Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim adetim 2 gün geçmişti idrar testinde çıktı. 15 inde adet olacaktım,17sinde idrar testi yaptım 18inde de kan testi
Yok onu demek istemedim :)
Son bikaç günde peşpeşe hamile haberleri alınmış da bu topikte :))) allah bağışlasın canım benim inşaşşah bizlere de nasip olur

Yok onu demek istemedim :)
Son bikaç günde peşpeşe hamile haberleri alınmış da bu topikte :))) allah bağışlasın canım benim inşaşşah bizlere de nasip olur

Hahahhah anladım şimdi bereketli aydayız herhalde ya da hepimizin tohumlar aynı zamanda tuttu
Aminn hayatım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin Allah kimseye aratmasın mübarek cuma akşamında dualarım sizinle

İki değil 3. Gloke de olsa 4 olacak inşaALLAH. Gördün müüü boşa demedik :) Rabbim daha da arttırsın inşaALLAH.
Bi bana iyi gelmedi burası. Ben gideyim bence
Bende varım canım adet günüm geçti hamile değilim adet olmadım ne kasık ağrısı ne bir şey hiç bir şey yok

Kızlar bende adetime 3 gün var 5 gün kaldı diye diye 2 yılı gecirdim. Her ay ayrı bir hüzün ayrı bir yıkım. Esimde de bende de bi sikinti yok cok şükür ama neden olmuyo diye düşünmekten o kadar yoruldum ki. Hep bi umut belki olur diye hayal kurmalar... baskalarinin cocuklarina bakarken iç gecirmeler... bazen aman olmazsa olmuyor diyip tedaviyi falan birakiyorum. Sonra pisman oluyorum tabiki:) umarim rabbim evlat isteyen tüm kardeslerimin kucağını doldurur

Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…