Gebeliğe Hazırlık Adete 6 gün kala idrar gebelik testi pozitif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dimii yaa işte insanlar her kafasına eseni yazıyo zaten umutla bekliyorum görünce okuyunca acaba mı diye kuşkulanıyorum ama ben inanıyorum Allahın izniyle gelişecek

Hayır gecikmedi dediğim gibi erken döllenme olmuş benim oyle olmasa bukadar erken öğrenmezdim aynı şekil sizde.
Iyi gunler hanimlar aklima bjrsey takildi erken dollenme yasayan bir kac kisi olunca sormak istedim. Gec dollenmede bebek gelisimi geriden gelirmis peki erken dollenmedede onden gidiyor mu?

Malesef Regl oldum

Kızlar acıl cvb ıstıyorum ben subatın 6 sında test yapmıştım 0.200 cıktı doktor olabılırde plmayabılırde demıs sizce varmı hamılelık suan adete 5 qun var ama inanılmaz bel ağrısı mıde bulantısı kasık agrısı goguste sısılık uyku halsizlik var 10 qun öncesinden boyle oldum

Biraz daha geçsin bence test yapın bu şekilde belli olmaz bütün belirtiler adettede oluyor

Bnm ilk gebeligim 2 gün kala çıkmıştı ama geç döllenme olursa cikmiyormus
Anladım canım bende yarın gıdıp kan vercem bakalım çarşamba gunu sonuc cıkıcakmıs 1 qün beklıcem ınsallah gebeyımdır bu 2. Gebelık olucak varsa eger ama mıde bulantısı sabahları cok oluyo belım kasığım cok agrıyo

Hayrlisi hakkında bnmde 3 gün gecikme var 2 gündür test yapiyorm çok çok silik çıkıyor gibi ama koyulasmiyir

Hayrlisi hakkında bnmde 3 gün gecikme var 2 gündür test yapiyorm çok çok silik çıkıyor gibi ama koyulasmiyir
Belkı daha yenı döllenme olmuştur bazen geç döllenme olabılıyo canım hakkımızda haıyrlsı artık ama sızıntı gecıkmış olabılırda bebiş

Ovulasyon yaprsam var mı yok mu onda belli olur mu acaba
Benim Bat a 3 gün var. ovülasyon testlerim koyulaşıyor fakat 12 Şubatta silik çizgi ile öğrendim. hemen peşinden de erkene gebelik testlerinden yaptım. Erken gebelik daha net gösteriyor. Bu yaptıklarınız erken değilse bence bir de erken gebelik testi de yapabilirsiniz.

Erken gebelik testi adete 3 gün kala yapmıştım çıkmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…