Amin canım inşallah allah inşallah anne olmayı nasip ederKızlar bende adetime 3 gün var 5 gün kaldı diye diye 2 yılı gecirdim. Her ay ayrı bir hüzün ayrı bir yıkım. Esimde de bende de bi sikinti yok cok şükür ama neden olmuyo diye düşünmekten o kadar yoruldum ki. Hep bi umut belki olur diye hayal kurmalar... baskalarinin cocuklarina bakarken iç gecirmeler... bazen aman olmazsa olmuyor diyip tedaviyi falan birakiyorum. Sonra pisman oluyorum tabiki:) umarim rabbim evlat isteyen tüm kardeslerimin kucağını doldurur
Canım benim adetim de yakın akşama sabaha gelir.Ama olacak gibi belirtilerim var.inşallah Rabbimden dileğim hayırlısıyla olmaz. 14 yıl sonra bir mucize olsa keşke. Rabbim bizede nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla inşallah.Ben bizim topikteki kızları da çağırıcam
Nasiplensinler
Kızlar burası uğurlu bir yer sanırım
Arada girerdim ama dünden beri yoğun girdim nerdeyse iki kişi hamile oldu
Enerjiye inanıyorum
@Yasmin42423 seni biliyorum @Erwaaaa
@Cikolatalikurabiyem
@nursevdi
@aselatilgan
Yariiimm
@Meleekk3
@HemDeliHemAsik @nergismor @Mfsg
Ah canım inşallah hayırlısıyla olmazsın adetCanım benim adetim de yakın akşama sabaha gelir.Ama olacak gibi belirtilerim var.inşallah Rabbimden dileğim hayırlısıyla olmaz. 14 yıl sonra bir mucize olsa keşke. Rabbim bizede nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla inşallah.
RABBİM tez sanada şirin tatlı bal gibi evlatlar nasip etsin inşallah çok içten ettim inan
Kizlar selam bende bu aydan umutluydum ama malesef bu ayda olmadi.adetim bu gun bitti ve ben bitki var ona basladim bakalim gelecek ay nelee oluyir
Günaydınlar
Hayırlı cumalar
Hem cuma
Hem 3 aylar
Hem bahar
Hadi bakalım bismillah
Canım ben seni etiketlemiştimKızlar adetim yarın ama bu bugün test yaptım bir şey çıkmadı vallahi
EvettttHayırlı Cumalar canım. Evet mutlu olmak isteyenlere sebep çoookkk :) baharı ve yazı çok seviyorum bende. Bide Ramazan yaklaşıyor ya çok heyecanlıyım
Canım bildirimlerde bir sorun var sanırımCanım ben seni etiketlemiştim
İnsan selam verir
Bi geçsin bakalım hayırlısıyla
Bir güncük kalmış
Selaaaaaammmmmm:))))Canım ben seni etiketlemiştim
İnsan selam verir
Bir güncük kalmış
Selaaaaaammmmmm:))))
Hayırdır inşallah canım benim inşallah gerçek olurrrrKızlar eşim rüyasında kız çocuğumuz olduğunu görmüş. Çok kötü olmuş gözleri dolu dolu anlattı. O kadar kötü oldum ki. Adet olsam bile bi umut dedim ya keşke olsa diye. Rüyada kız çocuğu görmek erkek çocuğa delalet ediyormuş
Canım ben seni etiketlemiştim
İnsan selam verir
Bir güncük kalmış
Çok güzel canım inşallah hayırlısı olur benim erteledim ikinci cocugu Birinci çocuk normal 2.çocuğu olmayan çok insan var hani korkuyorumKızlar eşim rüyasında kız çocuğumuz olduğunu görmüş. Çok kötü olmuş gözleri dolu dolu anlattı. O kadar kötü oldum ki. Adet olsam bile bi umut dedim ya keşke olsa diye. Rüyada kız çocuğu görmek erkek çocuğa delalet ediyormuş
O başka kızKız başkasını etiketlemişin sen. Bal oglumun annesi değil anne adayını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?