Adete 4 gün kala beta 740 çıkarsa sorun mudur

ofline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
271
7
46
İzmir
bu değerin normalden fazla çıkması beni çok endişelendirdi topiklerden takip ediyorum hiç böyle olan yok bu bir dış gebelik ya da mol gebelik belirtisi olabilir mi
beni neler bekliyo çok endişeliyim
bilgisi olan var mı

benim adet olacağım gün 50 küsürdü.şu an 15 haftalık hamileyim.değerin yüksek olması bentanem'in dediği gibi ikiz belirtisi de olabilir.ama kötü ihtimali düşünerek bence bir an önce doktorunla konuş.inşallah herşey yolundadır.

bu değerin normalden fazla çıkması beni çok endişelendirdi topiklerden takip ediyorum hiç böyle olan yok bu bir dış gebelik ya da mol gebelik belirtisi olabilir mi
beni neler bekliyo çok endişeliyim
bilgisi olan var mı

hemen aklına kötü şeyler getirme erken yumurtlamış olabilirsin bence bir sorun yok sevinmen gerekir ancak en yakın zamanda usg ye gir

Ayrıca vajınal usg bile yapsalar bazen kese görünmeyebilir çünki daha çok yeni sen bir hafta bekle bence

Ayrıca vajınal usg bile yapsalar bazen kese görünmeyebilir çünki daha çok yeni sen bir hafta bekle bence

doktoru aradım şimdi dış gebelik olabilir diyo
başka bi doktoru aradım oda hıııııımmmmm çok yüksekmiş 2 günde bir takip etmek lazım.bakalım dedi

şu an karnımda neler oluyosa beni çok üzüyo hiç kendime dikkat edesim bile gelmiyo
bugün tekrar tahlil yaptırmayı düşünüyorum sizce değer kaçlarda çıkarsa normal olur

başka bi doktoru aradım oda hıııııımmmmm çok yüksekmiş 2 günde bir takip etmek lazım.bakalım dedi

şu an karnımda neler oluyosa beni çok üzüyo hiç kendime dikkat edesim bile gelmiyo
bugün tekrar tahlil yaptırmayı düşünüyorum sizce değer kaçlarda çıkarsa normal olur

sağı solu arayarak kendini iyice strese sokma lütfen biraz sakin ol normal gebelikse bu kadar yoğun stres bebeğine zarar verir sakin ol ve bir kaç gün bekle vajınal usg ile baktılarmı sana

dediğim gibi benim mesela adet günümde 50'li rakamlardaydı.seninki zaten yüksek çıkmış.bundan sonra eğer normal bi gebelikse 2 günde bir 2'ye katlaması gerekir.değer düşerse de sorun var demektir.
bence telefon açmak yerine bi doktora git en kısa sürede.allah korusun dediğin gibi mol gebelik veya dış gebelikse bunlar ciddi şeyler vakit kaybetmemek lazım.ya da kötünün iyisi kimyasal gebelik olduğunu düşünelim.
önce sakin ol lütfen ve herşeyin yolunda olduğunu düşünmeye çalış.ikiz belki de üçüz olma ihtimali de vardır belki hemen kötüye yorma.iyi haberlerini bekliyoruz inşallah.

teşekkürler ilgilenen arkadaşlara şimdi tahlile gidiyoruz tekrar
tüp bebek değil normal.
24ağustosta adet olmuştum sonra ilk 3eylülde denedik sonra 7 eylül 9 eylül bide en son 11 eylülde denedik
vajinal bakılmadı sadece karından ama rahim çok kabarmış dedi doktor

Back
X