Adete 8 gun kala kan tahlili verdim

Evet 8+2 suan :) rabbim isteyen herkese nasip etsin sende mi ayni belirtiler yasadin :)
Tam olarak neler yaşadınız belirti cokkk istiyorum Rabbimden.bir sene üç aylık evliyim 7 aydır fln korunmuyorum bu ay belimde sancılar oluyor şeffaf akıntım var bacağımda çekilme gibi oluyordu geçen günler ama şu an yok.belimi hissediyorum sadece sancı seklinde
Altı gün var reglime de kan versem mi sizce

Akıntıniz kremsi mi yoksa şeffaf mi canim

Valla adet gunum gelmeden 15 gun oncesinde ben adet olacakmisim gibi hafif hafif belirtiler oldu bel agrisi oldu 15 gun oncesinden falan adet olacakmisim gibi :) akintim coktu seffaf sonrada beyaza dondu

Valla adet gunum gelmeden 15 gun oncesinde ben adet olacakmisim gibi hafif hafif belirtiler oldu bel agrisi oldu 15 gun oncesinden falan adet olacakmisim gibi :) akintim coktu seffaf sonrada beyaza dondu
Diğer belirtiler hemen olmaz zaten değil mi hafif sancılarım oluyor ama bilmiyorum

İnsAllah canım senin ne problemin var acaba
Ben 6 aydır falan deniyorum canım ilk evlendigimde vajinismus sorunum vardı 8 ay sonra normal ilişki yaşamaya başladım zaten sonrasında üç dört ay yine zorla yapıyordum sadece 3 aydır falan rahatım yani .1 yıl 3 aylık falan evliyim zaten doktora da gitmedim

Adete 8 gun varken kanda gebelik testi verdim 0.2 cikti ama adete 16 gun kalandan beridir kasik agrisi bel agrisi yasiyorum hala daha devam ediyor sizde boyle yasayiz beta niz yukseldi mi arkadaslar yoksa bu ay umudumu keseyim mi
Merhabalar gebeliğiniz hayırlı olsun. İnşallah sağlkla kucağınza alırsınz
Benim hikayem biraz uzun ama sonu size benziyor. Ben 5 Aralık ta 10 haftalık bebeğimi düşürdüm. 15 gün kanamam sürdü. Sonra olmam gereken zamanda 1 ocakta ilk reglimi oldum ama kısa sürdü 3 günde bitti. Doktor bana önce bir adet korunman yeter dedi. Ama sonra 3 ay korunmamı söyledi. Rahim raha toparlanmamş içerde kanamalar var dedi. Dün adet günümdü olmadım. 2 hafta önce de sürekli kahve lekelerim geldi. Sanki tekrar adet olacakmşm gibi sancılar vs. 3 4 gün önce de akşamları uzannca özellikle adet oldum kesin diyorum karnım fln ağrıyor ama gidiyorum olmamşm. Bu süreçte sadece 1 kere korunmasz ilişkim oldu. Geçen hafta kan verdim çıkmadı da bişe. Ama şuan çok tedirginim. Test yapmaya korkuyorum. Olumlu olumsuz sonuca hazır değilim. Tekrar düşük yapabilirsin rahim toparlanmadan demişti. Ya hamileysem düşük yaparsam hamile değilsem neden gecikti peki geçeb ay tam zamannda olmuştu. Bide normalde de geciken biri değilim. 1 gün bile gecikmez.
Kusura bakmayın uzun oldu ama ne yapmam gerek bilmiyorum

Hadi git bakalım belki hamile olduğunu öğrenirsin güzel olur bende hemen hemen senin kadar evliyim insAllah bende yakın zamanda müjdeli haberi alabilirim

Merhaba üzerinden baya zaman geçmiş ama sonucunuz ne olmuştu. Ben de aynı şeyleri yaşıyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…