Bundan daha büyük daha belirgin olursa patlarlar onlar
Eki Görüntüle 2139612 Kızlar çatlayacağım yahu ovulasyon testimin anlamı nedir? 17.gün kaşıkları ağrı ve batmalar vardı. Akıntım fazla idi. Bu sabah karın için daha rahat. Sizce ben tam yumurtladım mı acaba?
Yumurtlayali 1hafta oldu adetimin 19.gunu yumurtladim. Adetime 5 gün var test yaptım çıkmadı. Hiç belirti de yok. Aslında vardı kayboldu. İhtimal var mı ki beklesem mi
Sabah bitti o iş.
Bugun kesinlikle degerlendirilmeli bence.
Sabah bitti o iş.Değerlendirdik.
Efenim
İnş hanile olursunuz hayırlısıylaYumurtlayali 1hafta oldu adetimin 19.gunu yumurtladim. Adetime 5 gün var test yaptım çıkmadı. Hiç belirti de yok. Aslında vardı kayboldu. İhtimal var mı ki beklesem mi
Kalp atışında belki ikili kalp atışı duyulabilir. İnşaALLAH. Eşinin ya da senin gende varmı çoğul gebelik?
Bu ay biraz uzak kalayım dedim, beklemediğin anda olurmuş yaHenüz adet olmadım, arada ağrılarım oluyor, bekliyorum bakalım test de yapmadım daha bu ay canım, hayırlısı Sizi özledim bakmadan duramadım, yeni hamileler var çok sevindim, bize umut oluyorlar. Adet tarihi gelince ağrıları olmuş mı acaba hamişlerin, çok da ümitlenmek istemiyorum açıkçası.
Yokki be yavrum o yüzden ihtimal vermedim yani
Canım adet ağrıları ile hamilelik belirtileri bende tamamiyle aynıydı hiçbir değişiklik yoktu. Farklı olarak yüzümde kabarcıklar şeklinde sivilceler çıktı,sol ve sağ kasığımda değişkenlik göstererek yanmalar ve ani batmalar oldu, göğüs uçlarım genişledi, baş ağrısı oldu zaman zaman ve erkenden uykum gelmeye başlamıştı adetimin son günlerine yaklaşırken. Adetim 2 gün geçince de zaten test yaptım direk çift çıktı. İnşallah sende hamilesindir ama sanki benim içime hamileymişsin gibi bi his doğdu
Bugun catlamissa yarin da onemli
Kızlar değerim 738 çıktı iyimi
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım değerim iyimi senceHayiri olsun. Benim de 5 gun gecti adet tarihim. Kan testi hala yapmadm. Haftaya randevum var dua edin kizlar bana da.
Canim benim daha once gebeligim.olmasina ragmen ben ilk defa burda duydum degeri. Hic bilmiyorum ama 5 'in ustu hamilelik diye duymustum. Allah korusun yolunda olmayanbir sey olsa hastaneden soylerlerdi.. Burda okuduklarima gore guzel bir degerİnşallah hayırlı haberler alırsın canım değerim iyimi sence
Test falan yapmadım beklemedeyim ben haftasonunu beklicem sanırım test için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?