Bence kimyasal çünkü bende öyleydim pıhtı var mı tabiri caiz ise et parçası gbi
Canım ben en son adetimde öyleydi kocaman kocaman et parçaları vardi.ağrım hafifdi ama.hatta bakdım bu nası pıhtı diyeBence kimyasal çünkü bende öyleydim pıhtı var mı tabiri caiz ise et parçası gbi
ben genelde pıhtılı oluyorum kızlar o nasıl olacak?Canım ben en son adetimde öyleydi kocaman kocaman et parçaları vardi.ağrım hafifdi ama.hatta bakdım bu nası pıhtı diye
Ben ilişkden sonra adet olmuşdum.sabah olmuşdumben genelde pıhtılı oluyorum kızlar o nasıl olacak?
bir de şeyi sorcam bugün bat ya, ilişki için ne düşünüyorsunuz bi sıkıntısı olmaz demi hani ne biliyim düşük falan gibi tuttuysa ?
Bende de genelde pıhtı olurda bu defaki öyle diğildi çok fazlaydı ve büyükdüben genelde pıhtılı oluyorum kızlar o nasıl olacak?
bir de şeyi sorcam bugün bat ya, ilişki için ne düşünüyorsunuz bi sıkıntısı olmaz demi hani ne biliyim düşük falan gibi tuttuysa ?
ya da yaşadıklarım bilmeden kimyasal mıydıki.. ay bilemedim neyse hadi bakalım bugün gelmezse test yaparım diyorum yarınBende de genelde pıhtı olurda bu defaki öyle diğildi çok fazlaydı ve büyükdü
Senin doktor fobin mi var :Bunu (o kadar dedim dedim niye gitmedin) diye mi algılamaalıyım yoksa gerçekten gitmiimmiii :))
Sıcak duş alyapma mı diyorsun ya da yap yollar açılsın:)
Bir sey olmaz bence.yapma mı diyorsun ya da yap yollar açılsın:)
Benim Bat a bugun ya. Aynisini dusundumSıcak duş aleyer yoksa adetini kolaylaşdırır
Biz milletce öyleyiz.bi şey olmasa gitmeyizSenin doktor fobin mi var :
Hadi her kes duşaBenim Bat a bugun ya. Aynisini dusundumgelecekse bosuna test aldirmasin gelsin
Biz milletce öyleyiz.bi şey olmasa gitmeyiz
Hadi her kes duşa
ben genelde pıhtılı oluyorum kızlar o nasıl olacak?
Canım ben en son adetimde öyleydi kocaman kocaman et parçaları vardi.ağrım hafifdi ama.hatta bakdım bu nası pıhtı diye
WWYok canım et parçası. Ama pıhtılı evet. Doktora gittiğimde anlaşılır mı kimyasal olduğu?
Hiç aklıma gelmedi heBenim de bu ay ki adetim öyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?