Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun çok teşekkür ederimcanım gözün aydın maşallah daha mercimek tanesi kadar oyyy sağlıkla büyüsün.
Koyulaşmış çok az. Ben test verdkten sonra yaptım 2 gün arayla aynı senin attığın gibiydi evde olsam atardım ama dışardayım gece atarım aynısı . Ya eminim var hissediyorum lütfen hemen test veeerrKan vermeye gitmeden son bi test yaptım koyulaşma varmı diye üstteki iki gün önce alttaki bu sabah sizce koyulaşmış mı çizgi bana aynı gibi geldi
Neden almadı ya çok saçma sanane be. Adetim geçti olmadım idrar testim de pozitif deseydin. Kişisel doktorum test istedi deseydin. Ne alaka yani neden bekliycekmişsin sinir oldumDoktor kan almadı canım ya 1 hafta bekleyelim sonra alalım dedi yarın sağlık ocağına gitcem bakalım oraya vercem kan
canım hiç bilgim yok ki benim doktoruna sorsaydın niye bu kadar geç diye böyle konuları çekinmeden çat diye sormak lazım bir bildiği vardır seni ve bebeğini riske atmaz korkmaAllah razı olsun çok teşekkür ederimdoktorum 13 şubatta kalp atımı ve kese için randevu verdi . Geç olmaz mı bilginiz varmı ? Neden bu kadar geçe Randevu verdi çekindim soramadım da
Hamilelik var gibi duruyor ayyy hadi olur hayırlısı ile. Sabah yazmışsınız yorumu test yaptınız mı sonuç belli mi yazdiysaniz da gormedimmmKan vermeye gitmeden son bi test yaptım koyulaşma varmı diye üstteki iki gün önce alttaki bu sabah sizce koyulaşmış mı çizgi bana aynı gibi geldi
Evet aşkım bu durumu yaşadım ve şuan kızım 20+5 günlük olduAdetime 4 gün belirtilerim vardı sabah test yaptım ilk 5 dk da çıktı bu çizgi. 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Böyle bi durum yaşayan varmı ? Hamile olabilir miyim gerçekten?Eki Görüntüle 3376292
Aynen bende sinir oldum idrar testi pozitif dedim ama almadı olmadı acile gidicem işten çıkıncaNeden almadı ya çok saçma sanane be. Adetim geçti olmadım idrar testim de pozitif deseydin. Kişisel doktorum test istedi deseydin. Ne alaka yani neden bekliycekmişsin sinir oldum
Canım sende hamilesin galiba kanda kaç çıkmıştı ilk değerinKoyulaşmış çok az. Ben test verdkten sonra yaptım 2 gün arayla aynı senin attığın gibiydi evde olsam atardım ama dışardayım gece atarım aynısı . Ya eminim var hissediyorum lütfen hemen test veeerr
Maalesef kan veremedim henüz iş çıkışı acile gitmeyi düşünüyorumHamilelik var gibi duruyor ayyy hadi olur hayırlısı ile. Sabah yazmışsınız yorumu test yaptınız mı sonuç belli mi yazdiysaniz da gormedimmm
Canm son durum ne artış oldumu betaSonuç çıkmışşş KIZLARRRRRRRR !! Çıplık attım resmen o kadar uzun zaman oldu ki hayal gibi geliyo resmen![]()
Canım acilde kan verdim bu akşam kasık ağrım vardı zaten 149 çıkmış beta hcg iyimi acabaNeden almadı ya çok saçma sanane be. Adetim geçti olmadım idrar testim de pozitif deseydin. Kişisel doktorum test istedi deseydin. Ne alaka yani neden bekliycekmişsin sinir oldum
Amin inşallah teşekkür ederimS sedakdg canim benim sağlıkla kucağına alırsın umarım. Biz de şuan deneme evresindeyiz heyecandan dayanamayıp test verdim 0,100 çıktı betahcg ama bu sitede herkes regl olmadan umudunu yitirme yazmışlar. 0,100 çıkıp regl zamanı tekrar verip pozitif çıkanlar olmuş. Yani negatifi görünce çokta üzülmedim ama acaba olmuyor mu korkusu aldı içimi benim de
Yaa çok teşekkür ederim evet pozitif adetime 4 gün kala test verdim 42,40 çıktı 2 gün sonra tekrarladım 22,50 çıktı çok şükür sağlıklıyız şimdilikEvet aşkım bu durumu yaşadım ve şuan kızım 20+5 günlük olduşimdide doğuma güm sayıyoruz. Hayırlı olsun kesinlikle pozitif prodoctor yanıltmıyor.
Evet 225,50 çıktı 2 gün sonra çok şükürCanm son durum ne artış oldumu beta
İlk değerim 42,40 çıkto 2 gün sonra da 225,50 çıktı çok şükürCanım sende hamilesin galiba kanda kaç çıkmıştı ilk değerin
Adetime daha bı hafta var hatta 9 gün felanAmin inşallah teşekkür ederimbu platformada böyle çıkıp yükselen çok gördüm evet ama adetin yakınsa eğer ümitlenme boşuna daha çok üzülüyo insan 1 senedir deniyorum çok yaşadım
Adetine kaç gün var ?
Yaaa çok sevindimm bakk dedim sana işte var diye. Değerin çok güzel maşşallah 2 gün somra aynı saatte tekrar ver o zaman anlaşılıyo sağlık durumu. Biliyosun kimyasal da çok düşük değerler oluyo bu değer çok güzel bir kere olfu diye hep olucak diye bişey yok bak örnek karşında işte inşallah çok güzel bi artışın olur ya aşırı sevindim adınaCanım acilde kan verdim bu akşam kasık ağrım vardı zaten 149 çıkmış beta hcg iyimi acaba
Ooo çıkmaması çok normal sakın ümidini kaybetme o zaman şuan döllenme zamanında muhtemelen inşallah hamile olursan yani. Son 1 hafta da batmalar başlıyo hafif hafif alt karında beşki adet ağrısı gibi ağrı girer çıkar çok kısa kısa o zaman daha çok umutlanırsın. Eğer döllenme geç olmadıysa adetine 3-4 gün kala silik çizgi görürsün inşallahAdetime daha bı hafta var hatta 9 gün felan![]()