Gebeliğe Hazırlık Adete 6 gün kala silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Egegege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
95
105
43
35
Kızlar selam, ben ocakta bir kimyasal geçirdim yine böyle silik gördüm bugün adetime 6 gün kala kahrevengi pembe lekenlenmeler olunca test aldım yine silik çıktı lekelenme az oldu geçti ama karın kasik ağrım var. Yine kimyasal yaşamaktan korkuyorum bakar mısınız testime

Eklentiler

• IMG_20220325_020548.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 1.020
Silik çizgi görünüyor ama bence âdetin geçmesini bekleyin. Bundan kimyasal mi değil mi anlaşılmaz. Âdet tarihinden birkaç gün sonra normal test yapın. Bu erken gebelik herhalde. Umarım gebelik vardır.

Evet canım pozitif görünüyor.Yarın bence bir kan verin lekelenmeler içinde belki doktorunuz ilaç başlar inşAllah sağlıklı olurr

Silik çizgi görünüyor ama bence âdetin geçmesini bekleyin. Bundan kimyasal mi değil mi anlaşılmaz. Âdet tarihinden birkaç gün sonra normal test yapın. Bu erken gebelik herhalde. Umarım gebelik vardır.
Teşekkür ederim bekleyeyim o zaman bir kaç gün daha

Evet canım pozitif görünüyor.Yarın bence bir kan verin lekelenmeler içinde belki doktorunuz ilaç başlar inşAllah sağlıklı olurr
Teşekkür ederim canım inşallah vardır
Daha önceki gebeliğimde de ilk 3 ay kullanmıştım progesteron. Pazartesi için randevu aldım doktoruma bakalım kısmet

Teşekkür ederim canım inşallah vardır
Daha önceki gebeliğimde de ilk 3 ay kullanmıştım progesteron. Pazartesi için randevu aldım doktoruma bakalım kısmet
Stres yapma canım bizler kötü düşündükçe başımıza geliyor herşey gönlünce olsun

Merhaba bir sorum olacak acaba yaşayan var mı. Adet olmam gereken günün 4 üncü günü şuan olmadım ayrıca geçen hafta yaptığım gebelik testi çantamdaydı test silik cizgi ile pozitif gibi bugün de sabah yaptım oda baya belirgin kan tahlili verdim 1.20 cikti akşam tekrar test aldım onda hala bir sonuç yok ne dusunuyorsunuz mavi li olan geçen hafta ki beyaz olan bugunki gerçekten kafam karıştı

Eklentiler

• IMG-20220324-WA0015.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 771
  • IMG-20220324-WA0014.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 661
Bence testi tekrar edin en son yaptığınıza biraz fazla idrar damlatmıssiniz,dağılmış.Dilediginiz gibi sonuçlanır inşallah

6 gün varken böyle çıkması normal,inşallah test yanıltmaz olumlu sonuçlanır

Var gibi görünüyor birde adet gunu yapin

yerlesme kanamasi olabilir bikac damla kahve leke gibi oluyor bikac gun sonra yine yapin koyulasirsa pozitiftir isnAllah hamilesinizdie

İnan bende senin gibi dusunuyodum Aralık'ta kimyasal yaşadım bu ay tekrar hamile kaldm adete 2 gün kala çok silik öğrendim heralde yine kimyasal dedim 2 gün sonra tekrar yaptm test bu defa daha koyuydu beta artışı vardı yani. Ama kese görmeden yine de rahat edemiycektm dün doktora gittim gecikmenin 8. Günü çok şükür keseyi gorduk:) güzel düşün güzel olsun sakın içine kötülük düşürme herşey olacağına variyo

yerlesme kanamasi olabilir bikac damla kahve leke gibi oluyor bikac gun sonra yine yapin koyulasirsa pozitiftir isnAllah hamilesinizdie
Evet çok az geldi bitti iki gündür yok yarın adete iki gün kalacak sabah test alıp yapacağm inşallah vardır

Çok sevindim senin adına canım inşallah bende alırım güzel haberler olumlu düşünüyorum bu sefer hayırlısı olsun

İki gün kaldı regle bu sabah artımed kaset test aldım 30 saniye içinde belirdi ama silik gibi yine sanki kizlar

Eklentiler

• IMG_20220328_103407.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 518
Birde benim uygulama yüklü ama her ay bir iki gün erken oluyor tiroid hastasıyım yani bugün bat olarak baz aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…