Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kalp atışında belki ikili kalp atışı duyulabilir. İnşaALLAH. Eşinin ya da senin gende varmı çoğul gebelik?

Yokki be yavrum o yüzden ihtimal vermedim yani

Canım adet ağrıları ile hamilelik belirtileri bende tamamiyle aynıydı hiçbir değişiklik yoktu. Farklı olarak yüzümde kabarcıklar şeklinde sivilceler çıktı,sol ve sağ kasığımda değişkenlik göstererek yanmalar ve ani batmalar oldu, göğüs uçlarım genişledi, baş ağrısı oldu zaman zaman ve erkenden uykum gelmeye başlamıştı adetimin son günlerine yaklaşırken. Adetim 2 gün geçince de zaten test yaptım direk çift çıktı. İnşallah sende hamilesindir ama sanki benim içime hamileymişsin gibi bi his doğdu

Olmasa olamıyo mu? Benim olsa şaşırmam baba tarafta babamın kendisinin ikizi varmış anne karnında yemiş onu
Anne tarafta da teyzemle dayım ikizler
Bence benim ikizim olur ya

İnşallah hayırlı haberler alırsın canım değerim iyimi sence
Canim benim daha once gebeligim.olmasina ragmen ben ilk defa burda duydum degeri. Hic bilmiyorum ama 5 'in ustu hamilelik diye duymustum. Allah korusun yolunda olmayanbir sey olsa hastaneden soylerlerdi.. Burda okuduklarima gore guzel bir deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…