Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk 5 dkda çıktıysa var görünüyor ne gibi belirtileriniz vardıAdetime 4 gün belirtilerim vardı sabah test yaptım ilk 5 dk da çıktı bu çizgi. 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Böyle bi durum yaşayan varmı ? Hamile olabilir miyim gerçekten?Eki Görüntüle 3376292
Evett gebelik var gözüküyor kan verin artışı kontrol edin kimyasaldan sonra genelde sağlıklı gebelik çok oluyorAdetime 4 gün belirtilerim vardı sabah test yaptım ilk 5 dk da çıktı bu çizgi. 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Böyle bi durum yaşayan varmı ? Hamile olabilir miyim gerçekten?Eki Görüntüle 3376292
Test verdim az önce meraktan. Sonucu bekliyorum bende inşallah dediğiniz gibi olurEvett gebelik var gözüküyor kan verin artışı kontrol edin kimyasaldan sonra genelde sağlıklı gebelik çok oluyor
İnşallah ama bence sağlıklı Allahın izniyle çünkü adete 4 gün varken test epey belirgin çıkmış kimyasal da hep çok silik ilerliyor sizde tecrübe etmişsiniz zaten. Kan sonucu çıkınca burayada yazın bizle paylaşınTest verdim az önce meraktan. Sonucu bekliyorum bende inşallah dediğiniz gibi olur![]()
Allahım bize nasip eder inşallah. Bende uyku bozukluğu var. Kimyasal geçirdiğimde erken uyuyup erken uyanmaya başlamıştım. Düzene gitmişti uykum. Yine aynı durumdayım akşam olunca etken saatlerde gözlerimi açık tutamıyorum resmen etkenden de uyanıyorum. Karnımda ara sıra batmalar oluyo dün bi kez çok hafif adet sancısı girdi geçti. Kimya sal da böyle olmuştu. Bide afedersiniz aşırı gaz var. Bide akıntım oluyo normalde adete yakın iç çamaşırı değiştirme ihtiyacı hissetmem akıntı azaldığı için ama yunurtlama dönemide olduğu şekilde akıntım var. Rengi beyaz bazende su gibi geliyo ıslatıyo resmen çamaşırımı. Bu kadarAy ben de 2 ay once kimyasal yasadım 4gün var benim de regl günüme. Belirtiler nelerdi insallah ben de pozitif gorurum sizin gibi![]()
Allahımmm inşallahİnşallah ama bence sağlıklı Allahın izniyle çünkü adete 4 gün varken test epey belirgin çıkmış kimyasal da hep çok silik ilerliyor sizde tecrübe etmişsiniz zaten. Kan sonucu çıkınca burayada yazın bizle paylaşın![]()
AmiiinAllahımmm inşallahTabiki paylaşırım. Burda hep görüyorum pozitif haberleri aşırı mutlu oluyorum 1 senedir deniyoruz. İnşallah bende o güzel haberi verebilirim buraya
![]()
Ben de bu ay kimyasalda olduğu gibi adetten çok önce bel ağrısı adet ağrısı başladı.o zaman da başka bir belirti yoktu göğüslerim cok hassastı çok şişkindi ama bu sefer ypk öyle bişey. Test yapmıyorum gecikmeyi bekliycem geçen sefer geciktiğim halde testten 2 gün sonra adet olmuştumAllahım bize nasip eder inşallah. Bende uyku bozukluğu var. Kimyasal geçirdiğimde erken uyuyup erken uyanmaya başlamıştım. Düzene gitmişti uykum. Yine aynı durumdayım akşam olunca etken saatlerde gözlerimi açık tutamıyorum resmen etkenden de uyanıyorum. Karnımda ara sıra batmalar oluyo dün bi kez çok hafif adet sancısı girdi geçti. Kimya sal da böyle olmuştu. Bide afedersiniz aşırı gaz var. Bide akıntım oluyo normalde adete yakın iç çamaşırı değiştirme ihtiyacı hissetmem akıntı azaldığı için ama yunurtlama dönemide olduğu şekilde akıntım var. Rengi beyaz bazende su gibi geliyo ıslatıyo resmen çamaşırımı. Bu kadar
Bel ağrısı adet ağrısı olması çok sağlıklı değil zaten benim kimyasaldayken onlar vardı. O yüzden kimyasal oldu zaten. Olmaması daha iyi bence. Bazen değişiyo hiç belirti olmadan da pozitif olabiliyo. Bekleyelim biraz umutsuzluğa kapılma herşeyin zamanı var inşallah bu ay ikimize de bu mutluluk nasip olurBen de bu ay kimyasalda olduğu gibi adetten çok önce bel ağrısı adet ağrısı başladı.o zaman da başka bir belirti yoktu göğüslerim cok hassastı çok şişkindi ama bu sefer ypk öyle bişey. Test yapmıyorum gecikmeyi bekliycem geçen sefer geciktiğim halde testten 2 gün sonra adet olmuştum![]()
Yukarda yazmıştım sizin yazınızı yeni gördüm kusura bakmayın ama özetle. Aşırı uyku, bazen beyaz banzen de sulu akıntı. Normalde göğüs ağtım olmaz dokunca göğüs ağrım da var, aşırı gaz var bideilk 5 dkda çıktıysa var görünüyor ne gibi belirtileriniz vardı
sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallahYukarda yazmıştım sizin yazınızı yeni gördüm kusura bakmayın ama özetle. Aşırı uyku, bazen beyaz banzen de sulu akıntı. Normalde göğüs ağtım olmaz dokunca göğüs ağrım da var, aşırı gaz var bide
Test sonucu çıkmadan da heveslenmek istemiyorum aslında. Bazen yanılabiliyor bu testlersağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah![]()
bence heveslen umarım sağlıkla artar degerin hemen cıkan silikler hep pozitiftirTest sonucu çıkmadan da heveslenmek istemiyorum aslında. Bazen yanılabiliyor bu testler
bende de kasık ağrısı var hafif ve gaz var afedersiniz midem de kötü sürekli ekşime durumu var. acaba diyorum döllenme belirtileri olabilir mi? reglime çok var cünkü. sizinde bebişiniz hayırlı olsun ben ikinci çizgiyi ilk bakışta gördümmmYukarda yazmıştım sizin yazınızı yeni gördüm kusura bakmayın ama özetle. Aşırı uyku, bazen beyaz banzen de sulu akıntı. Normalde göğüs ağtım olmaz dokunca göğüs ağrım da var, aşırı gaz var bide
Yaa inşallah dediğin gibi olurbence heveslen umarım sağlıkla artar degerin hemen cıkan silikler hep pozitiftir![]()
Allah razı olsun Allah tüm isteyenlere nasip etsin sonucu bekliyorum paylaşıcam zaman burda. Bide Yumurtlama zamanında bende de ekşime oldu boğazıma kadar yanıyodu hatta miğdem çok rahatsız ediciydi 2-3 gün sürdü sonra bidaha olmadı. Neden oldu bilmiyorum ama belki dediğiniz gibidir. Döllenme anında etkisi vardır belkibende de kasık ağrısı var hafif ve gaz var afedersiniz midem de kötü sürekli ekşime durumu var. acaba diyorum döllenme belirtileri olabilir mi? reglime çok var cünkü. sizinde bebişiniz hayırlı olsun ben ikinci çizgiyi ilk bakışta gördümmm
Sonuç çıkmışşş KIZLARRRRRRRR !! Çıplık attım resmen o kadar uzun zaman oldu ki hayal gibi geliyo resmenİnşallah ama bence sağlıklı Allahın izniyle çünkü adete 4 gün varken test epey belirgin çıkmış kimyasal da hep çok silik ilerliyor sizde tecrübe etmişsiniz zaten. Kan sonucu çıkınca burayada yazın bizle paylaşın![]()
benim daha günüme var canım ama hiç belirti yok bakalımYaa inşallah dediğin gibi olursen test yaptın mı bu arada ?