Uykun gelecektir uyumaya dinlenmeye bak bulantın olursa da limon kokla kolonya falanBakalım ilerde beni neler bekliyor
Dimii yaa işte insanlar her kafasına eseni yazıyo zaten umutla bekliyorum görünce okuyunca acaba mı diye kuşkulanıyorum ama ben inanıyorum Allahın izniyle gelişecekYa o da nereden çikdi. Kim uydurdu Allah aşkina. Hangi bilime dayanarakk. Erken dollenme derken zate 13-14cu gun dollendiyse adete 4-5 gun kala çikmasi normal. Benim bir hafta once cikmişdi. 10 haftama girdim. Sonrasi ne olur bilemem ama her halde ne olacaksa da erken dollenmeye bağli olmuycakdir. Eğer yumurtanin dollenme kapasitesi olmasaydi zaten dollenmezdi. Lutfen olumsuz şeyler düşünme.
Öyle yaparım artıkUykun gelecektir uyumaya dinlenmeye bak bulantın olursa da limon kokla kolonya falan
Hayır gecikmedi dediğim gibi erken döllenme olmuş benim oyle olmasa bukadar erken öğrenmezdim aynı şekil sizde.Kan testi yaptırdığınızda adetiniz geçmişmiydi peki onu hatırlıyomusunuz
Iyi gunler hanimlar aklima bjrsey takildi erken dollenme yasayan bir kac kisi olunca sormak istedim. Gec dollenmede bebek gelisimi geriden gelirmis peki erken dollenmedede onden gidiyor mu?Hayır gecikmedi dediğim gibi erken döllenme olmuş benim oyle olmasa bukadar erken öğrenmezdim aynı şekil sizde.
Malesef Regl oldumO zaman istanbullu gelin vardıcuma günüydü akşam ilk yaptım silik çıktı sonra ertesi günü yine yaptım yine silik çıkınca kan vermeye gitmiştik eşimle canım 46.93 tü
Stres yapma ve kimsenin test sonuçlarıyla kendininkini kıyaslama hamilesin bu mutluluğu doyasıya yaşamaya bak mucizenin büyüdüğünü zevkle seyret
Birde benim değerim çok hızlı yükseldi cumartesi kan verdiğimde 46.93 tü pazartesi verdiğimde 126 lardaydı sonra ise 3 gün sonrası 3600 lerdeydi
Malesef Regl oldum
Biraz daha geçsin bence test yapın bu şekilde belli olmaz bütün belirtiler adettede oluyorKızlar acıl cvb ıstıyorum ben subatın 6 sında test yapmıştım 0.200 cıktı doktor olabılırde plmayabılırde demıs sizce varmı hamılelık suan adete 5 qun var ama inanılmaz bel ağrısı mıde bulantısı kasık agrısı goguste sısılık uyku halsizlik var 10 qun öncesinden boyle oldum
Tamam saolun bakalım eşıme dedım idrar testı yapıyım 5 qün var adete 2 3 qün kala yapsam cıkar heraldeBiraz daha geçsin bence test yapın bu şekilde belli olmaz bütün belirtiler adettede oluyor
Bnm ilk gebeligim 2 gün kala çıkmıştı ama geç döllenme olursa cikmiyormusTamam saolun bakalım eşıme dedım idrar testı yapıyım 5 qün var adete 2 3 qün kala yapsam cıkar heralde
Anladım canım bende yarın gıdıp kan vercem bakalım çarşamba gunu sonuc cıkıcakmıs 1 qün beklıcem ınsallah gebeyımdır bu 2. Gebelık olucak varsa eger ama mıde bulantısı sabahları cok oluyo belım kasığım cok agrıyoBnm ilk gebeligim 2 gün kala çıkmıştı ama geç döllenme olursa cikmiyormus
Hayrlisi hakkında bnmde 3 gün gecikme var 2 gündür test yapiyorm çok çok silik çıkıyor gibi ama koyulasmiyirAnladım canım bende yarın gıdıp kan vercem bakalım çarşamba gunu sonuc cıkıcakmıs 1 qün beklıcem ınsallah gebeyımdır bu 2. Gebelık olucak varsa eger ama mıde bulantısı sabahları cok oluyo belım kasığım cok agrıyo
Belkı daha yenı döllenme olmuştur bazen geç döllenme olabılıyo canım hakkımızda haıyrlsı artık ama sızıntı gecıkmış olabılırda bebişHayrlisi hakkında bnmde 3 gün gecikme var 2 gündür test yapiyorm çok çok silik çıkıyor gibi ama koyulasmiyir
3 gün gecikme olunca belli olur diye dusunmustumBelkı daha yenı döllenme olmuştur bazen geç döllenme olabılıyo canım hakkımızda haıyrlsı artık ama sızıntı gecıkmış olabılırda bebiş
Cok sülük duruyo canım kan testı vermedinmı versen tam net bellı olur3 gün gecikme olunca belli olur diye dusunmustum
Koyulasmayinca vermeyi korkuyormCok sülük duruyo canım kan testı vermedinmı versen tam net bellı olur
Ovulasyon yaprsam var mı yok mu onda belli olur mu acabaCok sülük duruyo canım kan testı vermedinmı versen tam net bellı olur
Benim Bat a 3 gün var. ovülasyon testlerim koyulaşıyor fakat 12 Şubatta silik çizgi ile öğrendim. hemen peşinden de erkene gebelik testlerinden yaptım. Erken gebelik daha net gösteriyor. Bu yaptıklarınız erken değilse bence bir de erken gebelik testi de yapabilirsiniz.Ovulasyon yaprsam var mı yok mu onda belli olur mu acaba
Erken gebelik testi adete 3 gün kala yapmıştım çıkmamıştıBenim Bat a 3 gün var. ovülasyon testlerim koyulaşıyor fakat 12 Şubatta silik çizgi ile öğrendim. hemen peşinden de erkene gebelik testlerinden yaptım. Erken gebelik daha net gösteriyor. Bu yaptıklarınız erken değilse bence bir de erken gebelik testi de yapabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?