- 6 Şubat 2018
- 336
- 278
- 18
- 33
İnşallah canım sağol cevabın içinCanim benim daha once gebeligim.olmasina ragmen ben ilk defa burda duydum degeri. Hic bilmiyorum ama 5 'in ustu hamilelik diye duymustum. Allah korusun yolunda olmayanbir sey olsa hastaneden soylerlerdi.. Burda okuduklarima gore guzel bir deger
Kaç gün geçti canımTest falan yapmadım beklemedeyim ben haftasonunu beklicem sanırım test için.
İnşallah canım çok teşekkürler çok güzel anlatmışsın. Bu kadar gecikmezdi hiç, bu ay test yapmicam dedim bir hafta gecikmeden ama bakalım :)Yokki be yavrum o yüzden ihtimal vermedim yani
Canım adet ağrıları ile hamilelik belirtileri bende tamamiyle aynıydı hiçbir değişiklik yoktu. Farklı olarak yüzümde kabarcıklar şeklinde sivilceler çıktı,sol ve sağ kasığımda değişkenlik göstererek yanmalar ve ani batmalar oldu, göğüs uçlarım genişledi, baş ağrısı oldu zaman zaman ve erkenden uykum gelmeye başlamıştı adetimin son günlerine yaklaşırken. Adetim 2 gün geçince de zaten test yaptım direk çift çıktı. İnşallah sende hamilesindir ama sanki benim içime hamileymişsin gibi bi his doğdu
Daha geçmedi aslında en son 23 mart da adet olmuştum.Kaç gün geçti canım
Güzelliğinizden ve o çookk güzel gözlerinizden bakışınızdan anlıyorlardır canım. Bende anlarım genelde bilmiyorum ya sizde ayrı bir çekicilik var maşallah. Hatta Şebnem topuz var Azeri sanatçı gadasını alaram biliyorsundur bu aralar çok dinliyorum çok seviyorum gerçekten.Canım benim yaa o senin kalbinin tatlılığı kalbinin güzelliği güzelim
Evet çoğu türk azerileri seviyor buna çok mutlu oluyorum ben. İstanbula tatile gittiğimde baya iyi karşılandım hep güleryüz hep saygı gösterdiler bize. Ayrıca sokakta yürüdüğümde hiç konuşmadığım halde bile azeri olduğumu anlıyorlardı nerden anladıklarını hala da anlamış değilimama çok çok güzel bir hafta geçirdiğimi hatırlıyorum
Daha geçmedi aslında
Daha geçmedi aslında en son 23 mart da adet olmuştum.
34-35 gün sürdüğü oluyor.Kac gunde bir oluyorsun?
34-35 gün sürdüğü oluyor.
Kızlar değerim 738 çıktı iyimi
Hayiri olsun. Benim de 5 gun gecti adet tarihim. Kan testi hala yapmadm. Haftaya randevum var dua edin kizlar bana da.
Güzelliğinizden ve o çookk güzel gözlerinizden bakışınızdan anlıyorlardır canım. Bende anlarım genelde bilmiyorum ya sizde ayrı bir çekicilik var maşallah. Hatta Şebnem topuz var Azeri sanatçı gadasını alaram biliyorsundur bu aralar çok dinliyorum çok seviyorum gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?