- 10 Ocak 2022
- 1.041
- 293
- 43
- 26
Aaa baya koyu çıkmış bu şekilde kimyasal olmazzİki gün kaldı regle bu sabah artımed kaset test aldım 30 saniye içinde belirdi ama silik gibi yine sanki kizlar
Bir gün sonrasında beta vermiştim 504 çıktıAaa baya koyu çıkmış bu şekilde kimyasal olmazzson durumun ne oldu
Baya yüksek çıkmış erken döllenme oldu sanırımBir gün sonrasında beta vermiştim 504 çıktıdoktora gidemedim henüz
SanırımBaya yüksek çıkmış erken döllenme oldu sanırım
Teşekkür ederim canım, hayır sadece uygulamadan takip etmiştimEgege tebrik ederim canım ovulasyon mu kullanmıştın
Teşekkür ederim canım, hayır sadece uygulamadan takip etmiştim
Merhaba hayırlı olsun öncelikle bende şubatta kimyasal geçirdim korkuyorum bidaha yaşar miyim diye merak ettigim şey kimyasalda 2 katı düzenli artış oluyor muydu sizinTeşekkür ederim canım, hayır sadece uygulamadan takip etmiştim
Merhaba teşekkür ederim, yok bir kez bakıldı beta düşüktü bir kaç gün içinde düşer dedi doktorum düştü de. Korkmayın tekrarlayarak diye bişey yokMerhaba hayırlı olsun öncelikle bende şubatta kimyasal geçirdim korkuyorum bidaha yaşar miyim diye merak ettigim şey kimyasalda 2 katı düzenli artış oluyor muydu sizin
İnsallah teşekkür ederimMerhaba teşekkür ederim, yok bir kez bakıldı beta düşüktü bir kaç gün içinde düşer dedi doktorum düştü de. Korkmayın tekrarlayarak diye bişey yok
İnşallah isteyen herkese allah verir bende beklemedeyim şubatta geçirdim ilaçla hamile kalabiliyorum 3 te 2 kez kaldim bu 4.kullanişim inşallah sağlıklı olur bu kezMerhaba ben gece ay kimyasal geçirdim değerim ilk düşüktü 5.96 sonra iki gün sonra 10.6 oldu sonra kanamam başladı sonra beta düştü bu ay tekrar deniyoruz inaallah sağlıklı bı gebelik olur
Bende sadece ilaçla hamile kalabilirim oğlumda femara kullandım şimdi dokuz on aydır denedik olmadı yine femarayla başladım ikinci ayimda kimyasal oldu inşallah rabbim yüzümüze gülsün bu sefer sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.İnşallah isteyen herkese allah verir bende beklemedeyim şubatta geçirdim ilaçla hamile kalabiliyorum 3 te 2 kez kaldim bu 4.kullanişim inşallah sağlıklı olur bu kez
İkisinde kimyasalmiydiİnşallah isteyen herkese allah verir bende beklemedeyim şubatta geçirdim ilaçla hamile kalabiliyorum 3 te 2 kez kaldim bu 4.kullanişim inşallah sağlıklı olur bu kez
Evet femara kullaniyorum bende ilk dış gebelik 2. Boş geçti 3. Kimyasal bu 4. Kullanışımİkisinde kimyasalmiydi
Pko varmiş bende sizin sorun var miydi ?İkisinde kimyasalmiydi
Hepimizin sorunu aynı bendede pko var herşeyi yaptık rahim filmleri bitkisel ilaçlar aklına ne geliyorsa femara artı çatlatma iğnesi dört ay falan yaptık sonra doktorum aşılama yada tüp bebek önerdi bende tam dedim artık olmuyor tüp bebek olsun tedaviye ara verelim para biriktirelim dedim tedaviyi bıraktığım o ay evde beş tane femara hap kalmis gelişi güzel içtim atilmasin die o ay hamile kaldım oğlum oldu inşallah şimdide öyle olurPko varmiş bende sizin sorun var miydi ?
Valla bende evde vardi cesaret edemedim içmeye doktor kontrolunde kullandim hep bu ay doktoru değiştirdim kontrole geç çagırdi tabi benim yumurta 36 mm olmuş çatlatma veremem dedi 16mm var ayni tarafta sağda çatlasin diye hayıt suyu içtim ilk kullandigimda hayit suyu icmiştim çatlamiştu bunda çatlamayinca hemen ictimeye başladim insallah 16mm olan olur ama bu ayda ümidim yokHepimizin sorunu aynı bendede pko var herşeyi yaptık rahim filmleri bitkisel ilaçlar aklına ne geliyorsa femara artı çatlatma iğnesi dört ay falan yaptık sonra doktorum aşılama yada tüp bebek önerdi bende tam dedim artık olmuyor tüp bebek olsun tedaviye ara verelim para biriktirelim dedim tedaviyi bıraktığım o ay evde beş tane femara hap kalmis gelişi güzel içtim atilmasin die o ay hamile kaldım oğlum oldu inşallah şimdide öyle olur
Canım ben simdikini tek başıma kullanıyorum bir iki kere gittim doktora benimde hep solda tek yumurta oluşuyor başka olmuyor iki üç tane oluyor ama 14 mm 15 mm kalıyor .Valla bende evde vardi cesaret edemedim içmeye doktor kontrolunde kullandim hep bu ay doktoru değiştirdim kontrole geç çagırdi tabi benim yumurta 36 mm olmuş çatlatma veremem dedi 16mm var ayni tarafta sağda çatlasin diye hayıt suyu içtim ilk kullandigimda hayit suyu icmiştim çatlamiştu bunda çatlamayinca hemen ictimeye başladim insallah 16mm olan olur ama bu ayda ümidim yokçok yıpratıcı gerçekten herkese allah yardim etsin bu arada sizde mi hep tek ayni yumurtadan yumurtluyorsunuz benim 4 aydır sağdan solda tık yok
Sanırım pko çok etkiliyorCanım ben simdikini tek başıma kullanıyorum bir iki kere gittim doktora benimde hep solda tek yumurta oluşuyor başka olmuyor iki üç tane oluyor ama 14 mm 15 mm kalıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?