- 30 Ocak 2016
- 660
- 166
- 103
- 30
Aşkım kullanılmamış test var mı elindeBu testlerim beklemeden çıkıyor anlık yani ilk 20 saniyede falan
Şuan yok neden canımAşkım kullanılmamış test var mı elinde
Bi daha yap diyecektimŞuan yok neden canım
Bende iki farklı test yapmıştım pozitif çıktı ama kan negatifti inşallah bebişiniz vardır yükselmiş olabilir belki ama gecikmeyi bekleyin derim iki üç gün en azından geçsin olmazsanız kan verinAdete 5 gün kala 2.0 dı şuan adetime 1 gün var yükselmişmidir acaba 4 ayrı erken gebelik testi pozitif
Yarın regli günümm inşallah olmam bebiş benimledir ama hisediyorum birazdan eşim gelsin belki tahlil vermeye giderim en son cuma günü vermiştimKan testi eğer negatif ise sonucunuz negatiftir büyük ihtimalle. İlk önce kanda daha sonra da manuel testlerde çıkıyor çünkü biraz daha beklemekte fayda var.
Adete 5 gün vardı ama artış olmaz mı sizceKan testi eğer negatif ise sonucunuz negatiftir büyük ihtimalle. İlk önce kanda daha sonra da manuel testlerde çıkıyor çünkü biraz daha beklemekte fayda var.
İnşallah canım bebeğin seninledir dualarım seninleYarın regli günümm inşallah olmam bebiş benimledir ama hisediyorum birazdan eşim gelsin belki tahlil vermeye giderim en son cuma günü vermiştim
Ayy inşallah Allahım bana ve isteyen herkese bu duyguyı tattırsın 3.5 yıldır hiç hamile kalamadımİnşallah canım bebeğin seninledir dualarım seninle
İnşallah canım benim aminAyy inşallah Allahım bana ve isteyen herkese bu duyguyı tattırsın 3.5 yıldır hiç hamile kalamadım
Çıkan 2 değerinin yakında < işareti yoktu değil mi? Bazen gözden kalabiliyor işaret.Adete 5 gün vardı ama artış olmaz mı sizce
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunİnşallah canım bebeğin seninledir dualarım seninle
O işaret ne anlama geliyorÇıkan 2 değerinin yakında < işareti yoktu değil mi? Bazen gözden kalabiliyor işaret.
O işaret var evetÇıkan 2 değerinin yakında < işareti yoktu değil mi? Bazen gözden kalabiliyor işaret.
Senin bilgin var mı canım ne anlama geliyor işaretİnşallah canım benim amin
O işaret 2 den küçüktür anlamına geliyor. Çıkan sokucu yazmayıp 2 den küçük diye ifade ediyor birçok laboratuvar. Yani şu anda negatif. Adet gününüze varsa daha inşaAllah artar...O işaret var evet
İlk defa duyuyorum ögrenmiş oldum yani normalde sonucum 2 degil öylemiO işaret 2 den küçüktür anlamına geliyor. Çıkan sokucu yazmayıp 2 den küçük diye ifade ediyor birçok laboratuvar. Yani şu anda negatif. Adet gününüze varsa daha inşaAllah artar...
Aynen 2 den küçük...İlk defa duyuyorum ögrenmiş oldum yani normalde sonucum 2 degil öylemi
Hımm şuan tahlil vermeme gerek yok o zaman çok umutsuzluga kapıldım en son cuma günü vermiştim çünküAynen 2 den küçük...
Kendimi kandırmayı bırakmalıyım o zamanAynen 2 den küçük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?