Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım teşekkür ederim bilginiz icinSağlıksız daha yeni olan bebek adet tarafından atılıyo vücut onu tutmak istemiyo sağlıksız olduğu için beta değeri normalde iki katına çıkarken kimyasalda çok yavaş cikiyo sonra adetle beraber değerde düsuyo
Bence ver ben âdete 7 gün kala öğrendimKızlar erken gebelik testi yaptım adete 5 gün kala silik çizgi gördüm 3 farklı test denedim marka olarak hepsinde silik şeklinde çıktı sizce kan vermeye gitmeli miyim biraz daha beklemeli miyim kasiklarimda ağrı olduğu için şüphelenip yaptim
Önce diğer gebelikte olduğu gibi beta çıkıyor bir kaç gün âdet gecikmesi yapıyor daha sonra adet olup parça halinde gidiyor ben kimyasal geçirdim bir kaç ay önce biraz ağrılı oluyorKimyasal gebelik nasıl oluyor acaba
..Bence ver ben âdete 7 gün kala öğrendim![]()
Anladim peki sonra hemen hamile kalmışmiydinizÖnce diğer gebelikte olduğu gibi beta çıkıyor bir kaç gün âdet gecikmesi yapıyor daha sonra adet olup parça halinde gidiyor ben kimyasal geçirdim bir kaç ay önce biraz ağrılı oluyor
Dün kan testi verdim pozitif çıktıA
Anladim peki sonra hemen hamile kalmışmiydiniz
Yaa çok sevindim hayırlı olsunDün kan testi verdim pozitif çıktı![]()
Peki ben 7 gün kala beta verdim çıkmamışti 1.20 çıktı normal beta degeridir demi acaba yine bı umut varmıdırDün kan testi verdim pozitif çıktı![]()
Canım en az beş üstü diye biliyorum bende ben çatlatma iğnesi oldum Mayıs ayında onun etkisi belkide inşallah sanada nasip olurPeki ben 7 gün kala beta verdim çıkmamışti 1.20 çıktı normal beta degeridir demi acaba yine bı umut varmıdır
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunYaa çok sevindim hayırlı olsun![]()
Bakalım inşallah canımCanım en az beş üstü diye biliyorum bende ben çatlatma iğnesi oldum Mayıs ayında onun etkisi belkide inşallah sanada nasip olur![]()
Şimdi adet oldum maalesefCanım en az beş üstü diye biliyorum bende ben çatlatma iğnesi oldum Mayıs ayında onun etkisi belkide inşallah sanada nasip olur![]()