Yokmuuu yardımcı olacakk birileriiiKızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım anında iki çizgi çıktı hemen tahlil vermeye gittim kanda 2.0 cıktı ertesi gün de aynı şekilde idrar testi yaptım yine pozitif ve bugunde yaptım yine pozitif sizce kanda neden çıkmamış olabilir lütfen yardım edin ilk kez böyle birşey yaşıyorum 3.5 yıldır evliyim bebek istiyoruz yarın adet günüm buda bugun yaptıgım test sonucum
Testin markalari ne acaba.. yalancı pozitif cikartan çok test var... Yoksa kan sonucunuza göre
Adete 5 gün kala 2.0 dı şuan adetime 1 gün var yükselmişmidir acaba 4 ayrı erken gebelik testi pozitifAdetinizin geçmesini bekleyin bildiğim kadarıyla beta en az 5 olmalı pozitif sayılabilmesi için belki Hamilesindir yükseledebilir adetin Gecikirse tekrar kan verirsin önemli olan kan tahlili bu testlerin çoğu yalancı pozitif veriyor bende aynısını yaşadım çünkü bekleyin gecikirseniz kan verirsiniz tekrardan
Ben 3.5 yıldır her ay test yapıyorum ilk defa başıma böyle birşey geliyorTestin markalari ne acaba.. yalancı pozitif cikartan çok test var... Yoksa kan sonucunuza göre negatif
Benim başıma çok geldi bir yılı geckindir bebek istiyoruz erken gebelik testlerinin çoğu markada böyle gördüm inşallah sizinki gerçektirBen 3.5 yıldır her ay test yapıyorum ilk defa başıma böyle birşey geliyor
2 den sonra yükselen çok varAdete 5 gün kala 2.0 dı şuan adetime 1 gün var yükselmişmidir acaba 4 ayrı erken gebelik testi pozitif
Bu 2. Test4 ayrı testte pozitif gördüyseniz bence bebeğiniz sizinle olabilir gönderebilir misiniz 4 testi de
4 ayrı testte pozitif gördüyseniz bence bebeğiniz sizinle olabilir gönderebilir misiniz 4 testi de
Markası nee işte çıkmııışBu 2. Test
Wallahi o kadar test aldım ki hiç aklımda kalmadıMarkası nee işte çıkmııış
Başka var mı elinde test.Wallahi o kadar test aldım ki hiç aklımda kalmadı
Bir tane daha vardı koyu 2. Cizgi beta yaptıgım gün negatif oluncaa kan tahlilim kırıp attımBaşka var mı elinde test.
Bu testlerim beklemeden çıkıyor anlık yani ilk 20 saniyede falanBaşka var mı elinde test.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?