Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bugün emin olmak için kan testi yaptırıp ultrasona girdim. Erken bi vakitte olduğum için ultrason da gözükmedi. Alttan kamera ile baktılar. Allaha şükür bir sıkıntı yok. Önümüzdeki günlerde tekrar gidicem ultrason ile bakacaklar. Dış gebelik ihtimali yokmuş doktor öyle söyledi. Bir de kızlar baş ağrısı oluyor bende. Uyku hali oluyor akşamları erkenden uykum gelmeye başladı son 1 haftadır. Bunlar da belirtiler olarak aklınızda olsun

Eklentiler

• 1706051F-7E96-4A79-B81A-0C6A764C5D9D.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 46
  • E3322A11-75A9-4C0C-B821-CDBC99BDDEC5.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 51
Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı da nasip etsin

O kadar dua ettim ki. Rabbim beni kizima bagislasin diye. Benim bir yavrum var. Bir tane daha olacak nasipse. Allah sizlere de nasip etsin. Hep duamdasiniz. Hele Judy kuzumcanlarim tez zamanda nasip olsun hepinize. Judy sen de hamile kalinca ilk bana haber ver. Sariliyorum hepinize

Gozun aydin canim. :*

Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin tebrik ederim :)

Wooooowww sonucun baya yüksekmiş kııız ikiz mi ecabaaa :)) Rabbim sağlıklı hamişlik yaşatsın tatlım. Bi ara kayboldun sıkı çalışmışın demekki
Şaka bi yana ben dee çıkcam burdan. Bide hamiş haberimle dönücem inşaALLAH

Duygulandırdın ya beni gözlerim dolu dolu oldu sabah sabah
Rabbim kızını da karnındakini de korusun canım benim çok sevindim senin adına. İnşaALLAH sağlıklı hamilelik yaşarsın

Canım yaa tebrik ederm.çok sevindim.inşAllah sağlıkla kucağına gelir bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…