- 13 Mart 2017
- 902
- 4.064
- 113
- 32
Evet pko başlı başına bir sorun olsun tek yumurta yeter önemli olan sağlıkli yumurta olmasiSanırım pko çok etkiliyor
Merhaba bisey sorabilirmiyim gelişi güzel ictim femarayi demişsiniz adetin kacinci günü tahminen böyle bisey yaptiniz? Bende klomen 3 kere denedim catliyo büyüyor döllenmiyo pko varHepimizin sorunu aynı bendede pko var herşeyi yaptık rahim filmleri bitkisel ilaçlar aklına ne geliyorsa femara artı çatlatma iğnesi dört ay falan yaptık sonra doktorum aşılama yada tüp bebek önerdi bende tam dedim artık olmuyor tüp bebek olsun tedaviye ara verelim para biriktirelim dedim tedaviyi bıraktığım o ay evde beş tane femara hap kalmis gelişi güzel içtim atilmasin die o ay hamile kaldım oğlum oldu inşallah şimdide öyle olur
Valla inan adetin kaçıncı günü hatırlamıyorum ama bitimine yakındı her gün birer tane içtimMerhaba bisey sorabilirmiyim gelişi güzel ictim femarayi demişsiniz adetin kacinci günü tahminen böyle bisey yaptiniz? Bende klomen 3 kere denedim catliyo büyüyor döllenmiyo pko var
Şimdide femarayla hamile kaldım ama sağlıksız bı gebelik oldu kürtaj oldum hala hastanedeyimValla inan adetin kaçıncı günü hatırlamıyorum ama bitimine yakındı her gün birer tane içtim
Canım rabbim şifa versinŞimdide femarayla hamile kaldım ama sağlıksız bı gebelik oldu kürtaj oldum hala hastanedeyim
Anladimm bende klomen aliyodum bu ay ara verdim senin gibi yapayim bari gözüm kesince atayim birertaneValla inan adetin kaçıncı günü hatırlamıyorum ama bitimine yakındı her gün birer tane içtim
İnşallah olur dualarım seninle benim öyle olmuştuAnladimm bende klomen aliyodum bu ay ara verdim senin gibi yapayim bari gözüm kesince atayim birertane
Doktor korunun demedimi acabaMerhaba arkadaşlar benim 6 haftalık gebeliğim sonlandırıldı bhcg 30000lerdeydi 6 gün sonra bakıldı 1500cikmisti. Aradan 15 gün gecti 1500 çıktıktan sonra hala testlerim pozitif çıkıyor 1kere 17. Gün Korunmasiz ilişki oldu o kadar. Şu an kürtajın 23.gunu .ekte size fotoğraf paylaşıyorum sabah idrari değil
HayırDoktor korunun demedimi acaba
Gebelik var gibi duruyoDoktor korunun demedimi acaba
Sağlıksız gebelikmiydi
Amin inşallahCanım rabbim şifa versin
Insallah canimİnşallah olur dualarım seninle benim öyle olmuştu
Kurtajdaki değer sifirlanmadan hasta olamazsın canım hasta olamadanda hamile kalmazsın benceArkadaşlar bhcg hamile kalınsa bile kurtajdaki değer sıfırlanır mi acaba? Mesela hamileyim yeni hamile kaldim eski deegrim 100 se yeni hamilelikte o değer sıfırlanır mi yine de eski gebelik sonuçta bugün yaptığımda dünkü kadar net çıkmadı çünkü.
Hayırlısı olsun parça falan kalmasında demek daha sifirlanmamis değerlerim yeni sıfırlanıyorKurtajdaki değer sifirlanmadan hasta olamazsın canım hasta olamadanda hamile kalmazsın bence
Evet kürtajı ne gün olmuştum ben ayın 9 da oldum iğne oldum ve hala değerim 349Hayırlısı olsun parça falan kalmasında demek daha sifirlanmamis değerlerim yeni sıfırlanıyor
Evet kürtajı ne gün olmuştum ben ayın 9 da oldum iğne oldum ve hala değerim 349
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?