Gebeliğe Hazırlık Adete 3 gün kala ovulasyon testim pozitif? Bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik gibi gözüküyor :) Bende bugün ovulasyon testi ile neredeyse pik şeklinde gördüm sonra kan verdim pozitif çıktı elhamdülillah :) Umarım sizinde öyledir.

Not: Bugün adet günümdü.

Gebelik gibi gözüküyor :) Bende bugün ovulasyon testi ile neredeyse pik şeklinde gördüm sonra kan verdim pozitif çıktı elhamdülillah :) Umarım sizinde öyledir.

Not: Bugün adet günümdü.
Ayyy ne güzel bir haberrrr sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah tebrik ederimmm ben dün sabah ovu yaptım çiftti sonra gebelik testi yaptım negatif. Bugün yine ovu yaptım dünden daha koyu çıktı. Adetime de daha 3 gün var bilemedim inşallah gebeyimdir ben de

İnşallah :) Ama benim ovu.testide kaset testti belki testten teste değişiklik gösterebilir emin olamadım. Adet gününüze kadar sabredemezseniz yarın gebelik testi yapın sabah ilk idrarla ama kaset olanları tavsiye ederim :)

Adet gününden bi gün önce yine ovu yapıcam yine çift gelirse adet günü gebelik yapıcam :) planı yaptım ama bakalım

Kesinlikle haber vercem :) dün akşam adet sancısı gibi kaşık ağrım oldu sabaha karşı da aynı şekilde oldu. Adetim mi gelecek bilemedim ama hayırlısı bakalım
Valla canm ben şuan 5+6 dayım hala o ağrıyı çekiyorum sana o kadar diyim:) gebelik ve adet belirtileri aynı ayırt etmesi çok zor. O adet olacakmis ağrıyı gebelikte de çekeceksin. Benim hala gecmedi

Yaaa öylemi iki günüm kaldı. Cumartesi belli olacak artık
Benim de 4 günüm kaldı bugün gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı ama göğüslerim aşırı şişti ve biraz bulantım var. Bilemiyorum artık beklicem adet günümde yine test yaparım. Senin güzel haberlerini bekliyorum bende haydi inşallah

Hamile değilim sanırım ovulasyon testi silikleşmiş adete 1 gün kala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…