insallah pozitifi görürsünüz 2 gün sonra erken gebelik yapabilirsiniz benceYumurtalama günümden sonra belirtiler vardı aslında ara ara kasıklarım ağrıyordu ama ben cam açık yatıyorum üşütmüşümdür diye yorumluyorum tabi belim ağrıyor ve yumurtalama günümden beri aşırı bir şişkinlik ve gaz var yani ilk defa bukadar gazımı tutamıyorum adetime 4 gün var ara ara akıntım oluyor yapışkan ama ve kabızlık var suan bazen böyle karnıma doğru ayaklarımı kaldırtıp oturduğumda kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi oluyor anlık ama göğüs ucuma dokunamıyorum sızlıyor suanlık bukadar sanırım negatif görmek istemediğim için yapmadım test beklemedeyim sonuç ne olacak bakalım birlikte
insallah pozitifi görürsünüz 2 gün sonra erken gebelik yapabilirsiniz
Insallah dilediğiniz, kalbinizden geçen sizin olurUmarım ama test yapmak istemiyorum aslında daha önceliğin gebeliğim erken sonlandı 2 aylıkken düştü aradan 1 sene geçti tekrar hamile kalamadım herşeyimiz de gayet normal bu süreç bizi biraz yıprattı açıkçası ilk gebeliğimden sonra belirtilerin psikolojik olduğunu düşünmeye başladım çünkü hamilelikte yaşadıklarımı suan da yaşıyorum ama ona yormak istemiyorum ama bence hamileyim gibi değilsem de önümüzdeki aylara artık nasip bu işler umarım 4 gün sonra buraya hamileyim yazmak nasip olur
Canım bende aynı durumdayım regl ime 2 gün var normalde çok sancım olurdu ama bu ay yok çok hafif arada geliyo bi de farklı olarak kasıklarımda sürekli bi dolgunluk hissi bi batma var ara ara ama o kadar çok belirti görüp negatif gördüm ya da regl oldum ki umutlanmakta istemiyorumYumurtalama günümden sonra belirtiler vardı aslında ara ara kasıklarım ağrıyordu ama ben cam açık yatıyorum üşütmüşümdür diye yorumluyorum tabi belim ağrıyor ve yumurtalama günümden beri aşırı bir şişkinlik ve gaz var yani ilk defa bukadar gazımı tutamıyorum adetime 4 gün var ara ara akıntım oluyor yapışkan ama ve kabızlık var suan bazen böyle karnıma doğru ayaklarımı kaldırtıp oturduğumda kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi oluyor anlık ama göğüs ucuma dokunamıyorum sızlıyor suanlık bukadar sanırım negatif görmek istemediğim için yapmadım test beklemedeyim sonuç ne olacak bakalım birlikte
Aynı benim gibisin belirtilerime bahane arıyorum umutlanmamak içinCanım bende aynı durumdayım regl ime 2 gün var normalde çok sancım olurdu ama bu ay yok çok hafif arada geliyo bi de farklı olarak kasıklarımda sürekli bi dolgunluk hissi bi batma var ara ara ama o kadar çok belirti görüp negatif gördüm ya da regl oldum ki umutlanmakta istemiyorum
Ben geçen ay uzun bi süre sonra 1 gün geciktim aşırı heyecanlandım bu sefer kesin oldu dedim tabi yanında bonus adet belirtileri ki benim belirtilerimin gebelik belirtilerinden bi farkı yok. Gittim kan verdim geciktim diye sabah kanı verdim sonucu çıkmadan regl oldumAynı benim gibisin belirtilerime bahane arıyorum umutlanmamak için
Psikolojik çoğu işte bende öyleyim jsjdjd ama olsun her ay bir umut demektir Napalım işteBen geçen ay uzun bi süre sonra 1 gün geciktim aşırı heyecanlandım bu sefer kesin oldu dedim tabi yanında bonus adet belirtileri ki benim belirtilerimin gebelik belirtilerinden bi farkı yok. Gittim kan verdim geciktim diye sabah kanı verdim sonucu çıkmadan regl oldum
İnşallah bakıcam son 3Olabilir de olmayadabilir de. Geçen Chatgpt ile konuştuğumda gebelik durumunda kabızlık yaygın olurmuş, regl yaklaşırken de ishal olabilirmiş bagırsaklar daha hızlı çalıştığı için öyle demişti hadi inşallah
Doğru aynılarını bende yaşadım çok haklısın vücud bizimle oynuyor o yüzden de çok takmamak lazım aslında ne diyeyim ki 3 gün kaldı işte test felan da yapmadım umarım güzel sonuçlarla karşılaşırızhamilelik belirtileri hamileliği zaten öğrendikten sonra başlıyor maalesef. ben de her ay kendimi dinleyip bir şeylerden umut ediyorum ama adet olunca çok fena ruhsal çöküş yaşıyorum. size tavsiyem hiç kendinizi dinlemeyip unutmanız. geçen ay bel ağrım oldu, sol kasığım yumurtlamadan itibaren ara ara sızladı, midem bi tuhaftı ve güya karın pıt pıt edermiş o bile vardı inanır mısınaha dedim bu ay kesin oldu adete iki üç gün kala bi bölümden randevum vardı derdimi anlatınca beta’ya bakalım dedi doktor. beta bi geldi sıfıra sıfır elde var sıfır. bu ay tüm belirtileri yaşadım dediğim ay bile beta’yı sıfır gördüm. he o zaman bu kasık ağrısı neyin nesi dedim koştum kadın doğum’a. doktor vajinal ultrason ile aradı taradı bir şey bulamadı. yani demem o ki belirti ararsan vücut seninle çok güzel oyun oynuyor:)
Kızlar gerçekten belirti oluyo ben 11 Nisan'da 12 haftalık bebegimi kaybettim kalbi durduğu için Allahım bu ay bana yine nasıl etti hamile kalmayı yani kürtajdan 3 ay sonra hamile kaldım ve reglime 4 gün kala testle öğrendim kan verdim 70 çıktı değerim Çarşamba günü bugün yine kan verecem ama belirtilere gelince gerçekten benim regldan önce belirtilerim oluyo yumurtlama döneminde göğüs ağrım baskiyo ve giderek artiyo şu an 5 haftanın içindeyim maşallah ve sırt bel kasik bacak ve göğüs ağrım var bunlar regl gunumden öncede vardı ama en önemli belirtim goguslerime bir anda sızlama oluyordu dokununcada her yeri agriyo bence akıntı ve goguslere dikkat adet olmadan önce göğüslerim bu kadar ağrımaz ama gebe kalınca yumurtlama döneminde basliyo ve gecmiyo ağrı iki grbeligimde de aynı olduhamilelik belirtileri hamileliği zaten öğrendikten sonra başlıyor maalesef. ben de her ay kendimi dinleyip bir şeylerden umut ediyorum ama adet olunca çok fena ruhsal çöküş yaşıyorum. size tavsiyem hiç kendinizi dinlemeyip unutmanız. geçen ay bel ağrım oldu, sol kasığım yumurtlamadan itibaren ara ara sızladı, midem bi tuhaftı ve güya karın pıt pıt edermiş o bile vardı inanır mısınaha dedim bu ay kesin oldu adete iki üç gün kala bi bölümden randevum vardı derdimi anlatınca beta’ya bakalım dedi doktor. beta bi geldi sıfıra sıfır elde var sıfır. bu ay tüm belirtileri yaşadım dediğim ay bile beta’yı sıfır gördüm. he o zaman bu kasık ağrısı neyin nesi dedim koştum kadın doğum’a. doktor vajinal ultrason ile aradı taradı bir şey bulamadı. yani demem o ki belirti ararsan vücut seninle çok güzel oyun oynuyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?