Adete 4 gün kala !!!

sedakdg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2023
86
52
3
28
Adetime 4 gün belirtilerim vardı sabah test yaptım ilk 5 dk da çıktı bu çizgi. 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Böyle bi durum yaşayan varmı ? Hamile olabilir miyim gerçekten?
IMG_9741.webp

Ooo çıkmaması çok normal sakın ümidini kaybetme o zaman şuan döllenme zamanında muhtemelen inşallah hamile olursan yani. Son 1 hafta da batmalar başlıyo hafif hafif alt karında beşki adet ağrısı gibi ağrı girer çıkar çok kısa kısa o zaman daha çok umutlanırsın. Eğer döllenme geç olmadıysa adetine 3-4 gün kala silik çizgi görürsün inşallah 🙏
Yani belirtim zaten yok ama korunmasız iliskiden 4 gün sonra sürekli bel ağrısı oldu ben de hala devam ediyor ama sadece hareket ederken oluyo. Ayyy canım benim iyi dileklerin için teşekkür ederim 🌼

Yani belirtim zaten yok ama korunmasız iliskiden 4 gün sonra sürekli bel ağrısı oldu ben de hala devam ediyor ama sadece hareket ederken oluyo. Ayyy canım benim iyi dileklerin için teşekkür ederim 🌼
Belirti için erken bitanem umutsuz olma nolur. 3-4 gün sonra başlıycaktır. Bide akıntını takip et en önemlisi akıntı ben 2 gebeliğimi de akıntıdan anladım. Regliye 5-6 gün kala akıntı yumurtlama dönemindeki gibi artıyo beyaz bi rengi oluyo bazen krem gibi yakalarsın bazende kırumuş beyaz bi akıntı görürsün. Günde 1-2 kere oluyo en az öyle sürekli olmasını bekleme yani. Adete yakın kuruluk olur normalde çünkü. Eğer adete yakın akıntın oluyosa (cinsel uyarılma olmadan) testlerin negatif çıksa bile şüphelen. Adet gününe kadar da unutsuz olma olur mu ?

Yaaa çok sevindimm bakk dedim sana işte var diye. Değerin çok güzel maşşallah 2 gün somra aynı saatte tekrar ver o zaman anlaşılıyo sağlık durumu. Biliyosun kimyasal da çok düşük değerler oluyo bu değer çok güzel bir kere olfu diye hep olucak diye bişey yok bak örnek karşında işte inşallah çok güzel bi artışın olur ya aşırı sevindim adına ☺️😂
Çok teşekkür ederim inşallah ikimizde sağlıkla kucağımıza alırız

Belirti için erken bitanem umutsuz olma nolur. 3-4 gün sonra başlıycaktır. Bide akıntını takip et en önemlisi akıntı ben 2 gebeliğimi de akıntıdan anladım. Regliye 5-6 gün kala akıntı yumurtlama dönemindeki gibi artıyo beyaz bi rengi oluyo bazen krem gibi yakalarsın bazende kırumuş beyaz bi akıntı görürsün. Günde 1-2 kere oluyo en az öyle sürekli olmasını bekleme yani. Adete yakın kuruluk olur normalde çünkü. Eğer adete yakın akıntın oluyosa (cinsel uyarılma olmadan) testlerin negatif çıksa bile şüphelen. Adet gününe kadar da unutsuz olma olur mu ?
Çok teşekkür ederim pozitif oluşunuzdan dolayı. Yani insan her şeyi belirti zannediyormus bu dönemlerde. Beni de bekleyin bı 15 gün sonra bildiririm artık 😂 testimde senin gibi pozitif gelmesi dileğiyle 🥰

S sedakdg tebrik ederim neşeni ta buradan hissettim valla. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın güzel bebeğini. Herkese detaylı yardımcı olman ne güzel. Senin gibi güzel enerjisi olur inşallah bebişindr. Bende kimyasal geçirdim Kasım ayında. Adete 6 gün kala erken gebelik testi yaptım bende negatif çıktı ne yazık ki. Bizler içinde dua et canım. Hamile duası kabul olurmış 😂🙏🏻

Çok teşekkür ederim pozitif oluşunuzdan dolayı. Yani insan her şeyi belirti zannediyormus bu dönemlerde. Beni de bekleyin bı 15 gün sonra bildiririm artık 😂 testimde senin gibi pozitif gelmesi dileğiyle 🥰
Bekliyorum valla 15 gün seninle beraber heycanla bekliycem senin içinde dua edicem Rabbim sana da nasip etsin inşallah 🙏

S sedakdg tebrik ederim neşeni ta buradan hissettim valla. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın güzel bebeğini. Herkese detaylı yardımcı olman ne güzel. Senin gibi güzel enerjisi olur inşallah bebişindr. Bende kimyasal geçirdim Kasım ayında. Adete 6 gün kala erken gebelik testi yaptım bende negatif çıktı ne yazık ki. Bizler içinde dua et canım. Hamile duası kabul olurmış 😂🙏🏻
Yaa çok teşekkür ederim elimde değil bıcır bıcır geziyorum etrafta 😂 2 gün sonra tekrarla testi bide belirtin varmı hiç ?

Bende aynı bu belirtileri hissediyorum hemde hepsini🌸 testim silik çıktı umarım bende hamileyimdir 🙏🙏

Allah razı olsun çok teşekkür ederim ☺️ doktorum 13 şubatta kalp atımı ve kese için randevu verdi . Geç olmaz mı bilginiz varmı ? Neden bu kadar geçe Randevu verdi çekindim soramadım da
Canım bende dün test yaptım adetime 4 gün vardı çift çıktı bugun kan verdim 29.8 çıktı banada 14 şubata randevu verdi

Canım bende dün test yaptım adetime 4 gün vardı çift çıktı bugun kan verdim 29.8 çıktı banada 14 şubata randevu verdi
Çok sevindim adına inşallah sağlıklıdır. Allah kıcağımıza almayıda nasip etsin inşallah 🙏 O zaman bana verdiği tarihte normal. Çok geç değil mi diye düşünüyodum bende demekki normalmiş. Doktordan sonra yazarım buraya sende yaz olurmu merak ederim de ❤️

Çok sevindim adına inşallah sağlıklıdır. Allah kıcağımıza almayıda nasip etsin inşallah 🙏 O zaman bana verdiği tarihte normal. Çok geç değil mi diye düşünüyodum bende demekki normalmiş. Doktordan sonra yazarım buraya sende yaz olurmu merak ederim de ❤️
Bende öyle düşünüyordum sen yazınca rahatladım canım yazarım sende yaz hepimiz için hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ❤️

Mrb bayanlar benimde 10da yumurlama gunumdu 9zunda iliski yasadim 11de bel ve asiri kasık agrisi basladi suan adetime 4gun var agrilar devam sirt agrisi ve afif gogus ağrısı 4gun once test yaptim negatif cikti hamile olabilirmiyim acaba

Back
X