ADETE 5 GÜN KALA BETA 2.0 AMA GEBELİK TESTİ POZİTİF

Adete 5 gün kala 2.0 dı şuan adetime 1 gün var yükselmişmidir acaba 4 ayrı erken gebelik testi pozitif
Bende iki farklı test yapmıştım pozitif çıktı ama kan negatifti inşallah bebişiniz vardır yükselmiş olabilir belki ama gecikmeyi bekleyin derim iki üç gün en azından geçsin olmazsanız kan verin

Kan testi eğer negatif ise sonucunuz negatiftir büyük ihtimalle. İlk önce kanda daha sonra da manuel testlerde çıkıyor çünkü biraz daha beklemekte fayda var.

Kan testi eğer negatif ise sonucunuz negatiftir büyük ihtimalle. İlk önce kanda daha sonra da manuel testlerde çıkıyor çünkü biraz daha beklemekte fayda var.
Yarın regli günümm inşallah olmam bebiş benimledir ama hisediyorum birazdan eşim gelsin belki tahlil vermeye giderim en son cuma günü vermiştim

O işaret 2 den küçüktür anlamına geliyor. Çıkan sokucu yazmayıp 2 den küçük diye ifade ediyor birçok laboratuvar. Yani şu anda negatif. Adet gününüze varsa daha inşaAllah artar...
İlk defa duyuyorum ögrenmiş oldum yani normalde sonucum 2 degil öylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…