Evet canım pozitif görünüyor.Yarın bence bir kan verin lekelenmeler içinde belki doktorunuz ilaç başlar inşAllah sağlıklı olurrKızlar selam, ben ocakta bir kimyasal geçirdim yine böyle silik gördüm bugün adetime 6 gün kala kahrevengi pembe lekenlenmeler olunca test aldım yine silik çıktı lekelenme az oldu geçti ama karın kasik ağrım var. Yine kimyasal yaşamaktan korkuyorum bakar mısınız testime
Teşekkür ederim bekleyeyim o zaman bir kaç gün dahaSilik çizgi görünüyor ama bence âdetin geçmesini bekleyin. Bundan kimyasal mi değil mi anlaşılmaz. Âdet tarihinden birkaç gün sonra normal test yapın. Bu erken gebelik herhalde. Umarım gebelik vardır.
Teşekkür ederim canım inşallah vardırEvet canım pozitif görünüyor.Yarın bence bir kan verin lekelenmeler içinde belki doktorunuz ilaç başlar inşAllah sağlıklı olurr
Stres yapma canım bizler kötü düşündükçe başımıza geliyor herşey gönlünce olsunTeşekkür ederim canım inşallah vardır
Daha önceki gebeliğimde de ilk 3 ay kullanmıştım progesteron. Pazartesi için randevu aldım doktoruma bakalım kısmet
Haklısın canım bu sefer iyi düşünüyorum bende teşekkür ederimStres yapma canım bizler kötü düşündükçe başımıza geliyor herşey gönlünce olsun
Bence testi tekrar edin en son yaptığınıza biraz fazla idrar damlatmıssiniz,dağılmış.Dilediginiz gibi sonuçlanır inşallahMerhaba bir sorum olacak acaba yaşayan var mı. Adet olmam gereken günün 4 üncü günü şuan olmadım ayrıca geçen hafta yaptığım gebelik testi çantamdaydı test silik cizgi ile pozitif gibi bugün de sabah yaptım oda baya belirgin kan tahlili verdim 1.20 cikti akşam tekrar test aldım onda hala bir sonuç yok ne dusunuyorsunuz mavi li olan geçen hafta ki beyaz olan bugunki gerçekten kafam karıştı
6 gün varken böyle çıkması normal,inşallah test yanıltmaz olumlu sonuçlanırKızlar selam, ben ocakta bir kimyasal geçirdim yine böyle silik gördüm bugün adetime 6 gün kala kahrevengi pembe lekenlenmeler olunca test aldım yine silik çıktı lekelenme az oldu geçti ama karın kasik ağrım var. Yine kimyasal yaşamaktan korkuyorum bakar mısınız testime
Var gibi görünüyor birde adet gunu yapinKızlar selam, ben ocakta bir kimyasal geçirdim yine böyle silik gördüm bugün adetime 6 gün kala kahrevengi pembe lekenlenmeler olunca test aldım yine silik çıktı lekelenme az oldu geçti ama karın kasik ağrım var. Yine kimyasal yaşamaktan korkuyorum bakar mısınız testime
İnşallah canım teşekkür ederim6 gün varken böyle çıkması normal,inşallah test yanıltmaz olumlu sonuçlanır
Tamam canım teşekkür ederimVar gibi görünüyor birde adet gunu yapin
yerlesme kanamasi olabilir bikac damla kahve leke gibi oluyor bikac gun sonra yine yapin koyulasirsa pozitiftir isnAllah hamilesinizdieKızlar selam, ben ocakta bir kimyasal geçirdim yine böyle silik gördüm bugün adetime 6 gün kala kahrevengi pembe lekenlenmeler olunca test aldım yine silik çıktı lekelenme az oldu geçti ama karın kasik ağrım var. Yine kimyasal yaşamaktan korkuyorum bakar mısınız testime
İnan bende senin gibi dusunuyodum Aralık'ta kimyasal yaşadım bu ay tekrar hamile kaldm adete 2 gün kala çok silik öğrendim heralde yine kimyasal dedim 2 gün sonra tekrar yaptm test bu defa daha koyuydu beta artışı vardı yani. Ama kese görmeden yine de rahat edemiycektm dün doktora gittim gecikmenin 8. Günü çok şükür keseyi gorduk:) güzel düşün güzel olsun sakın içine kötülük düşürme herşey olacağına variyoKızlar selam, ben ocakta bir kimyasal geçirdim yine böyle silik gördüm bugün adetime 6 gün kala kahrevengi pembe lekenlenmeler olunca test aldım yine silik çıktı lekelenme az oldu geçti ama karın kasik ağrım var. Yine kimyasal yaşamaktan korkuyorum bakar mısınız testime
Evet çok az geldi bitti iki gündür yok yarın adete iki gün kalacak sabah test alıp yapacağm inşallah vardıryerlesme kanamasi olabilir bikac damla kahve leke gibi oluyor bikac gun sonra yine yapin koyulasirsa pozitiftir isnAllah hamilesinizdie
Çok sevindim senin adına canım inşallah bende alırım güzel haberler olumlu düşünüyorum bu sefer hayırlısı olsunİnan bende senin gibi dusunuyodum Aralık'ta kimyasal yaşadım bu ay tekrar hamile kaldm adete 2 gün kala çok silik öğrendim heralde yine kimyasal dedim 2 gün sonra tekrar yaptm test bu defa daha koyuydu beta artışı vardı yani. Ama kese görmeden yine de rahat edemiycektm dün doktora gittim gecikmenin 8. Günü çok şükür keseyi gorduk:) güzel düşün güzel olsun sakın içine kötülük düşürme herşey olacağına variyo
Annenin içine dogarmis:) bende olumlu hissettm olumlu ilerliyo süreç. İnşallah hayırlısı olur senin için deÇok sevindim senin adına canım inşallah bende alırım güzel haberler olumlu düşünüyorum bu sefer hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?