ADETE 5 GÜN KALA BETA 2.0 AMA GEBELİK TESTİ POZİTİF

kutabahar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2025
27
5
1
21
Kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım anında iki çizgi çıktı hemen tahlil vermeye gittim kanda 2.0 cıktı ertesi gün de aynı şekilde idrar testi yaptım yine pozitif ve bugunde yaptım yine pozitif sizce kanda neden çıkmamış olabilir lütfen yardım edin ilk kez böyle birşey yaşıyorum 3.5 yıldır evliyim bebek istiyoruz yarın adet günüm buda bugun yaptıgım test sonucum

Eklentiler

• 1000032260.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 62
Yokmuuu yardımcı olacakk birileriii

Testin markalari ne acaba.. yalancı pozitif cikartan çok test var... Yoksa kan sonucunuza göre negatif

Adetinizin geçmesini bekleyin bildiğim kadarıyla beta en az 5 olmalı pozitif sayılabilmesi için belki Hamilesindir yükseledebilir adetin Gecikirse tekrar kan verirsin önemli olan kan tahlili bu testlerin çoğu yalancı pozitif veriyor bende aynısını yaşadım çünkü bekleyin gecikirseniz kan verirsiniz tekrardan

4 ayrı markanın erken gebelik testini aldım 4 gündür pozitif sonuç alıyorım adetime 5 gün kala kan vermiştim yükselme ihtimalı varmıdır

Adete 5 gün kala 2.0 dı şuan adetime 1 gün var yükselmişmidir acaba 4 ayrı erken gebelik testi pozitif

Ben 3.5 yıldır her ay test yapıyorum ilk defa başıma böyle birşey geliyor
Benim başıma çok geldi bir yılı geckindir bebek istiyoruz erken gebelik testlerinin çoğu markada böyle gördüm inşallah sizinki gerçektir

4 ayrı testte pozitif gördüyseniz bence bebeğiniz sizinle olabilir gönderebilir misiniz 4 testi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…