindir
NOT : KALEMIN OLMAYAN INSAN
Ve az önce o tartismaya benimle girdin. Hic öyle diyen bir doktor görmedim diyerek kendinle çelişme istersenBen yanlış yazmış-doğru yazmış tartışmasına girmedim. Önce anlayıp sonra yazsaydınız, en azından sorsaydınız.
Başlığa bu şekilde yazmasıydı sıkıntı. Yoksa hamilelik bölümüne girip de okuyacak değildim.
Sadece akıntı olsaydı başlık ne girerdim, ne yazardım ne de bir şey olurdu.
Karatay beslenmesi yapan birisi için peynir hayati önem taşıyor.
Artık kendi yolumuza gitsek, dağılsak????
Hahahah yarammı varmış? Hamilelik yara olarak nitelendiriliyorsa artık bilemiyorum yaram varmı yokmu inş sende dua et o yara bana da nasip olsunAnladım yaranız var diye bu kadar gocundunuz. Çok geçmiş olsun.
benim de öyle olmuştu canım farklı bir akıntıydı ama kokusuzdu üşütmeye ve mantara bağlı olanlar genelde ağır kokar ama gebelik akıntısı kokusuz olur belki vardır bebişin biraz zaman geçince test yap Allah hayırlısını versin :)olabilir mi bir umut kokusuz üşütme değil
Amin, olsun inş.Hahahah yarammı varmış? Hamilelik yara olarak nitelendiriliyorsa artık bilemiyorum yaram varmı yokmu inş sende dua et o yara bana da nasip olsun
Bir süre peynir yemeyeceğim, teşekkürler.
uffffBir süre peynir yemeyeceğim, teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?