Gebeliğe Hazırlık Adete 6 gün kala idrar gebelik testi pozitif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirli olsunn tebrikler. Var işte. Tekrarlarsi artişi izlemek için. 1500u geçince de kese için gidersin. Zaten doktorun soyliycekdir
Evet var olarak çıktı ama burda bi kaç kişi erken döllenmede kimyasal gebelik oluyo falan yazmışlar korkuyorum.. Tek değişik belirtim gögüslerime dokundukça acıyo o kadar

Siizn değeriniz kaç çıkmıştı ben bugün baktırdım 11.62 düşük mü acaba
Ben hemen yaptırmadım kan testi oyuzden vereceğim cevap yanıltmasın sizi kac gun kala yaptım bilmiyorum ama 120 idi ama regl 8 gun kala teste cıktı benim de

Ben hemen yaptırmadım kan testi oyuzden vereceğim cevap yanıltmasın sizi kac gun kala yaptım bilmiyorum ama 120 idi ama regl 8 gun kala teste cıktı benim de
Kan testi yaptırdığınızda adetiniz geçmişmiydi peki onu hatırlıyomusunuz

Adetime 6 gün var test 5 dk içinde pozitif çıktı bu kadar erken şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı? Sizce hamilemiyim. Eki Görüntüle 2799410
Adetime 7-8 gün varken öğrendim idrarımı damlatmamla ikinci çizgi silik çıktı ki bulantılarım başlamıştı
Hayırlı olsun

Adetime 7-8 gün varken öğrendim idrarımı damlatmamla ikinci çizgi silik çıktı ki bulantılarım başlamıştı
Hayırlı olsun
Kan testini ne zaman yaptırmıştınız değeriniz kaç çıkmıştı ben bugün yaptırdım 5 gün var adetime 11.62 çıktı

Kan testini ne zaman yaptırmıştınız değeriniz kaç çıkmıştı ben bugün yaptırdım 5 gün var adetime 11.62 çıktı
Bence telaş yapmayın değerinize göre hamilesiniz ama isterseniz 3gün sonra tekrar baktırın değer gittikçe 2 katı olursa yolunda demektir

O zaman istanbullu gelin vardı cuma günüydü akşam ilk yaptım silik çıktı sonra ertesi günü yine yaptım yine silik çıkınca kan vermeye gitmiştik eşimle canım 46.93 tü
Stres yapma ve kimsenin test sonuçlarıyla kendininkini kıyaslama hamilesin bu mutluluğu doyasıya yaşamaya bak mucizenin büyüdüğünü zevkle seyret
Birde benim değerim çok hızlı yükseldi cumartesi kan verdiğimde 46.93 tü pazartesi verdiğimde 126 lardaydı sonra ise 3 gün sonrası 3600 lerdeydi

İnşallah biraz düşük çıkıcanca moralim bozuldu ama Allahın izniyle bende mucizeme kavuşacağım biliyorum

İnşallah biraz düşük çıkıcanca moralim bozuldu ama Allahın izniyle bende mucizeme kavuşacağım biliyorum
Canın ne çekiyorsa ye dışardan yememeye çalış ve sağ Salim mutlulukla mucizene kavuş

Evet var olarak çıktı ama burda bi kaç kişi erken döllenmede kimyasal gebelik oluyo falan yazmışlar korkuyorum.. Tek değişik belirtim gögüslerime dokundukça acıyo o kadar
Ya o da nereden çikdi. Kim uydurdu Allah aşkina. Hangi bilime dayanarakk. Erken dollenme derken zate 13-14cu gun dollendiyse adete 4-5 gun kala çikmasi normal. Benim bir hafta once cikmişdi. 10 haftama girdim. Sonrasi ne olur bilemem ama her halde ne olacaksa da erken dollenmeye bağli olmuycakdir. Eğer yumurtanin dollenme kapasitesi olmasaydi zaten dollenmezdi. Lutfen olumsuz şeyler düşünme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…