bir de ben de kaşıntı var onu da ekleyim göbeğim bacaklarım tatlı tatlı kaşınıyor..
Hiç mi gelmiyoEdicem canim da adetim gelmiyor ki
Son bir yildir evet ilacla ya da bitkilerle hatta bitkilerle de olmuyor artik.Hiç mi gelmiyo
Neredeyse 4. Sen , küçük balık, can09, gloke, :)
Dunden beri kuzum. Kucuk baliki sayarsak 5. Ben Gloke u da sayiyorum. Bence hamile cunku. Esim de once doktora gidelim emin olmadan diyor . kizlar dua edin yolunda olsun herseyKızlar 4 kişiden kaç gün içinde hamile haberi aldınız
Mesela son bi hafta falan mı
Kizlar selam bende bu aydan umutluydum ama malesef bu ayda olmadi.adetim bu gun bitti ve ben bitki var ona basladim bakalim gelecek ay nelee oluyir
Cok tesekkurler canim.insallah sendede guzel haberler olurInsallah bu 10 gun icinde olur. Gelecek ay mutlu haberi alirsin
Selam canım inşallah inşallah iyi şeyler olurKizlar selam bende bu aydan umutluydum ama malesef bu ayda olmadi.adetim bu gun bitti ve ben bitki var ona basladim bakalim gelecek ay nelee oluyir
Kızlar 4 kişiden kaç gün içinde hamile haberi aldınız
Mesela son bi hafta falan mı
Yok onu demek istemedim :)Canım benim adetim 2 gün geçmişti idrar testinde çıktı. 15 inde adet olacaktım,17sinde idrar testi yaptım 18inde de kan testi
Insallah Allahim nasip etsinSelam canım inşallah inşallah iyi şeyler olur
Yok onu demek istemedim :)
Son bikaç günde peşpeşe hamile haberleri alınmış da bu topikte :))) allah bağışlasın canım benim inşaşşah bizlere de nasip olur
Sag ol canimCok tesekkurler canim.insallah sendede guzel haberler olur
Amin canım allah razı olsun sendenHahahhah anladım şimdi bereketli aydayız herhalde ya da hepimizin tohumlar aynı zamanda tuttu
Aminn hayatım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin Allah kimseye aratmasın mübarek cuma akşamında dualarım sizinle
Bende varım canım adet günüm geçti hamile değilim adet olmadım ne kasık ağrısı ne bir şey hiç bir şey yokİki değil 3. Gloke de olsa 4 olacak inşaALLAH. Gördün müüü boşa demedik :) Rabbim daha da arttırsın inşaALLAH.
Bi bana iyi gelmedi burası. Ben gideyim bence
Kızlar bende adetime 3 gün var 5 gün kaldı diye diye 2 yılı gecirdim. Her ay ayrı bir hüzün ayrı bir yıkım. Esimde de bende de bi sikinti yok cok şükür ama neden olmuyo diye düşünmekten o kadar yoruldum ki. Hep bi umut belki olur diye hayal kurmalar... baskalarinin cocuklarina bakarken iç gecirmeler... bazen aman olmazsa olmuyor diyip tedaviyi falan birakiyorum. Sonra pisman oluyorum tabiki:) umarim rabbim evlat isteyen tüm kardeslerimin kucağını doldurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?