Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun tatlım bizede dualarını bekliyoruzSonuç çıkmışşş KIZLARRRRRRRR !! Çıplık attım resmen o kadar uzun zaman oldu ki hayal gibi geliyo resmen![]()
Amin insallah canımBel ağrısı adet ağrısı olması çok sağlıklı değil zaten benim kimyasaldayken onlar vardı. O yüzden kimyasal oldu zaten. Olmaması daha iyi bence. Bazen değişiyo hiç belirti olmadan da pozitif olabiliyo. Bekleyelim biraz umutsuzluğa kapılma herşeyin zamanı var inşallah bu ay ikimize de bu mutluluk nasip olur![]()
Üstüne görme dedikleri şey yerleşme kanaması oluyor. Açık pembe ya da kahverengi leke şeklinde olur, yoğunluğu az olur ve kısa sürer. 10 gün öncesi çok erken gibi geldi. Şu an adetiniz geçti mi? Geçtiyse test yapın.Kızlar üstüne görme gören var mi lütfen cvb verin adetime on gün kala koyu renkte leke gordum bir gün sürdü sonrda azar azar kahverengi lekeler![]()
Üstüne görme dedikleri şey yerleşme kanaması oluyor. Açık pembe ya da kahverengi leke şeklinde olur, yoğunluğu az olur ve kısa sürer. 10 gün öncesi çok erken gibi geldi. Şu an adetiniz geçti mi? Geçtiyse test yapın.
Önce idrar testi yapabilirsiniz evde ona göre de kan verirsiniz. Ya da baya geçtiyse direkt kan verin bence.Evet geçti pco olduğum için düzenli olarak adet görmüyorum o yüzden kafam karıştı baya![]()
Yaaa MaşaAllah canımm şimdi pazar yada pazartesi yine ver artışı gör bakalım sağlıkla gelsin bebişSonuç çıkmışşş KIZLARRRRRRRR !! Çıplık attım resmen o kadar uzun zaman oldu ki hayal gibi geliyo resmen![]()
On gün kala üstüne görme olmaz canım ama yumurtlama lekesi görmüş olabilirsin değerlendirsen iyi olurdu yerleşme kanaması beta kana geçince bir döllenme olunca oluyor. 10 gün öncesi aşağı yukarı yumurtlamaya tekabül zamanlarKızlar üstüne görme gören var mi lütfen cvb verin adetime on gün kala koyu renkte leke gordum bir gün sürdü sonrda azar azar kahverengi lekeler![]()
Teşekkürler canım bilgin için bakalım adetim bes gun geçti ama pco olduğum için normal diyorumOn gün kala üstüne görme olmaz canım ama yumurtlama lekesi görmüş olabilirsin değerlendirsen iyi olurdu yerleşme kanaması beta kana geçince bir döllenme olunca oluyor. 10 gün öncesi aşağı yukarı yumurtlamaya tekabül zamanlar
Muhtemelen geç yumurtlama oldu normalde düzenli döngüde 14-17 gün arası yani 28-31 günde bir adet olanlar için yumurtlama zamanı oluyor. Senin biraz daha geç olmuş olabilir pko olduğu için leke geldiğinde değerlendir mişmiydinTeşekkürler canım bilgin için bakalım adetim bes gun geçti ama pco olduğum için normal diyorum
Ay insallah sağlıkla kucağına alırsın takip et ama kam değerini çok heyecanlıSonuç çıkmışşş KIZLARRRRRRRR !! Çıplık attım resmen o kadar uzun zaman oldu ki hayal gibi geliyo resmen![]()
Lekeler bittikten sonra değerlendirdim öncesinde de tâbi.koterizasyon amlyti da oldum üç ay önce omu etkiledi bilmyrmMuhtemelen geç yumurtlama oldu normalde düzenli döngüde 14-17 gün arası yani 28-31 günde bir adet olanlar için yumurtlama zamanı oluyor. Senin biraz daha geç olmuş olabilir pko olduğu için leke geldiğinde değerlendir mişmiydin
Allah en kısa zamanda isteyen herkese içlerinde de SANA da tattırsın bu duyguyu en kısa zamandahayırlı olsun tatlım bizede dualarını bekliyoruz![]()
Aynen doktorumla görüştüm pazartesi tekrar test vericem artışı takip edicez ona göre randevu ayarlıycaz bakalım inşallah sağlıklıdır bir problem çıkmaz. Ben sizlere dua ediyorum sizde bana dua edin lütfenYaaa MaşaAllah canımm şimdi pazar yada pazartesi yine ver artışı gör bakalım sağlıkla gelsin bebiş![]()
İyi yaptın sonucu öğrenmek beni hep rahatlatmıştır. Negatif de olsa insan nolduğunu bilince bi tık rahatlıyo diğer türlü adetim gecikiyodu heycan yapıyodum.bu kezde insanın psikolojisi bozluyo umut etmeden öğrenmek daha iyi bence. Pazartesi tekrar test vericem inşallahAy insallah sağlıkla kucağına alırsın takip et ama kam değerini çok heyecanlıdayamamadım ben de test sipariş ettim internetten
yarın gelir herhalde
İnsallah kız dur beni de heyecanlandırdınİyi yaptın sonucu öğrenmek beni hep rahatlatmıştır. Negatif de olsa insan nolduğunu bilince bi tık rahatlıyo diğer türlü adetim gecikiyodu heycan yapıyodum.bu kezde insanın psikolojisi bozluyo umut etmeden öğrenmek daha iyi bence. Pazartesi tekrar test vericem inşallahheycanımı anlatamam sana ama inşallah yarın sende bu duyguyu yaşarsında anlatmama gerek kalmaz Allahım AMİİİİİNNNNNN
Dualarımdasınız bebeğinde sende adını Seda var sayıyorum kullanıcı adındanAynen doktorumla görüştüm pazartesi tekrar test vericem artışı takip edicez ona göre randevu ayarlıycaz bakalım inşallah sağlıklıdır bir problem çıkmaz. Ben sizlere dua ediyorum sizde bana dua edin lütfen![]()
Genelde hissedenler hep doğru çıkıyo. İnşallah seninde vardır içinde bi can İnşallahhİnsallah kız dur beni de heyecanlandırdınpazartesi teslim diyo ya testlere. Dayanamayabilirim pazartesiye kadar. Ama korkuyorum negatif cıkıcak diye de. Ama cok da pozitif hissediyorum
![]()
Evet ismim seda. Senin ismin ney bu arda duamda isminle dua edeyim bendeDualarımdasınız bebeğinde sende adını Seda var sayıyorum kullanıcı adından![]()