- 3 Haziran 2022
- 4.230
- 9.057
- 108
- 28
- Konu Sahibi Lahya hapsi
-
Bir hafta için iyi bir değer şimdi kalp atışı falan duymuşsunuzdur değil miSanirim 1 hafta sonraydi canim
Evet 8+2 suan :) rabbim isteyen herkese nasip etsin sende mi ayni belirtiler yasadin :)Bir hafta için iyi bir değer şimdi kalp atışı falan duymuşsunuzdur değil mi
Tam olarak neler yaşadınız belirtiEvet 8+2 suan :) rabbim isteyen herkese nasip etsin sende mi ayni belirtiler yasadin :)
Akıntıniz kremsi mi yoksa şeffaf mi canimTam olarak neler yaşadınız belirticokkk istiyorum Rabbimden.bir sene üç aylık evliyim 7 aydır fln korunmuyorum bu ay belimde sancılar oluyor şeffaf akıntım var bacağımda çekilme gibi oluyordu geçen günler ama şu an yok.belimi hissediyorum sadece sancı seklinde
Altı gün var reglime de kan versem mi sizce
Valla adet gunum gelmeden 15 gun oncesinde ben adet olacakmisim gibi hafif hafif belirtiler oldu bel agrisi oldu 15 gun oncesinden falan adet olacakmisim gibi :) akintim coktu seffaf sonrada beyaza donduTam olarak neler yaşadınız belirticokkk istiyorum Rabbimden.bir sene üç aylık evliyim 7 aydır fln korunmuyorum bu ay belimde sancılar oluyor şeffaf akıntım var bacağımda çekilme gibi oluyordu geçen günler ama şu an yok.belimi hissediyorum sadece sancı seklinde
Altı gün var reglime de kan versem mi sizce
Yok kuzum ben hala gebe kalmaya çalışıyorumEvet 8+2 suan :) rabbim isteyen herkese nasip etsin sende mi ayni belirtiler yasadin :)
Şeffaf akntiAkıntıniz kremsi mi yoksa şeffaf mi canim
Diğer belirtiler hemen olmaz zaten değil miValla adet gunum gelmeden 15 gun oncesinde ben adet olacakmisim gibi hafif hafif belirtiler oldu bel agrisi oldu 15 gun oncesinden falan adet olacakmisim gibi :) akintim coktu seffaf sonrada beyaza dondu
Regle yaklaştıkça akıntı devam ettimiValla adet gunum gelmeden 15 gun oncesinde ben adet olacakmisim gibi hafif hafif belirtiler oldu bel agrisi oldu 15 gun oncesinden falan adet olacakmisim gibi :) akintim coktu seffaf sonrada beyaza dondu
Yaa seffafsa bence umutlanŞeffaf akntibenm ismim de ebru bu arada
Ay inşallah yaYaa seffafsa bence umutlankremsi geliyor bende adet oluyorum memnun oldum canım benim insAllah ikimizde hamileyizdir
Aşırı erken çıkması imkansızBen de yumurtlamanın 10. Günü diye bu sabah idrar testi yaptım negatif ... ☹
İnsAllah canım senin ne problemin var acabaAy inşallah yabunaliyorum artık sorulardan hemde gerçekten istiyorum artık
Ben 6 aydır falan deniyorum canım ilk evlendigimde vajinismus sorunum vardı 8 ay sonra normal ilişki yaşamaya başladım zaten sonrasında üç dört ay yine zorla yapıyordum sadece 3 aydır falan rahatım yani .1 yıl 3 aylık falan evliyim zaten doktora da gitmedimİnsAllah canım senin ne problemin var acaba
Regl olursam bu ay kan vereceğim galiba değerlere fln bakılıyormus ikinci günüİnsAllah canım senin ne problemin var acaba
Merhabalar gebeliğiniz hayırlı olsun. İnşallah sağlkla kucağınza alırsınzAdete 8 gun varken kanda gebelik testi verdim 0.2 cikti ama adete 16 gun kalandan beridir kasik agrisi bel agrisi yasiyorum hala daha devam ediyor sizde boyle yasayiz beta niz yukseldi mi arkadaslar yoksa bu ay umudumu keseyim mi
Hadi hayırlısı insAllah olumsuz bir şey cikmazRegl olursam bu ay kan vereceğim galiba değerlere fln bakılıyormus ikinci günü
Hadi git bakalım belki hamile olduğunu öğrenirsin güzel olurBen 6 aydır falan deniyorum canım ilk evlendigimde vajinismus sorunum vardı 8 ay sonra normal ilişki yaşamaya başladım zaten sonrasında üç dört ay yine zorla yapıyordum sadece 3 aydır falan rahatım yani .1 yıl 3 aylık falan evliyim zaten doktora da gitmedim
Yarın belki kan veririmHadi git bakalım belki hamile olduğunu öğrenirsin güzel olurbende hemen hemen senin kadar evliyim insAllah bende yakın zamanda müjdeli haberi alabilirim
Merhaba üzerinden baya zaman geçmiş ama sonucunuz ne olmuştu. Ben de aynı şeyleri yaşıyorum da.Merhabalar gebeliğiniz hayırlı olsun. İnşallah sağlkla kucağınza alırsınz
Benim hikayem biraz uzun ama sonu size benziyor. Ben 5 Aralık ta 10 haftalık bebeğimi düşürdüm. 15 gün kanamam sürdü. Sonra olmam gereken zamanda 1 ocakta ilk reglimi oldum ama kısa sürdü 3 günde bitti. Doktor bana önce bir adet korunman yeter dedi. Ama sonra 3 ay korunmamı söyledi. Rahim raha toparlanmamş içerde kanamalar var dedi. Dün adet günümdü olmadım. 2 hafta önce de sürekli kahve lekelerim geldi. Sanki tekrar adet olacakmşm gibi sancılar vs. 3 4 gün önce de akşamları uzannca özellikle adet oldum kesin diyorum karnım fln ağrıyor ama gidiyorum olmamşm. Bu süreçte sadece 1 kere korunmasz ilişkim oldu. Geçen hafta kan verdim çıkmadı da bişe. Ama şuan çok tedirginim. Test yapmaya korkuyorum. Olumlu olumsuz sonuca hazır değilim. Tekrar düşük yapabilirsin rahim toparlanmadan demişti. Ya hamileysem düşük yaparsamhamile değilsem neden gecikti peki geçeb ay tam zamannda olmuştu. Bide normalde de geciken biri değilim. 1 gün bile gecikmez.
Kusura bakmayın uzun oldu ama ne yapmam gerek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?