- 19 Eylül 2022
- 26
- 9
- 1
- 29
- Konu Sahibi Lahya hapsi
-
Boyle bir mesaj bekliyordum işte :) insallah benimki de pozitif cikar adet gecince tekrar test yapicam umarim tutunur bebişcanım çok erken yapmışsın ya,ben yumurtlamadan 10 ğün sonra yaptım nagatifti,1 hafta sonra çıktı pozitif
Benim mi? Evet kuzum Allah nasip ederse ilk olacak. Bekleyen herkese hayırlı, akıllı, sağlıklı evlat versin Allahım inşallah. Senin ilk mi?Olsun biz yine denemeye devam edelim :) sıkmayalım canımızırabbim hayirlisiyla versin insallah ilk bebegin mi
Merhaba acaba sizin sonucunuz ne oldu merak ettim bende adetime 4 gün kala kan vermiştim 0.2 çıkmıştı bugün adet tarihim regl olmadımAdete 8 gun varken kanda gebelik testi verdim 0.2 cikti ama adete 16 gun kalandan beridir kasik agrisi bel agrisi yasiyorum hala daha devam ediyor sizde boyle yasayiz beta niz yukseldi mi arkadaslar yoksa bu ay umudumu keseyim mi
HamileyimMerhaba acaba sizin sonucunuz ne oldu merak ettim bende adetime 4 gün kala kan vermiştim 0.2 çıkmıştı bugün adet tarihim regl olmadım
Hayırlı olsun inşallah canımHamileyim
Tesekkur ederim canim zaten ogrendigimde ilk buryaa yazmistim belirtimi falan ama suan hala daha cok kucuk keseyi goremedik bi daha kan tahlili falan verecegim yarin umarim benim bebisim tutunur sizlerde bu duyguyu tadarsiniz sizde bana dua edin keseyi saglicakla gorelim :)Hayırlı olsun inşallah canımbende dört gün önce vermiştim 0.2 çıkmıştı senin adına çok sevindim canım bizede dua et
Yarinn kan tahlili ve bi kac bisey daha istedi doktorum persembe gunu tam bilgi veririm insallahHayırlı olsun inşallah canımbende dört gün önce vermiştim 0.2 çıkmıştı senin adına çok sevindim canım bizede dua et
Amin canım inşallah inşallah bebeğini görürsün sağ salim kucagina alırsın Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın kan değerin kaç canımTesekkur ederim canim zaten ogrendigimde ilk buryaa yazmistim belirtimi falan ama suan hala daha cok kucuk keseyi goremedik bi daha kan tahlili falan verecegim yarin umarim benim bebisim tutunur sizlerde bu duyguyu tadarsiniz sizde bana dua edin keseyi saglicakla gorelim :)
İlk verdigim de 179 cikti yarin bi daha tekrarlicazAmin canım inşallah inşallah bebeğini görürsün sağ salim kucagina alırsın Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın kan değerin kaç canım
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz bebeğini görüp gelirsin evine bize bilgi verirsin canımYarinn kan tahlili ve bi kac bisey daha istedi doktorum persembe gunu tam bilgi veririm insallah
Regl kaç gün geçince verdinİlk verdigim de 179 cikti yarin bi daha tekrarlicaz
Amin canım bebek bekleyen bütün anne adaylarına nasip olsun hamilelik duygusuTamam canim persembe gunu tam sonuclar cikar doktora o zaman gidecegim haber edicem :) rabbim tez zaman da sevindirdsin tum bekleyenleri
Bu sonucu yumurtlamadan ne kadar sonra çıktı acaba?İlk verdigim de 179 cikti yarin bi daha tekrarlicaz
Sanirim 1 hafta sonraydi canimBu sonucu yumurtlamadan ne kadar sonra çıktı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?