Gebeliğe Hazırlık Adete 6 gün kala idrar gebelik testi pozitif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah 2 senedir bu haberi bekliyorum inşallah hamileyimdir... Peki kan testini yaptırmak için adet tarihimin geçmesini mi bekleyeyim

Reactions: H M
İnşallah 2 senedir bu haberi bekliyorum inşallah hamileyimdir... Peki kan testini yaptırmak için adet tarihimin geçmesini mi bekleyeyim
Bence az bekle yine test yap koyulaşma varsa kan vermeye git. Masallah inşallah doğduğu günleri de görürsünüz.

Bence az bekle yine test yap koyulaşma varsa kan vermeye git. Masallah inşallah doğduğu günleri de görürsünüz.
Aminnn inşallah, öyle yapayım o zaman zaten salı günü adet tarihim haftasonuda geçsin öyle yaptırırım ama içim içime sığmıyor heycandan sürekli test yapasım geliyor

Aminnn inşallah, öyle yapayım o zaman zaten salı günü adet tarihim haftasonuda geçsin öyle yaptırırım ama içim içime sığmıyor heycandan sürekli test yapasım geliyor
Yaa insan öyle oluyor ne güzel sevincler inşallah daha güzel günler görürsünüz

Bu testden onceki gun de çikmişdi ama pek belirgin değildi. Bu testi yaptjrdiğim gün kan verdim 19du sonucum. Adet gunumde 816
Bakalım dayanamadım demin acilde kan verdim sonuç ne çıkacak çok merak ediyorum

Kızlar sonucum çıkmış 11.62 adetime 5 gün var değer nasıl sizce?

Eklentiler

• Screenshot_20210311_181652.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 293
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…