Sonuç çıktı beta hcg 11.62Iyi olucak InsaAllahhaber verirsin olur mu?
Siizn değeriniz kaç çıkmıştı ben bugün baktırdım 11.62 düşük mü acabaErken döllenme bebesibenım gibi.
Hayirli olsunn tebrikler. Var işte. Tekrarlarsi artişi izlemek için. 1500u geçince de kese için gidersin. Zaten doktorun soyliycekdirSonuç çıktı beta hcg 11.62
Evet var olarak çıktı ama burda bi kaç kişi erken döllenmede kimyasal gebelik oluyo falan yazmışlar korkuyorum.. Tek değişik belirtim gögüslerime dokundukça acıyo o kadarHayirli olsunn tebrikler. Var işte. Tekrarlarsi artişi izlemek için. 1500u geçince de kese için gidersin. Zaten doktorun soyliycekdir
Sonucum çıktı beta hcg 11.62Geçen bir arkadaşda da ayni sorun vardi. Bir turlu çikmadi sonuc sabredin çikar herhalde
Ben hemen yaptırmadım kan testi oyuzden vereceğim cevap yanıltmasın sizi kac gun kala yaptım bilmiyorum ama 120 idi ama regl 8 gun kala teste cıktı benim deSiizn değeriniz kaç çıkmıştı ben bugün baktırdım 11.62 düşük mü acaba
Kan testi yaptırdığınızda adetiniz geçmişmiydi peki onu hatırlıyomusunuzBen hemen yaptırmadım kan testi oyuzden vereceğim cevap yanıltmasın sizi kac gun kala yaptım bilmiyorum ama 120 idi ama regl 8 gun kala teste cıktı benim de
Adetime 7-8 gün varken öğrendim idrarımı damlatmamla ikinci çizgi silik çıktı ki bulantılarım başlamıştıAdetime 6 gün var test 5 dk içinde pozitif çıktı bu kadar erken şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı? Sizce hamilemiyim. Eki Görüntüle 2799410
Kan testini ne zaman yaptırmıştınız değeriniz kaç çıkmıştı ben bugün yaptırdım 5 gün var adetime 11.62 çıktıAdetime 7-8 gün varken öğrendim idrarımı damlatmamla ikinci çizgi silik çıktı ki bulantılarım başlamıştı
Hayırlı olsun
Bence telaş yapmayın değerinize göre hamilesiniz ama isterseniz 3gün sonra tekrar baktırın değer gittikçe 2 katı olursa yolunda demektirKan testini ne zaman yaptırmıştınız değeriniz kaç çıkmıştı ben bugün yaptırdım 5 gün var adetime 11.62 çıktı
O zaman istanbullu gelin vardıKan testini ne zaman yaptırmıştınız değeriniz kaç çıkmıştı ben bugün yaptırdım 5 gün var adetime 11.62 çıktı
P. Tesi tekrar baktırıcam bakalım ne çıkacak inşallah artarBence telaş yapmayın değerinize göre hamilesiniz ama isterseniz 3gün sonra tekrar baktırın değer gittikçe 2 katı olursa yolunda demektir
İnşallah biraz düşük çıkıcanca moralim bozuldu ama Allahın izniyle bende mucizeme kavuşacağım biliyorumO zaman istanbullu gelin vardıcuma günüydü akşam ilk yaptım silik çıktı sonra ertesi günü yine yaptım yine silik çıkınca kan vermeye gitmiştik eşimle canım 46.93 tü
Stres yapma ve kimsenin test sonuçlarıyla kendininkini kıyaslama hamilesin bu mutluluğu doyasıya yaşamaya bak mucizenin büyüdüğünü zevkle seyret
Canın ne çekiyorsa ye dışardan yememeye çalış ve sağ Salim mutlulukla mucizene kavuşİnşallah biraz düşük çıkıcanca moralim bozuldu ama Allahın izniyle bende mucizeme kavuşacağım biliyorum
Valla şuan öyle bir durumum yok sadece gögüslerime dokundukça acıyo o kadarCanın ne çekiyorsa ye dışardan yememeye çalış ve sağ Salim mutlulukla mucizene kavuş
Bende hiç ağrı olmamıştı sadece ayaklarım çok ağırmıştı ağlayacak kadarValla şuan öyle bir durumum yok sadece gögüslerime dokundukça acıyo o kadar
Stresten kaçının şuanki duruma adapte olun herşey yolunda gider inşAllahP. Tesi tekrar baktırıcam bakalım ne çıkacak inşallah artar
Ya o da nereden çikdi. Kim uydurdu Allah aşkina. Hangi bilime dayanarakk. Erken dollenme derken zate 13-14cu gun dollendiyse adete 4-5 gun kala çikmasi normal. Benim bir hafta once cikmişdi. 10 haftama girdim. Sonrasi ne olur bilemem ama her halde ne olacaksa da erken dollenmeye bağli olmuycakdir. Eğer yumurtanin dollenme kapasitesi olmasaydi zaten dollenmezdi. Lutfen olumsuz şeyler düşünme.Evet var olarak çıktı ama burda bi kaç kişi erken döllenmede kimyasal gebelik oluyo falan yazmışlar korkuyorum.. Tek değişik belirtim gögüslerime dokundukça acıyo o kadar
Bakalım ilerde beni neler bekliyorBende hiç ağrı olmamıştı sadece ayaklarım çok ağırmıştı ağlayacak kadar
Aminn inşallahStresten kaçının şuanki duruma adapte olun herşey yolunda gider inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?