Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı da nasip etsinKızlar merhaba bugün emin olmak için kan testi yaptırıp ultrasona girdim. Erken bi vakitte olduğum için ultrason da gözükmedi. Alttan kamera ile baktılar. Allaha şükür bir sıkıntı yok. Önümüzdeki günlerde tekrar gidicem ultrason ile bakacaklar. Dış gebelik ihtimali yokmuş doktor öyle söyledi. Bir de kızlar baş ağrısı oluyor bende. Uyku hali oluyor akşamları erkenden uykum gelmeye başladı son 1 haftadır. Bunlar da belirtiler olarak aklınızda olsun
Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı da nasip etsin
Hamilesin canım hayırlı olsun inşaallahEki Görüntüle 2138334 simdi yaptim ucuz testlerden. Hemen cikti boyle
G
Hamilesin canım hayırlı olsun inşaallah
amin isteyen kim varsa insallahTesekkur ederim canim. Darisi sana olaun kuzum
Kızlar merhaba bugün emin olmak için kan testi yaptırıp ultrasona girdim. Erken bi vakitte olduğum için ultrason da gözükmedi. Alttan kamera ile baktılar. Allaha şükür bir sıkıntı yok. Önümüzdeki günlerde tekrar gidicem ultrason ile bakacaklar. Dış gebelik ihtimali yokmuş doktor öyle söyledi. Bir de kızlar baş ağrısı oluyor bende. Uyku hali oluyor akşamları erkenden uykum gelmeye başladı son 1 haftadır. Bunlar da belirtiler olarak aklınızda olsun
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/uy@toprakahvebob cnm sen ne yptın sonuç işini
Amin canım inşallahAmin sağol canım benim allah razı olsun allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin tebrik ederim :)O kadar dua ettim ki. Rabbim beni kizima bagislasin diye. Benim bir yavrum var. Bir tane daha olacak nasipse. Allah sizlere de nasip etsin. Hep duamdasiniz. Hele Judy kuzumcanlarim tez zamanda nasip olsun hepinize. Judy sen de hamile kalinca ilk bana haber ver. Sariliyorum hepinize
Senin doktor fobin mi var :
Kızlar merhaba bugün emin olmak için kan testi yaptırıp ultrasona girdim. Erken bi vakitte olduğum için ultrason da gözükmedi. Alttan kamera ile baktılar. Allaha şükür bir sıkıntı yok. Önümüzdeki günlerde tekrar gidicem ultrason ile bakacaklar. Dış gebelik ihtimali yokmuş doktor öyle söyledi. Bir de kızlar baş ağrısı oluyor bende. Uyku hali oluyor akşamları erkenden uykum gelmeye başladı son 1 haftadır. Bunlar da belirtiler olarak aklınızda olsun
O kadar dua ettim ki. Rabbim beni kizima bagislasin diye. Benim bir yavrum var. Bir tane daha olacak nasipse. Allah sizlere de nasip etsin. Hep duamdasiniz. Hele Judy kuzumcanlarim tez zamanda nasip olsun hepinize. Judy sen de hamile kalinca ilk bana haber ver. Sariliyorum hepinize
Canım yaa tebrik ederm.çok sevindim.inşAllah sağlıkla kucağına gelir bebişinO kadar dua ettim ki. Rabbim beni kizima bagislasin diye. Benim bir yavrum var. Bir tane daha olacak nasipse. Allah sizlere de nasip etsin. Hep duamdasiniz. Hele Judy kuzumcanlarim tez zamanda nasip olsun hepinize. Judy sen de hamile kalinca ilk bana haber ver. Sariliyorum hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?