1.20 takip edilmesi gereken bir değer. Geç döllenme olmuş olabilir. Testlerle takip edin gecikme yaşarsanız 1 hafta kadar bekleyip kan verin kesin sonuç için.Merhaba kızlar adete 7 gün kala silik çizgi gordum sonra testi hep tekrarladim silikti sonra 5 gün kala kan verdim beta 1. 20 çıktı. Gebelik olmuyor mu peki neden silik çıkıyor hep farklı erken gebelik testleriyle denedim bide yardımcı olacak varsa sevinirim ...
Bende adetime 3 gun kala beta 26 çıkmış
Sizin ki bence yine iyi olur demi. Bildiğim kadarıyla benim adete 5 gün kala yaptım bu değer çıktı aslında umudumu kestim ama neden silik çıktı onu anlamadım farklı markalarda denedim yani yanlış belki diyeBende adetime 3 gun kala beta 26 çıkmıştı
Valla üç farklı testte pozitif çıkması bence de çok ilginç. Rahme tutunuyor olabilir mi acaba ya. Yarın bi daha mı kan versenizSizin ki bence yine iyi olur demi. Bildiğim kadarıyla benim adete 5 gün kala yaptım bu değer çıktı aslında umudumu kestim ama neden silik çıktı onu anlamadım farklı markalarda denedim yani yanlış belki diye
Adetimin gecmesini bekleyim diyorum cumartesi adet olmam gerekiyor olmazsa yrn bı farklı test ile deneyim tekrarValla üç farklı testte pozitif çıkması bence de çok ilginç. Rahme tutunuyor olabilir mi acaba ya. Yarın bi daha mı kan verseniz
Buda hâlâ şans var demekasyakarabey doktor yok görünüyor dedi sizin dediğiniz gibi 1 haftaya kadar adet olmazsan tekrar beta veririsn dedi şuan adetime 3 gün var galiba
Hadi hayırlı haberler insallah. Bize de haber edinAdetimin gecmesini bekleyim diyorum cumartesi adet olmam gerekiyor olmazsa yrn bı farklı test ile deneyim tekrar
Yaa inşallah vardırBuda hâlâ şans var demek
Umarım güzel haber veririm teşekkür ederim dua edin. Rabbim isteyen herkese nasip inşallahHadi hayırlı haberler insallah. Bize de haber edin
Beklemek çok zor biliyorum ama 1 hafta sıkın dişinizi kimyasal riski de ortadan kalmış olur sağlıkla hayırla sonuçlansın inşallahYaa inşallah vardır
İki tanesi days doctor bı tanesi vula life diye markaMarkalar neler
Teşekkür ederimBeklemek çok zor biliyorum ama 1 hafta sıkın dişinizi kimyasal riski de ortadan kalmış olur sağlıkla hayırla sonuçlansın inşallah
Rica ederimTeşekkür ederim
Yaaa öyle mi diyorsunuz farklı bı markada denedim aslında pembe Kapaklı olan oda silikti5 tane days doctor erken gebelik testi yaptım hepsi silik cizgili cikti ama hamile degilim days doctor artımed nimo markalara güvenmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?